Falling Into Infinity אחלה אלבום!!!

Falling Into Infinity אחלה אלבום!!!

על אף התכולה הלא כל כך מטאליסטית/רועשת שאליה אני כל כך רגיל זה עדיין אלבום שקשה להתנתק ממנו..... כרגע אני לא מצליח להתנתק מHOLLOW YEARS פשוט מדהים עד כמה סוחף האלבום הזה! מישהו מסכים ?

Rudess

New member
זה האלבום שכמעט סיים את דרכה

האלבום שהוכתב ללהקה ע"י חברת התקליטים שיהיה יותר מסחרי מהקודמים. והתוצאה ברורה. המעריצים לא ממש אהבו והאלבום לא הצליח במיוחד. זה האלבום שכמעט גרם למייק פורטנוי לעזוב את הלהקה, ועתיד הלהקה התנדנד. עד שהגיע מיודענו , ג'ורדן רודס..... וההמשך ידוע

NiGa

New member
למיטב ידיעתי,

בגלל ניסיון ההכתבה פורטנוי החל להישבר ושקל לעזוב... ואז הורפתה האחיזה של חברת התקליטים (אמנם לא לגמרי, זה התרחש רק ב Scenes From a Memory) אבל זה גרר את הישראותו של פורטנוי. מעבר לזה, אני לא מאמין שתוצאת האלבום (מבחינת הסגנון) היא בגלל הכתבה של חברת התקליטים, ולו רק מהסיבה הפשוטה שהלהקה לא הייתה מוציאה דיסק שהיא לא רוצה להוציא. והמעריצים המטאליסטים יכולים לקפוץ לי, זה אלבום מצויין.

מסכים

זה בדיוק מה שאמרתי.....זה אולי לא מטאל....אבל זה עדיין נשמע אחלה לטעמי לפחות הרי "על טעם ועל ריח........."וההמשך ברור

noamha

New member
חרא של דיסק

חוץ מ peruvian skies שזה שיר חיה הדיסק ממש מלוקק וקיצ'י ביותר. הלכו 50 שקלים

EROTOMANIA

New member
................

אני חושבת שזה אלבום ממש ממש טוב... יש שם כמובן כמה שירים שאני לא סובלת, אבל לא בא לי לזיין ת'שכל עליו. לדעתי הוא מצוין לא פחות מכל השאר וזהו.

theriddler

New member
אלבום שונה אבל בהחלט מדהים

למרות שהוא נותן תחושה של אלבום "לא מתקדם" (אחרי הכל רודס לא ניגן איתם באלבום הזה) הוא אלבום מצויין ומכיל המון קטעים מתקדמים..... lines in the sand פשוט שיר ענק ..... trail of tears- למרות שהוא דיי רגוע מבחינת שינויי מקצבים (אם אני לא טועה...אין בו הרבה..ואפילו בכלל) מצויין..מבחינת הלחנה...אין רגע משעמם אחד. הייתי מוותר על anna lee....אבל הוא שיר ....בסדר.. YOU not ME /burning my soul /just let me breath ה שירים ה"רוקיסטייים" (אני והניסוחים המעפנים שלי) ..שירים מצויינים (הסולואים ב JLMB ..פשוט ..מטמטמים!) אני לא אזיכר את peruvian skies......מהסיבה שאת הזכרתם את השיר הזה.........(יותר מדיי) וכמובן היהלום שבאלבום hell's kitchen- השיר שאני יכול לשמוע עוד אלפי פעמים (ואף פעם לא אצליח לנגן........המממ.....לא משנה...)

לסיכום לא כולם אוהבים אבל-

זה לא חרא דיסק עובדה שאני לא היחיד שנהנה ממנו

theriddler

New member
??

זה לא חרא דיסק עובדה שאני לא היחיד שנהנה ממנו????? אתה אמור להגיד זה לא חרא דיסק כי אני נהנה ממנו

תראה תשמע

ברור שהאדם שהוא אני סובל מבעיות קשות בביטחון העצמי ולכן הוא זקוק לאישור הסביבה כדי להגיע להחלטה........ -ההוא שמרוב שהוא היה מאושפז בקרוב יהפוך לפסיכולוג/פסיכיאטר(יש הבדל בכלל?)-

PurpleGoat

New member
אני דווקא מאוד אהבתי אותו

הוא בהחלט נשמע פחות "מתקדם", ובאיזשהו מקום הרבה יותר פשוט מהשאר הוא אפילו נשמע פחות כמו דרים, אם אפשר להגיד דבר כזה על להקה שמשנה את עצמה כל דיסק.. אבל הוא פשוט תפס אותי.. דיסק מצויין, לדעתי לפחות

למעלה