Explorer גרם לשגיאה ב-MSHTML DLL

itaf10

New member
Explorer גרם לשגיאה ב-MSHTML DLL

שלום רב, זה זמן רב שאני נתקלת בהודעת שגיאה Explorer has coused an error in MSHTML DLL והוא יסגר. ברגע שאני מאשרת כל היישומים שעל הטריי נעלמים (כנראה לצורך הגנה תקנו אותי באם אני טועה) ואז עלי להתחל את המחשב מחדש. ברצוני לציין שרוב המקרים שבהם מופיעה הודעת השגיאה הם בכתובות של FUN\FLASH. מה עלי לעשות ע``מ לתקן את הודעת שגיאת EXPLORER. בתודה מראש איטה

eYaL

New member
? eXplorer 4

אם את עוד משתמשת באקספלורר 4,אז תעדכני את שלך ל 5.5,קישור מצורף. זה יפתור את הבעיה עם הפלאש ושאר באגים שתוקנו מאז 4. eYaL

itaf10

New member
שדרגתי לEXP.5.5 חזרת ל-EXP5

היי אייל אני עובדת עם Explorer 5 האורגינל והוא בסדר. הבעיה התחילה בשדרוג ל5.5 אבל גם בנוכחי עדיין קיימת הבעיה. האם יתכן והבעיה בדרייבר המסך? רמת הצבעים שלי 16 סיביות. הצבעים יפים ובהירים. פשוט חבל לגעת בהן זו דעתי. האם הDLL הזה קשור לזה? כרטיס המסך שלי NVIDIA Aladdin TNT2 786FD - MAG 17``

itaf10

New member
שכחתי לציין, המחשב בן 8 חדשים - כמו

חדש :) מערכת הפעלה Windows Me מארז ATX (עכשיו אתה יודע כמעט הכל :)

eYaL

New member
אוקיי..

אז ככה לא נראה לי שהקובץ הזה בכלל קשור כרטיס מסך,אלא ישירות לאקספלורר. נסי לעשות לאקספלורר repair,ואם זה לא הולך,אז לבצע התקנה של ה 5.5 על האקספלורר הנוכחי.זה אף פעם לא יזיק. (מתוך המחשב שלי->לוח הבקרה->הוספה הסרה של תוכניות->internet explorer.. שם תבחרי לעשות לו תיקון- repair.) בהצלחה! eYaL

itaf10

New member
אייל, כיצד אני מבצעת תיקון-repair?

המחשב שלי<לוח בקרה<הוספה והסרה של תוכניות -internet explorer >.... בבקשה את דרך הפעולה צעד צעד. בתודה איטה

eYaL

New member
מצויין !

אממ... בקשר ל repair מתוך המחשב שלי->לוח הבקרה->הוספה\הסרה של תוכניות תבחרי שם להסיר את internet explorer ושם יפתח עוד חלון קטן,תבחרי לעשות repair. זה הכל :) eYaL

itaf10

New member
כל מרכיבי EXPLORER 5.5 מעודכנים

גם עדכון האבטחה האחרון. אני רק מקווה שבעיית הMSHTML DLL תפתר. הרי לשם כך עשיתי זאת. אעדכן אותך בהמשך. שוב תודה על העזרה ושיתוף הפעולה. איטה

itaf10

New member
אחרי עדכון...

היי אייל משהו מוזר קרה לי שעדיין לא נתקלתי בו אף פעם. נכנסתי לאחד הכתובות של sendingfun\flash ששם הייתי מקבלת את הודעת השגיאה לגבי MSHTML DLL, הפעם קבלתי הודעה כזו - כל המסך שלי נעלם ונהפך לצבע כחול ובראש המילה windows. וזה לשונה. An exception OE has oceurred at 0028:00000004 in UXD. This was called from 0028:c0058C37 in UXD UTDPI (1) +00000133. It may be possible to cotineue normally. *Press any key to attenpt to continue. *Press Ctrl+Alt+DEl to restart your computer/ You will lose any unsaved information ia all application. Press any ket to continue. מה קרה?? אבדתי ניתונים?... בתודה איטה

eYaL

New member
אמממ..

אוקיי...השאלה אם זה קורה בכל אתר פלאש,או רק באתר הספציפי הזה. ועוד שאלה,יכול להיות מצב שבו לא מותקן הרכיב Flash player ? eYaL

itaf10

New member
האם ההודעה האחרונה קשורה לFLASH?

הודעת שגיאת הDLL מופיעה כמעט בכל אתרי הפלאש. לפעמים זה מצליח ובדר``כ עולה כתובית השגיאה. כיצד והיכן אני יכולה לבדוק אם מותקן רכיב ה-Flash player. אין לי תוכנת FLASH ספציפית. איטה

eYaL

New member
נראה שכן..

מה שאת עושה זה כדקלמן: המחשב שלי->לוח הבקרה->הוספה\הסרה של תוכניות משם תבחרי להסיר את internet explorer ואז יופיע לך חלון,שבו תתבקשי לבחור האם את רוצה להסיר\להוסיף\לתקן\לשזחר תבחרי באופציה השניה- להוסיף אז יפתח לך תפריט ובו כל הרכיבים המותקנים,ושם את כיול לבחור להוסיף לך עוד פריטים. אם אני לא טועה,זה נקרא Shockwave player/flash player בחרי את זה והקישי על אישור יתכן ותצטרכי להיות מחוברת על מנת שההתקנה תוריד קבצים.. בהצלחה eYaL

itaf10

New member
מספר שאלות...

אתה יכול בבקשה לתת יותר פרטים אודות התוכנה? האם היא כרוכה בתשלום? האם היא מוגבלת בזמן? ההתקנה שלה רגילה? אודה לך מאוד באם תפרט לי יותר. בתודה מראש איטה

eYaL

New member
והתשובות..

(וואי בקצב של השרשור הזה..כדאי כבר לעבור לצאט :) ) אוקיי אז ככה: זהו תוסף לדפדפן שמאפשר לך לצפות בדפים עם תוכן פלאש של חברת מקרומדיה. התוסף ניתן בחינם,אין כסף.התקנה ,פשוטה ,כמו שהדרכתי בהודעה הקודמת. eYaL

itaf10

New member
אמממ..

זה קורה ב-New Pages from Sending fun.com\....\flash מתוך Send A Friend.com. כנראה שלא מותקן אצלי Flash player/ מהיכן אני יכולה להוריד אותו?

למעלה