"Everything comes to an end"

talburstein

New member
ושאלת מיליון הדולר..

מה יקרה עם טוני בסוף? כל הסימנים מראים שהוא חייב למות, ובגלל שהסופרנוס זאת לא סידרה של טוויסטים ברגע האחרון אלא של תהליכים ארוכים עם משמעויות עתידיות, אני מאמין שזה גם מה שיקרה. מה שאני מקווה זה שזה לא יקרה בפרק האחרון,אלא לפחות אחד לפניו, שהפרק האחרון יהיה פתיחה של משהו חדש לא יסגור הכל. דעתכם?

Haunted

New member
"Everything comes to an end"

ביום רביעי נוחת אצלנו פרק הפתיחה של עונת הסיום. יוצרי הסדרה כנראה יחזיקו אותנו קצר עד פרק הסיום, ומה שנותר זה רק לנחש מה יהיה הסוף. האם הבלתי אפשרי יקרה, וטוני יחוסל ? האם הוא יפרוש מחיי המאפיה ? מה יעלה בגורלו של הדוד ג'וניור ? אתם מוזמנים להביע את התאוריות שלכם לגבי סוף הסדרה.

קים19

New member
דבר אחד אני מקווה....

שדייויד צ'ייס ילך עד הסוף בפרק האחרון וייתן לסידרה סיום קולנועי,אם אפשר לומר, גם אם זה אומר מוות בשביל טוני,למרות שאני נורא אימביוולנטית לגבי זה,יהיה קשה ליראות אותו מת......אבל בכול זאות שזה יהיה ענק,דבר אחד אני לא רוצה ליראות בפרק האחרון זה מה שעשו באוז(המופתית) וזה השאירו את הכול פתוח ובעצם שום דבר לא ניסגר והכול ממשיך ,אני רוצה שבפרק האחרון של הסופרנוס הכול ייסגר.

Haunted

New member
כנ"ל

באוז הם פשוט אכזבו עם הסוף בצורה מטורפת, כי זה עוד פרק בסדרה. אני מאמין שבסופרנוס תהיה איזושהי סגירת מעגל, אבל מה יהיה בדיוק - אפשר רק להמשיך לנחש. אני שוב רוצה להזכיר שהיום בשעה 22:20 בערוץ ייס סטארס 2 משודר פרק הפתיחה של תשעת פרקי הסיום.

talburstein

New member
אוז זה סיפור אחר...

באוז לא הייתה דמות כל כך מרכזית כמו טוני שפשוט חייבת למות כדי לסיים את זה כמו שצריך. ביצ'ר או ריאן אוריילי לא היו מרכזיים כמו טוני. אוז הייתה גאונית עד העונה ה5, פונטנה אמר פעם שהסידרה הייתה צריכה להיגמר בסוף עונה 4 ואז HBO אישרו לעשות עוד עונה. חוץ מזה הזכרת את המילה קולנועי וזה כל הסיפור בסופרנוס, סידרה שהיא פשוט סרט קולנוע אחד ארוך ומופתי מכל הבחינות, ולכן אני מאמין שיהיה לה גם סוף כזה. נ.ב

קים19

New member
העניין עם אוז....

ואני מסכימה ביגלל שהיו הרבה דמויות,ליסגור קצוות היה בלתי אפשרי והסוף שפונטנה בחר לאוז היה נהדר.....בשביל אוז ולא בשביל הסופרנוס .באוז חוץ מהעניין של אי סגירת קווי עלילה והידיעה שהדמויות ממשיכות הלאה והצופים מעלים השערות מה יעלה בגורלם,זה היה סוף דיי אכזרי שבעצם פונטנה לא נתן סוף טוב לאף אחת מהדמויות ואת זה אני כן אהבתי,סוף לא אופטימי ,בסופרנוס האכזבה הכי גדולה תהיה קווי עלילה פתוחים ,השערות תהיות לגבי עתיד הדמויות.זה לא מה שאני רוצה בפרק האחרון של הסופרנוס אני לא רוצה ליראות את טוני עושה ברביקיו בחצר וכולם סביבו והמצלמה מיתרחקת....אני רוצה סוף סופר דרמטי וקולנועי ושילכו עד הסוף גם אם זה יהיה אכזרי.אבל אני גם לא יכולה לדמיין לעצמי את הסצינה שטוני מת( אם זה יהיה הסוף).

talburstein

New member
לאוז היה אמור להיות סוף טוב

אוז הייתה אמורה להיגמר בעונה 4א', כשביצ'ר משתחרר לחופשי, אבל כש HBO אישרו עוד עונה פונטנה שינה את הסוף והשתמש בסצנה של השיחרור של ביצ'ר בתור חלום שלו. אני בכל זאת בטוח שטוני ימות בסוף.

למעלה