EXODUS, PART I שאלה

yosside

New member
EXODUS, PART I שאלה

בעולם השלישי שהם חקרו (קיו-בול ומגי) הם הגיעו לסאן פרנסיסקו קווין היה בטוח שזהו ביתו בגלל הסימנים (השער השמיעה צליל חריקה+השרשת של אימו) אך אנו יודעים מפרק הראשון בעונה השניה שתיקנו את השער, זה לא היה ביתו האמיתי למרות שחשב נכון? ולמה מגי לא הצליחה לנשום בעולם הזה? הינה הפרק לצפיה ישירה למעונינים: http://www.veoh.com/videos/v349252cffHqxC6?searchId=1769836922202817741&rank=0 תודה רבה

גלבטרון

New member
תשובה

שלום yosside, השאלה נשאלה בעבר, אני מקווה שתשובתי אז תעזור לך עכשיו.

אכן העולם האמיתי

יוסייד , אכן זה העולם האמיתי מה שנקרא earth prime. קיבלת תשובה מאד מפורטת מגלבטרון וכל הכבוד לו על הידע. אני ראיתי את הפרק הזה שבוע שעבר שהוא שודר ואני חושב שלא נתנו לנו מספיק זמן כדי להינות מהעניין , כמה אנחנו מחכים לרגע הזה (אפילו שאנחנו יודעים שזה לא יקרה) , אבל עדיין מצפים , אז חנקו את מגי כדי שהם ישר יברחו משם. מכל העולם שיש ביקום , דווקא בעולם הבית יש לא איזה אלרגיה , ממש רעיון מכעיס ומעצבן , אבל בלי קשר כמו שאתה יודע , שאר הגולשים לא היו איתו וזה לא היה צודק גם אם קווין היה נשאר , ולך תדע אם הם היו חוזרים חזרה ואיכשהו היו גורמים להם שלא תהיה להם אפשרות להגיע חזרה לאותו עולם (המפיקים שם פשוט דאגו להרוס את הסדרה עד הסוף) , זה לא בשליטה שלנו. לגבי למה מגי לא נושמת שם ?.. פשוט מאד.. סידרו לה אלרגיה כדי שלא נזכרה לראות איך הם חוזרים הביתה.. ככה פשוט. שאני אומר אלרגיה אני מתכוון פגם גנטי , או אינזים שחזרה לה , או גן שחסר לה.. בקיצור.. משהו חסרה לה

yosside

New member
תודה על ההסבר

באמת מרגיז שלא נתנו להנות יותר... אגב כמה פעמים בכל 5 העונות הם הגיעו ל-earth prime ??

לגבי כמה פעמים

אני אגיד לך את האמת , אני לא ממש יודע. זה נשמע מצחיק אבל אני זכיתי לראות את הסדרה הזאת רק עכשיו ואני יודע שזה לא השידור החוזר הראשון שלה. לצערי לא יצא לי אז , ואני יודע שאנשי הפורום כאן ממש תותחים ויודעים את הסדרה בעל פה. אני עדיין לא סיימתי את הסדרה ואני רק בעונה השלישית. לגבי הפרק של יציאת מצרים חלק א ו- ב , מה שנקרא באנגלית EXODUS , זה מבחינתי הפרק הראשון שאני רואה שקווין חוזר ל- EARTH PRIME , אני חושב שיהיו עוד מקרים כאלה אבל ממש בודדים אם בכלל. כל אחד אחר מחברי הפורום ידע לענות לך על זה. מצטער שלא יכולתי לעזור אבל כל שאלה אחרת תרגיש חופשי לשאול...אני בטוח שאני יכול ממך אפילו דבר או שניים..

גלבטרון

New member
הדבר תלוי

אבל לפי מה שאנו יודעים מצפיה ולפי מה שקווין והגולשים מאמינים הם הגיעו הביתה 3 +(2) פעמים. בסוף הפרק הראשון של העונה השנייה הגולשים חוזרים הביתה אבל לא מודעים לכך. בפרק "יציאת מצרים" שבעונה השלישית קווין ומגי מגיעים לעולם הביתה ועוזבים. בפרק הראשון של עונה רביעית קווין ומגי חוזרים לעולם הבית שם הם מוצאים את רמי ומגלים שהעולם נכבש ע"י כדה"א. ?) בפרק האחרון החוזה אומר לגולשים שבגלישה הבאה שלהם הם יגיעו הביתה ורמי היחיד שגולש - יעדו לא ידוע אבל אם החוזה צדק אז רמי חזר הביתה. +) בקומיקס של גולשים בזמן, שעל פי יוצר הסידרה הוא כן חלק מההמשכיות, הגולשים כן חוזרים הביתה (במהלך העונה הראשונה) אבל נאלצים לעזוב מכיוון שהגלישה גרמה לאיזושהי השפעה מזיקה עליהם ועליהם לעזוב על מנת שלא לפגוע באהוביהם.

גלבטרון

New member
הדבר תלוי

אבל לפי מה שאנו יודעים מצפיה ולפי מה שקווין והגולשים מאמינים הם הגיעו הביתה 3 +(2) פעמים. בסוף הפרק הראשון של העונה השנייה הגולשים חוזרים הביתה אבל לא מודעים לכך. בפרק "יציאת מצרים" שבעונה השלישית קווין ומגי מגיעים לעולם הבית ועוזבים. בפרק הראשון של עונה רביעית קווין ומגי חוזרים לעולם הבית שם הם מוצאים את רמי ומגלים שהעולם נכבש ע"י הקרומגס. ?) בפרק האחרון החוזה אומר לגולשים שבגלישה הבאה שלהם הם יגיעו הביתה ורמי היחיד שגולש - יעדו לא ידוע אבל אם החוזה צדק אז רמי חזר הביתה. +) בקומיקס של גולשים בזמן, שעל פי יוצר הסידרה הוא כן חלק מההמשכיות (אבל זה נתון לדיון) הגולשים כן חוזרים הביתה (במהלך העונה הראשונה) אבל נאלצים לעזוב מכיוון שהגלישה גרמה לאיזושהי השפעה מזיקה עליהם ועליהם לעזוב על מנת שלא לפגוע באהוביהם.

למעלה