eYaL, ICQ2001a! ICQ2001a ביקורת בקרוב (אולי..)
D dead-men New member 6/9/01 #3 טוב זה........ או שאני דפוק א ושההתקנה דפוקה (סביר להניח שאני הדפוק ) אני לא מצליח לעלות את זה על המחשב שלי למרות שהתקנתי והכול טוב..לא עולה.
טוב זה........ או שאני דפוק א ושההתקנה דפוקה (סביר להניח שאני הדפוק ) אני לא מצליח לעלות את זה על המחשב שלי למרות שהתקנתי והכול טוב..לא עולה.
כ כנף New member 6/9/01 #4 לוקח המון זמן.. או שזה רק בגלל האיטיות אצלי? מה Reindexing Database עושה?? מעלה הכל לשרת שלהם, או מה? לוקח לו שעות!!
לוקח המון זמן.. או שזה רק בגלל האיטיות אצלי? מה Reindexing Database עושה?? מעלה הכל לשרת שלהם, או מה? לוקח לו שעות!!
A a_duck New member 6/9/01 #6 זה לא רוצה להתקין...זה כותב: INSTALLATION OF THIS ICQ 2001A ALPHA VERSION IS RESTRICTED אפשר לעשות משהו?
זה לא רוצה להתקין...זה כותב: INSTALLATION OF THIS ICQ 2001A ALPHA VERSION IS RESTRICTED אפשר לעשות משהו?
כ כנף New member 6/9/01 #9 כי כמו שהבנתי זה מלא באגים (כיאה לאלפא) אני הורדתי את זה (ומיד העפתי!) ונהיו לי מזה רק בעיות... (שלמזלי הצלחתי לפתור)
כי כמו שהבנתי זה מלא באגים (כיאה לאלפא) אני הורדתי את זה (ומיד העפתי!) ונהיו לי מזה רק בעיות... (שלמזלי הצלחתי לפתור)