Everything's Bigger in Texas

• פותח הנושא ESPN
  • פורסם בתאריך

ESPN

New member
Everything's Bigger in Texas

גם החוזה של טוני רומו.
הקאובויז נתנו לו חוזה של 108 מיליון דולר לשש שנים.

לבריאות שיהיה להם.

effkef

New member
מפגרים

אני באמת שלא מבין את זה...הוא ק"ב טוב כל עוד שהמשחק הוא לא חשוב אז למה לעזאל הוא 'יבל חוזה כזה?

Yo-man

New member
פילדלפיה בחרו רסיבר שאי אפשר לבטא את שמו

אפשר, אבל צריך לחכות לשדרנים שילמדו אותנו איך אומרים את זה
WR Ifeanyi Momah.
ייפינייי?

RoyBehar

New member
גדול! (התמונה)

לגבי הקאובויז - חדשה נהדרת. קבוצה נוראית שתמשיל להתבוסס בסינוניות שלה עוד כמה שנים.

Yo-man

New member
אלה המצות שמשבשות לך את המילים?

תרגום: "קבוצה נוראית שתמשיך להתבוסס בבינוניות שלה עוד כמה שנים".

s t i f f l e r

New member
לא בטוח, כמו שהראו הרייבנס השנה

וכמו שהראו הג'איינטס של 2007 ו-2011, לפעמים הבינוני של העונה הרגילה הוא הווינר של הפלייאוף.

effkef

New member
יש לך טעות קטנה אחת

רומו במהלך השנים התעלה על עצמו דווקא במהלך העונה הרגילה... הפלייאוף זה המקום שבו הוא לא מצליח להביא תוצאות-0 ניצחונות.. ולכן לדעתי דאלאס עשו טעות איומה שהם עוד יתחרטו עליה ( ואני כאוהד של הג׳אינטס מאוד יהנה) מה גם שבשנתיים האחרונות דאלאס הגיעה למשחק האחרון של העונה כאשר אם היא מנצחת היא עולה לפליי אוף וב-2 המקרים רומו שיחק לא טוב ולא הצליח להביא את הקבוצה שלו לפליי אוף... רומו תמיד נכשל דווקא במשחקים החשובים ובגלל זה הוא לא היה צריך לקבל כזה חוזה

s t i f f l e r

New member
אני לא יודע אם הטעות היא שלי

גם פייטון מאנינג הגדול התעלה על עצמו במהלך העונות הרגילות, רק כדי לעוף אחרי משחק (או לכל היותר שניים) בפלייאוף, עד שהצליח לשבור את המנחוס.

Yo-man

New member
ההבדל עצום בין השניים

גם בשנים בהן פייטון הגיע לפלייאוף אבל לא לסופרבול, הוא שיחק נהדר. הוא היה תופעה! היו שנים שלא היתה לקבוצה הגה ושנים שלא היה להם משחק ריצה. אבל באף אחת מהפעמים זה לא היה בידיים של פייטון והוא זה שגרם לבוצה להפסיד.
אצל רומו זה בדיוק מה שקרה. הקבוצה תיפקדה בצורה סבירה והוא חירבן את הסיכויים שלהם, שנה אחרי שנה.

[אנחה קולנית] להשוות בין רומו לפייטון... אוי.... אני חוזר לישון...

s t i f f l e r

New member
אתה יכול להשוות למרינו, אלווי, ברדשאו, קלי

מרינו היה גם הוא ק"ב ענק, כנראה שבקליבר של מונטנה, מאנינג, בריידי ואלווי - אממה, להם יש לפחות טבעת אחת יותר ממנו.
ברדשאו וקלי הגיעו שניהם ל-4 סופרבולים, אחוזי ההשלמה של ברדשאו נמוכים משל קלי, אבל למי מהם יש 4 טבעות ולמי יש 0?
רומו הוא אולי לא תופעה כמו מאנינג, אבל אני מניח שהוא ברמה של פלאקו, ריברס וכל שאר הק"ב בדרג 2-3, אבל איכשהו כשהקולטס הפסידו זה היה בגלל הקבוצה וכשהקאובויס הפסידו הפילו את זה על רומו.
אין שחור או לבן, ק"ב, בדיוק כמו צוות אימון הם חלק מהקבוצה, אם צוות האימון מחליט על קריאת מהלכים לא נכונה, הם חלק מהכשלון בדיוק כמו הקבוצה על המגרש, אם כשהחלק ההתקפי של הקבוצה עובד כשהחלק ההגנתי לא (או הפוך) זה כשל של צוות האימון, אם אין לקבוצה התקפת ריצה, זה כשל של צוות האימון, אם הק"ב מקבל החלטות לא טובות, זה בין השאר אשמת צוות האימון.
אצל רומו היו משחקי צל"ש והיו משחקי טר"ש, כנראה שהארבו מהניינרס היה מפיק ממנו הרבה יותר מאשר הפיק מאלכס סמית', אבל כל עוד צוות האימון של דאלאס הוא...ובכן צוות האימון של דאלאס, גם מאנינג או בריידי לא יצליחו שם (וזה נכון כנראה גם לאוקלנד, קליבלנד או בפאלו).

JayneCobb

New member
מחזק את מה שיורם אמר

אני לא חושב שתמצא אפילו אוהד אחד של הקאובויס עצמם שהיה עושה את ההשוואה הזו...שלא נדבר על מישהו שאוהד קבוצה אחרת...

למעלה