!Ex - fan

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifסורי, אבל

כאן יש רק מעריצים. חבל על ההודעה שלך

Miss Kitty

New member
הה? מה?

צאו ממה? מההערצה שלנו?

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifתעשי לי טובה

CTU Agent Dessler או איך שלא קוראים לך, אל תנסי לחנך את העולם אוקיי? לא כולם צריכים להיות כמוך.

moe7

New member
אלא שלבים שעל האדם לעבור באופן עצמא

י ... מצב של אובססיה אכן מטריד עבור האדם עצמו ומעיק על הסביבה. אבל לא ניתן פשוט להעמיד את האדם מול העובדה שהוא עבר את הגבול ולצפות שינהג באופן שונה. כל עוד לא מדובר ב"גבול" בלתי נראה, ולא מדובר במצב מאוד מוקצן של הערצה אני לא רואה כאן בעיה- של קהילה תומכת לאנשים בעלי תחום עניין משותף. אם החבר'ה בפורומים האחרים המעניינים אותי היו בודקים איפה אני גולשת... לא הייתי נשארת בחיים, משום שרבים, כמוך למשל, אינם מסוגלים להשלים עם העדפות שאר האנשים ומעדיפים התנהלות על פי טעמם ובחירתם האישית. אני מניחה שתביני את זה מתישהו, כנראה.

moe7

New member
אבל אני חייבת להודות

שחודשים רבים לא משעתי שיר של הבויז, ולאחרונה אני סובלת מהרתעות משירי הפופ החדשים... הסאונד הזה מפסיק להנעים את אוזני... זו תחושה מדאיגה, משום שכפי שבעבר הייתי נרתעת מז'אנרים כבדים יותר- כמו היפ הופ עצבני, מטאל וכו'... אני חוששת שאפסיק להקשיב לזרמים מיינסטרימים... מהסיבה הפשוטה שהאוזן אינה מורגלת לכך. או להפך- מאסה בכך. מה שרע בפני עצמו- משום שאני מנסה להקשיב למי שיותר, כמה שיותר, ומתי שיותר.

איך מישהו כאן

יכול לקבוע מה מידת ההערצה שלי? אני לא אחת שמזילה ריר, ולא מפוצצת את הקירות בפוסטרים. ואם יש מישהי כזאת, היא תהנה מזה, עד שזה כבר יוריד קצת מהרמה של ההערצה. כל אחד נהנה ממשהו אחר, ואין לאף אחד זכות להגיד לו איך ומה לעשות, מאחר וזה בסדר כל עוד אין פגיעה באנשים אחרים. אני לא חייבת לאף אחד הסבר למה אני פה.

American Girl

New member
נ"ש../images/Emo70.gif צחי....

אתמול נטלי הופיעה בג'יי לנו רציתי לכתוב לך הודעה כאן בפורום אבל לא היצלחתי להיכנס לאינטרנט והיה היום שידור חוזר ב-7:00 בבוקר

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifכן היא הייתה

ממש יפה שם
רק שכל התשובות שלה היו קצרות כאלה..ג'יי לנו היה ממש חסר אונים...

Torn

New member
כן אני יודע,

אבל הבעייה שזה רק למי שיש יס, אז כמעט כל החברה בפורום שלי לא יכלו לראות את זה
. איזה חמודה איך היא התפדחה מהפירסומת שהיא עשתה למסטיק היפני
.

Believe me

.If the whole world were like me, it wouldn't be a better world .I'm just saying that being an obssesed fan isn't something good It could feel good at the time, but looking back at what I've done -

LiOr CaRtEr

New member
לא כולם פה אובססיבים....

אני אישית לא אובססיבית אבל בקסטריט תמיד יהיו לי חשובים אפילו שהז'אנר הזה של מוסיקה הוא לא שאני הכי אוהבת ואני לא חושבת שיש משו לא בסדר בהערצה וסבבה לך שאת מרגישה עכשיו יותר טוב, ואני מעריכה את זה שבאת להסביר את עצמך, אבל אני לא חושבת שזה המקום להטיף. כל אחד עושה כמו שהוא מבין ומה שטוב לך לא בהכרח טוב פה לאנשים אחרים. יש מי שמעדיף לצאת מזה ויש מי שמעדיף לא, ככה זה. אז אמרת את דעתך, וככה קיבלנו אותה.

BabyGirlNicky

New member
אוקיי זהו יצאתי מזה- זהו אני לא

מעריצה יותר את בקסטריט.... *rolleyes*

זאת ירידה?

All I've said is that looking back at what I've done because of the Backstreet Boys, I see just how stupid I was.

למעלה