Everything!

BaBa LiVe

New member
Everything!

יש עוד חודש ויום עד שהוא יצא.. מבריק הוציאו לאינטרנט דקה וחצי ממנו :) וגם הודיעו שהוא הסינגל הראשון ושהוא יוצא ב16 לפבורואר.. שאלו באלאניס יוטופיה..מה דעתם של אנשים.. עליו... חלק אהבו, חלק לא.. לדעתי, כמו לדעת חלק מהאנשים שם, הוא איטי מידי!.. אני מאוהב פשוט ב8 איזי סטפס :) עוד 31 ימים

BaBa LiVe

New member
גם אני...

באלאניס יוטופיה דיברו על 1:30..שמבריק שיחררו.. ואין לי מושג איפה משיגים את זה

BaBa LiVe

New member
עוד חדשות - טובות, מאוד טובות

אם הן נכונות.. new tour soon! Acoustic album later this year! Singer/songwriter Alanis Morissette will unveil her new album, "So-Called Chaos," April 13 on Maverick Records. Morissette will tour extensively in support of the new album. "I am beside myself with anticipation to tour," she says. "I'm really excited to travel the world even more than I have over the last couple of years. In keeping with wanting my life to be a little bit more balanced, I'd love to make it that I'm touring whether I have a record out or not, and the tours themselves won't be breakneck year-and-a-half tours." The artist also recorded acoustic versions of 14 songs from her back catalog, with an eye on releasing them in some form later this year. "I am inspired to balance my energy expenditure and my energy rejuvenation, regardless of what it is that I'm doing with my days," she reveals אהבתי... יש תאריך, יש סינגל, יש סבב הופעות, ואול יש גם דיסק בסוף השנה :)

Mr Freeze

New member
מעורר ציפיות

גם רדיוהד חוזרים עכשיו לאולפן (אחרי הצהרות תמוהות של ת'ום יורק שלא לעשות עוד מוסיקה בפורמט של דיסק), שזה בכלל נהדר. תראו איך שהכל מסתדר: אלאניס מוציאה את Everything, אלאניס גונזת את Eight Easy Steps (אנד איט'ס אונלי אין מיי מיינד), אלאניס מכניסה במקומו שיר טוב באמת (כנ"ל), אלאניס מופיעה, אלאניס מופיעה באקוסטי, אלאניס מוציאה אלבום אקוסטי. שזה, בכלל, נה-דר.

"אלאניס גונזת את Eight Easy Steps"?

איפה שמעת דבר כזה?????????? ואיזה מגניב זה האלבום האקוסטי!!! אני מקווה שזה יצא בזמן הקרוב...

scoutlavie

New member
זה דוקא שיר חמוד

יצא לי לשמוע אותו וחוץ מהעובדה שאלאניס קצת שרה אותו מהר וקשה להבין את המילים שלו בלי לדעתת מה הם0אפילו שקצת התרגלתי), 8 easy steps. הוא דוקא שיר חמוד:) הזכיר קצת את all i really want מבחינת הרבה דברים שהיא רוצה ויודעת..

scoutlavie

New member
גם אני

אני נורא אשמח כי אין לי מדי ניסיון בלשמוע שירים לפני שהם יוצאים רשמית וזה נשמע נחמד. חוץ מזה שזה תהיה נקודת אור בתקופה הפשוט נוראה שנקראת מבחני סוף סמסטר. אבל ב"ה, גם זה יעבור....

מלכוש

New member
איזה כיף!

זה מעלה חיוך על שפתיי
הרבה דברים טובים באים! וזה לא ייקח כ"כ הרבה זמן! חחח אני זוכרת שאמרו שהדיסק יצא ב-11 בנובמבר זה היה מזמן!! חח

למעלה