exchange באנדרואיד 6

graubart

New member
exchange באנדרואיד 6

אני מנסה להוסיף חשבון לטלפון.
לא מופיעה האופציה של exchange/
nv guahi/

BobboVilla

New member
אם אתה לא רוצה להשתמש באפליקציה של ג'ימייל בשביל זה

אז תתקין אפליקציית מייל חלופית. אני לא יודע איך האפליקציה של outlook.com מההיבט הזה (לא עידכנתי אותה כבר כמה גירסאות, וממילא לא היה לי אימייל מבוסס Exchange), אבל מקסימום יש עוד הרבה מאוד אפליקציות. רק המלצה אחת - מ-TouchDown תתרחק כמו מאש, כי אמנם היא לא "נוזקה" במובן המקובל, אבל היא אפליקציה שמאבדים את כל ההגדרות לאחר עידכון. לזוגתי היה אותה, וכל פעם שהאפליקציה התעדכנה (או שהאפליקציה שאחראית על מדיניות האבטחה האירגונית התעדכנה) אז כל ההגדרות נמחקו.

graubart

New member
Exchange

לא הבנתי.
בעבר הייתה קיימת בבחירת סוג החשבון אופציה ליצירת חשבון exchange.
לאן היא נעלמה?

BobboVilla

New member
גוגל העיפה את האפשרות הזו, כדי שתשתמש באפליקציית ג'ימייל

גם בשביל אימיילים של שרת Exchange. למה? כנראה כדי שהיא תוכל לקרוא את כל המיילים שלך ולדעת איך להתאים לך פרסומות, כמו שהיא עושה עם הג'ימייל הרגיל.

T o m c o

Member
מנהל
המלצה אישית לתוכנת Exchange - אמנם בתשלום, אך סמלי
תשלום חד פעמי של 10 דולרים, כן יחסית יקר, אך שווה את זה לדעתי, אני משתמש בה כבר למעלה משלוש שנים והיא נפלאה לדעתי, מאפשרת הכל, עם תמיכה רלוונטית במידת הצורך כולל אפשרות להתקין מחדש לאחר החלפת מכשיר או פרמוט מלא.
גרסת נסיון לשבועיים חינם, לאחר מכן יש לשלם באמצעות paypal ולהעביר להם במייל את אישור התשלום, מיד לאחר מכן תקבל מענה עם קוד אותו תכניס לאפליקציה ותוגדר תחת הגרסה המלאה, ממליץ לנסות בשלב ראשון, לאחר מכן - אם מתאים לרכוש רישיון.
Nine
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ninefolders.hd3
&nbsp

למעלה