Exalted Comix

ogmios

New member
Old news...

הם הכריזו על העניין לפני כבר יותר מחודש. אגב, רק לי נדמה ש-White Wolf טיפ-טיפה מגזימים באיך שהם דוחפים את Exalted? נראה לי שהדבר היחיד שהם עוד לא הצליחו לתקוע עליו לוגו של Exalted הוא דגני בוקר...

5 0 6

New member
מה עם משחקי מחשב? סרטי קולנוע?

ספרי קריאה? אל תגידו לי שיש, ופספסתי?

the runaway

New member
למען האמת, יש ספרי קריאה

ופספסת, ואפילו תרגמו את הראשון.

The Evil Rabbit

New member
כוכבי כסף מתרגמים

את ספרי הקריאה, כמו גם את שיטת המשחק. (בקרוב לפחות) לספרי הקריאה של אקסלטד, כנס לכאן: http://silverstars.co.il/default.asp?catid={CF139CD0-32A8-4B4D-AFC1-208E408E730E}

Serpent Axis

New member
זה מזכיר לי קטע מסרט של מל ברוקס

"Space Balls" (סרט שיורד על "מלחמת הכוכבים"), כשיוגורט מציג את הסחורה שלו ומספר שהוא שם את השם של הסרט על כל דבר. 2000 נקודות למי שזוכר את זה...

קצף גילוח

עם המותג של הסרט... מצד שני, קומיקס נראה לי עדיין קשור, שלא כמו כמה דברים מוזרים כמו פד לעכבר עם סמל התוהו או סטיקר לאוטו של "קת'ולהו לנשיאות!"....

Serpent Axis

New member
הכל

חולצות, דגני בוקר, קופסא לארוחת הצהריים (כזה של ילדים), תיקים... וגם להביור ("The kids love it")

chatenoire

New member
וו-הו. מגניב.

דגני בוקר "השמש העולה". יש בהם שישה ויטמינים ו+2 ל-Stamina. בכל מקרה, קומיקס אקזלטד נשמע שוס, ואין לי ספציפית בתחום הזה בעיה עם מרצ'נדייזינג: אקזלטד זה מגניב, קומיקס זה מגניב, אם השילוב ביניהם יעשה בצורה טובה, אני כולי בעד ומצפה בקוצר רוח. העמודים ספציפית נראים די בנאליים, אבל יש הרבה שאפשר לעשות עם הויזואליות של אקזלטד ואני מקווה שהם יתפרעו עם זה היטב.

למעלה