F110 -לוג מפורט Detailed Trace/Err

Yona Shoval

New member
F110 -לוג מפורט Detailed Trace/Err

איפה מגדירים פלט מפורט של ה-LOG של ריצת התשלומים? כלומר, תיאור הריצה ופירוט הבעיות שבה. שי הראה בשיעור האחרון פלט מפורט של הריצה, פרטי התשלום וסיבת הכשל. דוגמה: ספק שלא מוגדר לו בנק וצורת התשלום בריצה היא העברה בנקאית, או צורת תשלום צ'ק אך לספק אין כתובת וכד'. אם אני לא טועה יש לעדכן את ה-OPTIONS / טאב TRACE LOG אבל אני לא בטוחה. תודה מראש על כל עזרה.

Yona Shoval

New member
מצאתי את הבעיה ושאלה נוספת

מצטערת על הבלבול
. מצאתי את הבעיה. מועד התשלום של הספק לא היה בטווח ה- Run Date או ה-Next Run Date. ה-Display Proposal מציג הודעת שגיאה ברורה
Company Code 1000/1000 וכו'. השאלה שלי - מהו הדו"ח שיכול להציג+פירוט שגיאות של ניסיונות הרצה עם בעיות מהסוג הזה, או איך ניתן לכלול הצגת שגיאה זו ב-LOG. תודה.

ניתוח ריצת תשלום

הי יונה, יש להגדיר בנוסף לפרמטרים לריצה את ה-Additional Log, לסמן שם את הפרמטרים 1,2,4 ואת מספר הספק המיועד לפירוט. התוצאות תרשמנה ב-LOG של הריצה.

Yona Shoval

New member
תודה, אבל עדיין יש לי בעיה בנושא

אולי לא הבהרתי את עצמי – אני מחפשת דו"ח/LOG FILE שיציג פרטי בקשות תשלום שלא נוצר עבורם PROPOSAL LOG. כשיש שגיאה, כנראה קריטית, מסוג של "בקשת התשלום לא נכללת בטווח ריצה" (ולמרות שביקשתי ואפילו יפה - להוציא LOG לספק) אין אינדיקציה לכך שבקשת התשלום לא נכללה כלל בעיבוד. במקום זה מקבלים הודעת שגיאה Company Codes 1000/1000 do not appear…. שלא מצביעה במפורש על הרשומה הבעייתית ומהות הבעיה, וה-LOG כולל START/END JOB ללא מידע נוסף. דוגמה מפורטת: * ספק 1997, חשבונית 01, מועד תשלום 23.01.04. תאריכים בריצה: Run Date – 04.01.04 Customers Items Due by – 10.01.04 Next Run – 11.01.04 סומנו הפרמטרים הנדרשים ב-Additional Log Tab. ה-Proposal לא נוצר. במקום זה, אם לוחצים על ה-PROPOSAL מתקבלת הודעת השגיאה Company Codes 1000/1000 do not appear…. * הוספתי לספק חשבונית נוספת 02, מועד תשלום מזומן + Grace, אך חסמתי אותה לתשלום. מבחינת טווח ריצה ומועד תשלום – עומד בתנאים ולכן הרשומה מופיעה ב-Proposal Log עם דחיה בגלל ה-GRACE, אך אין הודעת שגיאה על ה-Blocked Payment. רק אם אני אגדיל את טווח הריצה אני אקבל פירוט לגבי בקשת התשלומים ל-2 החשבוניות (כולל בדיקת ה-Blocked Item). אז איפה מוצאים מידע יותר מפורט על בקשות תשלום שלא עובדו כלל עקב שגיאת תאריך תשלום לא בטווח.

כמו שלובה אומרת - צ'טערת

הי יונה, דברנו על כך בכיתה אבל לפרוטוקול (לכולם !!!)... הודעת השגיאה Company Codes 1000/1000 do not appear…. אומרת בשפה לא ממש ברורה: לא יצא כלום מהריצה = נאדה !!! ניתוח לוגי למה לא קיים ממש כמו בכל שאילתא אחרת שלא מוצאת כלום. פה יש להפעיל את הכשרון שלנו ולחפש מאפיינים כגון מטבע, סוג תשלום, פרעון וכו ובעיקר בודקים את הפרמטרים של התשלומים דרך ה-F110. במקרה הנ"ל בדקתי והבעיה קשורה ל-Tolerance שהוגדר ברמת החברה (8 ימים). כאשר דחיתי את התאריך או לחילופין הקטנתי את הטולרנס ל-0 התשלום הופיע ב-Execptions ועכשיו צריך לנתח למה. מסובך - אלו החיים. שי

למעלה