EXTENDED STAY HOTELS-שאלה

שמרית211

New member
EXTENDED STAY HOTELS-שאלה

האם במלונות מסוג זה ניתן להזמין ארוחות צהריים וערב? (כמובן בתשלום) אני חולת קרוהן ועליי מאוד להיזהר במה שאני אוכלת.. זו אחת הסיבות, שבגינה אני לא מעוניינת לשהות באכנסיות או לאכול בחוץ. (מדובר על אסיה) הבנתי גם שניתן לאכול או להזמין אוכל דרך בתי חב"ד השונים. מלבד היותו של האוכל כשר (שזה מצויין לכשעצמו) רציתי, אם אפשרי, לקבל מידע לגבי הסניטריה של המזון. תודה מראש שמרית

John the Savage

New member
לא יודע אמנם לגבי אסיה

(איפה באסיה? יבשת די גדולה) אבל ממה שאני מכיר מ-extended stay hotels בארה"ב, בד"כ נהוג שיש בחדרים במלונות מהסוג הזה מטבח, כך שאפשר לקנות אוכל ולבשל בעצמך. וממה שאני יודע (שוב, בהתיחס לארה"ב, יתכן שבמקומות אחרים בעולם זה שונה), לא מגישים במלונות מסוג הזה ארוחות פרט אולי לארוחת בוקר.

RoyG NJ

New member
דווקא בארה"ב בES

עושים ארוחות ערב בשני-חמישי מעין ערבי BBQ וכל מיני דברים . ובכל אופן זה סטייל BUFFET , כלומר לאכול למטה או לקחת לחדר לא ממש להזמין לחדר. מאוד מקובל להזמין מבחוץ או ללכת לקחת ופשוט לשים במקרר ולחמם אח"כ או כמו שJOHN ציין - להכין לבד במטבח.

שמרית211

New member
תודה רבה לשניכם, רק עוד שאלה אם אפשר

כלי מטבח כגון: מחבת,סיר, כוס, סכין ומזלג-קיימים שם או שעליי להביא עימי מהבית? שמרית :)

Boston Guy

New member
הם מדברים על ארה"ב, ואת מדברת על המזרח(?)

אלו שני עולמות שונים. אם תגדירי על איזו מדינה (אילו מדינות?) ועל איזו עיר את מדברת (או אם את חושבת על מלונות ספציפיים מסויימים) - אפשר אולי יהיה לתת לך מידע רלוונטי. דרך אגב: בחלק גדול מהמזרח אוכלים עם צו'פסטיקס, ורק במלונות שמשרתים "מערביים" תמצאי סכו"ם...

למעלה