Exchange

lirane1

New member
Exchange

שלום, אני צריך שוב עזרה בשני בעיות מוזרות. שרת EXCHANGE 2003 , משתמשים מחוברים ישירות לשרת וזה נראה כאילו מישהו עושה רענון לעמוד כל הזמן, הדבר קורה בתיבות רנדומליות למלא משתמשים ביחד. ברגע שמסמנים CACHED EXCHANGE MODE הבעייה מפסיקה, אבל יש עוד בעייה שלפעמים בחלק מהמחשב לא ניתן לסמן את האפשרות הזאת. למישהו יש רעיון נתקל בבעייה?

antidot

New member
------>

איזה SP של Office מותקן בתחנות ? מה הכוונה ל"ריענון" ? אנא תאר את התופעה. לגבי הcached mode: האם האופציה בכלל לא זמינה או מופיעה באפור ?

lirane1

New member
היי

תודה על העזרה. עקרונית מבחינת SP זה מגוון יש OUTLOOK בלי SP יש עם SP1, אין משהו ספציפי זה קורה להרבה משתמשים בצורה רנדומלית לחלוטין, הדרך היחידה שאני מצליח לסדר את זה אם אני מסמן את ה CACHED MODE . הבעייה שלא תמיד אפשר לסמן את האפשרות הזאת ולא ברור לי למה, האפשרות מופיע אבל בצבע אפור שכאילו היא לא זמינה. בקשר לתופעה, התופעה עצמה מאוד מוזרה, ועד שלא ראיתי את זה בעיניים לא הבנתי למה התכוונו המשתמשים (הם טענו שהמסך מרצד...) מה שקורה זה שעובדים ב OUTLOOK זה הוא כל משהו כמו שנייה וחצי מבצע רענון של המסך כאילו טוען מחדש את ההודעות בצורה של הבזקים, כמו שנכנסים לתיקייה עם קבצים ולוחצים F5 האייקונים נעלמים וחוזרים אבל בצורה טיפה יותר איטית דבר שבאמת בלתי אפשרי לעבוד איתו. אין שום שינויים מיוחדים שביצענו ברשת או בשרת EXCHANGE ומתחילת השבוע כבר הספיקו לפנות מעל כ- 100 איש שברגע שאני מסמן את המצב של CACHED MODE הבעייה עוברת, הבעייה השנייה המוזרה שהאפשרות אפורה. ניסיתי גם מספר רב מאוד של מחשבים ושל משתמשים ואין שום בעייה במחשב או בציוד חומרה (לפחות בצד של המשתמשים) שגורם לבעייה הזאת. יש לך איזה שהוא רעיון? 10x

למעלה