אני רואה שלא ממש עוזרים לך
אז אאני אגיד לך את דעתי, למרות שאין לי את הטיסן הזה. הטיסנים של איפלייט איכותיים מאוד, ומוכיחים את עצמם. זה טיסן שוקפלייר, מהסתכלות על הצורה שלו ועל המפרט, זה נראה טוב. טיסן קל מדפרון 3 ממ, מבנה + שהוכיח את עצמו בעשרות טיסנים, חיזוקי קארבון במקומות הנכונים, שטח כנף יחסית גדול, שטח צד גדול, ומשקל נמוך יחסית. אז מבחינת החברה והאביזרים והחלקים שמה יש לך טיסן איכותי. המבנה שלו חזק, מבנה + שבמינימון חומר נותן חוזק וגמישות, לא פעם תקעתי טיסנים כאלה מבלי להינזק, בנוסף הם לא חסכו בחיזוקי קארבון למניעת פיתול בכנף וגם לאורך הגוף, המייצבים וההגאים. לגבי הדיוק, זה תלוי באיך תבנה אותו, אם תבנה אותו מדוייק ותקפיד על זוויות והטיות נכונות הוא יהיה מדוייק, בנוסף כל החיזוקי קארבון האלה שבאמת שהם עשו כל דבר אפשרי שמה ישמרו על הדיוק לאורך הטיסה. והמפתח לקבל טיסן טוב הוא שתשאיר אותו קל קל קל כמה שיותר, תבנה אותו עם דבק ציאנו דליל שלא תוקף קלקר+ מזרז, הטיסנים האלה זה בניה עדינה ומדוייקת, תיעזר בעוד מישהו לפעמים צריל להיחזיק חלק ומהר להזליף דבק ולרסס מזרז. שים לב יש לך שם המלצות לציוד, למשל מנוע הם כותבים לך טווחים מסויימים, כנ"ל על הסוללה. אתה יכול להשתמש בסרווים בסביבות 3-6 גרם, מנוע 300 בקר 10 אמפר וסוללה בסביבות 450-600 מיליאמפר, זה יהיה סט-אפ קל והטיסן יטוס פצצה. בקיצור נראה טוב, אם יש לך מחיר סביר לך על זה. לגבי ההזמנה מהאתר הזה אין לי מושג, אבל תעשה כאילו קנייה, ותראה כמה הם מוסיפים לך על המשלוח ואיזה סוג משלוח זה. מה שכן זה האתר של אי-פלייט אני בטוח שהם אמינים. בנוסף אתה יכול לחפש את הטיסן בחנויות בארץ.