EXTERN_C

galh

New member
שילוב של רכיבים משפות שונות

ההצהרה הזו משמשת כהוראה לקומפיילר וללינקר כאשר אתה כותב בשפת C או ++C רכיב (לדוגמא DLL) שהולכים להשתמש בו בשפה אחרת. ההוראה "דואגת" לתאימות בשם הפונקציות, תאימות בסדר הפרמטרים ותאימות בערך החוזר.

yair24

Member
גם אני פעם שאלתי שאלה בנושא...

השאלה היתה מה קורה בלי ששמים את המילה השמורה STDCALL__ כשכותבים DLL ב-VISUAL C לשימוש בVB יש איזה פעולה שנקראת MANGLE שהקומפיילר משנה את שם הפונקציה ואז באמת אין תאימות מה זה הMANGLE הזה? מישהו יודע? יאיר

TZURYOAV

New member
תשובה

STDCALL מציין את ה CALLING CONVENTION או במילים אחרות באיזה סדר הפרמטרים ידחפו למחסנית ומי אחראי לניקוי המחסנית(הפונקציה שקוראת או הפונקציה שנקראת) במקרה זה מימין לשמאל ומי שאחראי לניקוי המחסנית היא הפונקציה הנקראת בקשר ל NAME DECORATION כבר ענית לעצמך על התשובה כשהבחנת שיש שוני בין פונקציה ללא פרמטרים ופונקציה עם פרמטרים בכל מקרה הנה הסבר קישור http://www.codeguru.com/cpp/tic/tic0083.shtml

yair24

Member
יואב!!!

קודם כל תודה על התשובה. מה ענינים? נו איך מתקדם הפרוייקט של שרצית? אני עוד מעט מתחיל לעבוד עם LCD... יאיר

TZURYOAV

New member
בינתיים אני אוסף חומר,קיבלתי

כמה עצות מחברים ללוחות ובקרים,אני מחפש מגזינים,חומרה וכל מיני דברים אחרים תודה יואב

yair24

Member
וואו תגיד איזה מגאזינים יש לך?

אני חייב להשיג גם כן מגאזינים לצורך פרוייקט סטאז´ שאני עושה ואיך משיגים את המגאזינים האלה? אתה קונה אותם? יאיר

TZURYOAV

New member
אין לי כאלה שמיועדים ל

מיקרוקונטרולרים ספציפית,אני מנוי על MSDN דר דובס C++ JOURNAL ו VISUAL STUDIO בשניים מהם יש לפעמים מאמרים על מיקרו קונטרולרים אבל אני מחפש משהו ספציפי למתחילים בנושא מיקרוקונטרולרים וחיבור עזרים למחשב,אני עושה מנוי באינטרנט ומקבל אותם הביתה. יואב

למעלה