exchange 2003

exchange 2003

אני לא מנהל רשת או משהו כזה, אני רק מישהו שרוצה ללמוד. התקנתי על המחשב מערכת הפעלה 2003 server עם AD. ושרת דואר exchange 2003. אני מצליח לשלוח דואר, אבל הוא פשוט נעלם! והוא לא מגיע לשום מקום גם שאני שולח לתיבות מחוץ לדומיין שיצרתי וגם לתיבות בתוך הדומיין. אני מצליח בTELNET להגיע לPOP3 וגם לSMTP . מישהו אולי יכול לכוון אותי למאמר/PDF/Tutorial. שאומר לי צעד אחר צעד איך להגדיר שרת דואר? תודה

syntax

New member
חסר מידע

מה בדיוק עשית? איך הגדרת את הDNS שלך ? האם יש לך דומיין רשום וIP קבוע או השתמשת בDDNS ?

יש לי דומיין רשום ואיפי קבוע

כמו כן, השרת DNS הראשי שלי הוא המחשב שלי. שרת DNS משני יושב באינטרנט זהב. יכול להיות שהגדרתי את רשומת הMX בDNS לא נכון? יש מצב שזה מה שיכול לגרום לבעיה הזו? כי תאמת גם הגדרתי את שרתי הדואר הנכנס והיוצא עם כתובת האיפי הקבועה של השרת וגם עדיין יש את אותה בעיה.

badmail

גיליתי שכל הקבצים ששולחים לי או שאני שולח מגיעים לתקיה של badmail. אני לא מבין למה. מה יכולה להיות הסיבה?

syntax

New member
ממ...מעניין

בפעם האחורנה שזה קרה לי בשרת שלי היה לי וירוס... אבל אני לא רוצה להלחיץ אותך . לא בהכרח שזה וירוס אבל אולי כדאי שתבדוק. ובכלל איזה אנטיוירוס התקנת? האם עשית EXCLUDE לDATABASE של הEXCHANGE ? כי אחרת זה "דופק" לך את הDATABASE.

syntax

New member
הנה לינק

שיעזור לך להתמודד עם BADMAIL http://hellomate.typepad.com/exchange/2003/07/dealing_with_ba.html

אני משתמש בנורטון אנטי וירוס

קודם כל תודה על הלינק ולא נראה שיש לי וירוס, כי המחשב אחרי FORMAT כמו כן הורדתי את כל העידכונים ובדקתי וירוסים (למרות שזה אף פעם לא בטוח). ולא הבנתי איפה אני צריך לעשות exclude על הDATABASE, בנורטון? אין איזה לינק לאיך בדיוק להגדיר exchange 2003 מהתחלה עד הסוף?

למעלה