Fall Out Boy נגד KFC

Fall Out Boy נגד KFC ../images/Emo223.gif

"להקת האימו Fall Out Boy יוצאת למלחמה כנגד רשת המזון המהיר, או במילים אחרות `אוכל טעים ומהר`, הקנטקי פרייד צ`יקן...." http://www.alternatv.co.il/FuckTheSystem/article.asp?articleID=864 האנשים באתר הזה מעצבנים אותי קוראים לפול אאוט אימו ויש עוד כתבה שירדו על MCR ופאניק כי הם 'אימו' מישהו צריך להסביר להם מה זה אימו

הגרו

New member
אני אסביר לך ../images/Emo109.gif

זה בעצם לא ג'ו ואנדי, זה פיט ופטריק מזדהים עם התרנגולות!!!!! פיט מזדהה בגלל הכרבולת [AKA כשהיה לו פוני אדום] ופטריק מזדהה כי... תשמעי אני אומרת לך הוא לא השמין סתם! מפטמים אותו!!! כמו את התרנגולות! אבללללל... הם מתביישים לצאת עם זה לציבור כדי שאנשים לא יתחילו לחשוב 'האהא איזה הומואים הם נלחמים למען תרנגולות' אז הם שלחו את שני חברי הלהקה הפחות מוכרים [כי בינינו, פיט ופטריק מקבלים הכי הרבה צומי, זמן מסך, פפראצי וכו'... זה כמו שבפאניק יש את ברנד וריאן שהם ה"מובילים" של הלקה, וג'ון וספנס פחות מוכרים.]

Gali4697

New member
../images/Emo6.gif

אנדי וג'ו שולתים!O: ועכשיו ברצינות
למה?

Rose131

New member
אהמ אהמ

אני מטעם האגודה למען אנדי. הטיעונים שלנו: יש לו שיער יותר יפה. ג'ו באמת לא כל-כך מוכר והשיער שלו נורא מכוער אז לא אכפת לנו ממנו. אבל לעומת זאת, אנדי
אז די לקיפוח! [מישהו רוצה להצטרף לאגודה?
]

Rose131

New member
אבל הוא שמן../images/Emo11.gif

לא נו סתם. של אנדי יותר יפה, אני אגרש אותך מהאגודה אם תגידי שלאXD

Gali4697

New member
:O

פטריק סקס
והשיער שלו יותר יפה!@!352 חהחה עכשיו תישארי באגודה שלך לבד%Y&&$

Rose131

New member
לא נו אל תלכי באמת;[

אבל של אנדי יותר יפהD: [בואי לא נעשה שוב דיון סטייל ג'ר\פראנקיXD]

marimarina

New member
כל הכבוד להם.

כבן אדם לא צמחוני שתמיד רצה.. (אסור לי וזה כל מה שאני יגיד על זה) תכלס.. פשוט כל הכבוד.. שיהיו יותר אנשים כאלהת והלואי שאני ההיתי כזאת. פעם הבאה שאני באילת. אני לא נוגעת בKFC

Nittle Grasper

New member
יהה הם צמחוניים?? DDD:

כפרעליהם, ש"ינצחו" אומשו 3>~ צמחוניזם רולז ם; בייחוד כשלמרות הצחונות יש לכם B12 מקסימלי 3:

למעלה