fame בישראל?

barmiz

New member
fame בישראל?

בעודי משוטט לי בתומי באינטרנט, היני מגיע לכתבה על פסטיבל אביב תיאטרוני, אני קורא קצת מתעניין לראות מה הפסדתי שנה שעברה ומה מגלות עיניי: "26/6 יום שני, בשעה 21:30 fame - המחזמר בביצוע להקת "על הבמה" - המרכז העירוני לתיאטרון" שניות של דממה שוררות ואני חושב לעצמי, היה תהילה בארץ ואני לא ידעתי? זה היה בעברית? מחרוזת שירים באנגלית? ואיך זה עולה רק 20 ש"ח? אנשים, עזרה........... מי יודע? מי שמע?

Cabaret

New member
אממ.. גם לי לא יצא לשמוע על זה אבל,

אני יודע שדניאל אפרת עובד תלמידי שנה ב' בבית צבי לעלות את fame שנה הבאה (אם אני לא טועה...)

אני הייתי בזה...

(בתור צופה) אני לא בדיוק יודעת מה זה היה.. חברה שלי שיחקה בזה.. זה להקה כזאת של נוער.. אני לא יודעת כמה מקצועים הם אבל אני זוכרת שזה היה ממש יפה.. ואני חושבת שהם גם הופיעו עם זה באיזו תחרות בגרמניה.. אבל אני ממש לא בטוחה.

דרך אגב..

זאת ששיחקה את קוקו בהפקה הזאת ניסתה להתקבל לכוכב נולד.. זו זאת שנפלה עליה התפאורה בזמן הבחינה...

Hippie Jeannie

New member
זוכרת את זה...

חברה שלי השתתפה והזמינה אותי, אבל בסוף לא יצא לי לבוא... אל דאגה, לא הפסדת העלאה מקצועית של המחזמר בארץ. זו הייתה העלאה חד פעמית של להקת נוער.

נעשה סדר בבלגן

ההפקה שקראת עליה באינטרנט היתה הפקה של להקת-נוער מהרצליה, אבל מדובר בעיבוד למחזה - הם לקחו את השירים מהמחזמר ואת המחזה פחות או יותר כתבו מחדש בעצמם. אני מביים בימים אלה את המחזמר במלואו עם תלמידי שנה ב', בתור תרגיל. לצורך העניין תרגמתי מחדש את המחזה במלואו, ואת ההפקה המוסיקלית עושה שי פישמן (שעבד גם עם להקת הנוער בשעתו). בכל מקרה, התרגיל יהיה סגור לקהל ויעלה ביום רביעי הקרוב בתיאטרון הספריה, אז אם אתם רוצים לראות את המחזמר, תחזיקו לנו אצבעות - אם התרגיל יהיה מספיק טוב הוא יעלה כהפקה מלאה פתוחה לקהל כבר בשנה הבאה...!

Cabaret

New member
וואו!! בהצלחה לכם!! ../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

מקווה שתהיו מצויינים! אה! מעניין אותי לדעת איך תירגמת את המחזמר. לקחת את הגירסה המקורית באנגלית ותירגמת אותה, או שלקחת את הגירסה העברית ושדרגת\שיפצת אותה?

yaronrouach

New member
למה לתהות?

אני מאוהב ברוזנברג וסקעת..הם מוכשרים בטירוף, אתה לא חושב?

Hippie Jeannie

New member
אל תיכנס לזה...

תום כבר דיבר כאן מתישהו על סוגיית אי השירות בצבא, בואו לא נפתח את זה שוב.

Outlast

New member
אווו! איך נכנסים לזה?? תארגן משהו..

ethano

New member
תשובות

התרגיל עבר בשלום, ותודה למתעניינים. את המחזמר תרגמתי ישירות מהמקור. לא הכרתי שום גרסה עברית קיימת, וגם אם כן, לא נהוג "לשפץ" עבודות תרגום של אחרים. המשתתפים היו תלמידי שנה ב' (דנה דוניץ, שמרית ששון, עידו רוזנברג, הלה זיתון, יפעת אלבז, ניר גרינברג, רוני גופר, חן לוי, גלעד שמואלי, זיטה, אנני דדון, מיטל דמארי, שנהב צדוק, יוני לויתן, ואדים חליף, סתיו שרים, אבי עובדיה, מיכל רייס)

Outlast

New member
טוב לשמוע..

אני אשמח מאוד לראות אותם על הבמות בקרוב.

0Maori0

New member
מקווה מאוד שזה יעלה כהפקה....

שפתוחה לקהל! אני ממש רוצה לראות! תעדכן אותנו בקשר לזה. אוי פישמן... עובד איתנו על טקסים בבית ספר (הא?..) ועם "השכנים של צ'יץ"... ועוד הרבה... בנאדם חביב+

טומיתם

New member
ראיתי,

היה ממש חמוד, רוני גופר הפציצה בשיר מדהים של המורה והצדיקה את התשואות שהיא קיבלה בשתי ההצגות (כן, ראיתי את שני הקאסטים) אני עדיין מזמזמת את השירים...

למעלה