Fallout 4 מה הציפיות שלכם לגבי המשחק ומה אתם חושבים, הוא ישאיר למשחק השלישי בסדרה אבק?
ד דרקון הקרח1 New member 10/6/15 #1 Fallout 4 מה הציפיות שלכם לגבי המשחק ומה אתם חושבים, הוא ישאיר למשחק השלישי בסדרה אבק?
W Wolfinix New member 11/6/15 #2 אני למדתי לא להגיע עם צפיות למשחקים...אח"כ מתאכזבים ולמען האמת אני אוהב את רוב הכותרים של FALLOUT גם את הותיקים בסדרה (שהם בתורות) וגם את האחרונים שהם יותר שילוב של יריות ואלמנטים של טאקטיקה בתורות
אני למדתי לא להגיע עם צפיות למשחקים...אח"כ מתאכזבים ולמען האמת אני אוהב את רוב הכותרים של FALLOUT גם את הותיקים בסדרה (שהם בתורות) וגם את האחרונים שהם יותר שילוב של יריות ואלמנטים של טאקטיקה בתורות
G golan2072 New member 12/6/15 #3 אגב אם אתה אוהב את FALLOUT 2 הנה המוד האולטימטיבי בשבילו - מומלץ בחום!   http://www.killap.net/
W Wolfinix New member 14/6/15 #4 נראה לי כל פעם שאני מתחיל משחק אני צריך לקבל ממך המלצות למודים אנחנו צריכים לעשות שירשור מסודר על זה מתי שהוא
נראה לי כל פעם שאני מתחיל משחק אני צריך לקבל ממך המלצות למודים אנחנו צריכים לעשות שירשור מסודר על זה מתי שהוא