../images/Emo41.gifתרגום - Eight Easy Steps../images/Emo41.gif
אלאניס מוריסט - שמונה צעדים פשוטים איך להשאר שותק לאחר נטישה, איך לדחות גבר שנמצא במצב קשה ופתיר, איך לשלוט במישהו שיהפוך להיות העתק שלך, איך להשיג את זה בלי עבודה ולגרום להם שיברחו ממך. איך לשמור על אנשים עם ידיים ארוכות, ואף פעם לא להתקרב מדי, איך לא לתת אמון במי שאמור לאהוב אותך הכי הרבה, איך להעמיד פנים שאתה בסדר ואתה לא צריך עזרה מאף אחד, איך להרגיש לא שווה ערך במהירות שאתה עוזר. אני אלמד אותך את כל זה, בשמונה צעדים פשוטים, בקורס של החיים שלי, אני אף פעם לא אשכח. אני אראה לך איך, בשמונה צעדים פשוטים, אני אראה לך איך מנהיגים למדו ממי שיודע הכי טוב. איך לשנוא אנשים כשאתה אמור להיות פמיניסט, איך להראות הכי טוב כשאתה צבוע, איך לשנוא את אלוהים כשאתה כשאתה אדם רוחני, איך לחבל במי שהוא הכי קשוח. אני אלמד אותך את כל זה, בשמונה צעדים פשוטים... אני עשיתי מחקרים במשך שנים, אני קרעתי את התחת שלי, אני חיכיתי מלא זמן בחיי לרגע הזה, אני נשבעת לך, הגעתי לשיא רק כדי להיות מנהיגה חשובה יותר לפניך. אני אלמד אותך את כל זה, בשמונה צעדים פשוטים... איך לשקר לעצמך כך בכך לכל השאר, איך להמשיך לחייך כשאתה חושב על להתאבד, איך לדעת את כולם טוב מדי כשהולכים איתם, איך להמשיך להיות תקוע בחייך כשאתה שונא אותם. אני אלמד אותך את כל זה, בשמונה צעדים פשוטים...