Everyplace Counts

katdavid

New member
שעת תחילת ההופעה

שלום, אודה למי שיכול לעשות קצת סדר ולעדכן מהי שעת תחילת המופע? עד עכשיו חוץ משבשעה 17:00 פותחים שערים לא הבנתי מתי ההופעה מתחילה? מהו אורך ההופעה הצפוי? ומי שיודע איך זה מיקום בשער 11 שורה 14? תודה וחג שמח!

sharzoe

New member
שערים 15 עד 18 - דחוף!

נשארו כרטיסים רק לשערים האלו, האם זה שווה? רואים משם? ומה איזה שער עדיף מביניהם? 15?

hagit1

New member
איך זה יציע 2?

האם יתבעס מקבל המתנה? או שישמח לראות את ההופעה ממקום כזה ? לא ממש מכירה את אצטדיון ר"ג, ולכן אשמח לשמוע ממישהו שהיה פעם שם בהופעה. תודה

שער מרכזי ביציע המערבי

יודה גם יודה לך. אם לא אני צריך אחד בשביל ידידה שלי...

westend girl

New member
Everyplace Counts

התלבטויות ותהיות לגבי מיקומים באיצטדיון, ביציעים, מעל ומתחת לבמה

milkshakit

New member
מקווה ששרשור לכאן זה בסדר

פחות או יותר קשור. אני מעוניינת לקנות כרטיס לדפש אבל אין לי מושג אילו מקומות נשארו, וגם יציע מזרחי, יציע מערבי לא אומרים לי כלום. האם עדיין כדאי לי לקנות כרטיס? אני לא רוצה להידפק בסוף ולהיות במקום שאני לא אראה כלום ולא אהנה, בכל זאת זה לא זול וזו הופעה חד פעמית. הבנתי שהכרטיסים לדשא נגמרו, אז האם עדיין כדאי? תודה.

kingkung2002

New member
שאלה לגבי שער 4 באצטדיון רמת גן

האם רואים משם משהו או שהיציע הזה מאוד גרוע מבחינת צפייה נכנסתי לאתר הזה המדמה את האצטדיון והיציע 4 נראה ממש בצד. מה דעתכם ? מה לגבי יציע 9/10 ? תודה

westend girl

New member
RE SGV (לא בדקתי בפועל)

נראה מאוד צדדי, אבל באיזה חלק שלו? אולי בתחתון שצמוד לשער 3 הזווית לא כזו נוראית. שער 9 נראה לי אותו הדבר, שער 10 - תלוי איפה.

DepecheModeIL

New member
יציע 4

ההדמייה לא מדוייקת, כי הבמה תזוז אחורה יותר, ושוב, עפ"י עדויות אישיות של אנשים בכירים בהפקה אלו מקומות הישיבה הטובים ביותר.

למעלה