Exchange 2003 ו- Outlook 2003

snup

New member
Exchange 2003 ו- Outlook 2003

איך אפשר להתגבר על הבעיה ש- Outlook 2003 מזהה אימיילים כדואר זבל ודוחף אותם לתיקיית Jankmail למרות שהדואר אינו דואר זבל. כמובן שישנה האפשרות של הקליק ימני על האימייל ואז בחירה של "סימון כלא דואר זבל", אבל אני מחפש אפשרות במסגרת מייקרוסופט או אפשרות כלשהי בשרת שתזהה שזה לא דואר זבל כי הכמויות שהוא מזהה כדואר זבל הן ענקיות והאלגוריתם שמבצע את הפעולה נסתר מעיניי. אני לא מחפש תוכנות צד שלישי כי המחיר של ההשקעה במוצר שכזה הוא גבוה מידי. תודה לכל מי שיכול לעזור.

gadi_f

New member
--->

יש לך אפשרות להגדיר בתוך ה outlook את האופן שבו יעברו מיילים ל junk. אתה יכול להגדיר ב outlook שלא יעשה סינון, ולעשות את הסינון ברמת ה exchange.

snup

New member
אופס....

אז ההשערה שלי נכונה. סינון ברמת ה- Exchange, רק צריך למצוא אותו. אתה יכול לכוון אותי ?

gadi_f

New member
====>

הכוונה שלי היתה שהאפשרויות של סינון דואר בתוך ה outlook 2k3 מוגבלות מאוד, ולכן נראה לי שהדרך הטובה ביותר היא לבטל את הסינון של ה outlook ולעשות את הסינון על המיילים (גם junkmail וגם וירוסים) ברמת שרת ה exchange. אתה תצטרך תוכנה שתסרוק את המיילים לוירוסים ותסנן JunkMails. ה exchange לא עושה את זה.

snup

New member
=== >

חשבתי שנעלמה מעיניי האפשרות הזו ב- Exchange, אבל אחרי שציינת שאין אז אני בטוח שלא נסתר ממני איזה Chekbox קטן. תודה.

למעלה