Everyday

back to nothing

New member
Everyday ../images/Emo108.gif

"I used to be the kind of guy Who'd never let you look inside I'd smile when I was crying I had nothing but a life to loose Thought I had a lot to proof In my life, there's no denying"
האם גם אתם אנשים שמתנהגים כאילו הכל בסדר גם כשההפך הוא הנכון?
גם אתם מרגישים שאתם צריכים להוכיח הרבה? "Goodbye to all my yesterdays Goodbye, so long, I'm on my way"
האם גם אתם סגרתם תקופה בחיים שלכם והתחלתם דף חדש?
האם עברתם בחיים שלכם שינוי משמעותי באופי שלכם (למשל מבן אדם סגור לבן אדם שמשתף אנשים במה שעובר עליו)? "I've had enough of cryin' Bleedin', sweatin', dyin' Hear me when I say Gonna live my life everyday I'm gonna touch the sky And I spread these wings and fly I ain't here to play I'm gonna live my life everyday"
האם גם אתם אמרתם מתישהו "די! מספיק! נמאס לי מזה וזה הולך להשתנות!" והתמלאתם שאיפות ותקוות ובאמת משהו השתנה לטובה? תרגישו חופשי לפרט.
יש לכם שאיפות גדולות "לגעת בשמיים" או שאתם מסתפקים לגעת רק בעננים?
האם אתם רק אומרים ש"תגעו בשמיים" או שאתם באמת עושים משהו בשביל זה? "Change, everybody's feeling strange Never gonna be the same Makes you wonder how the world keeps turning Life, learning how to live my life Learning how to pick my fights Take my shots while I'm still burning"
האם עברתם שינוי והאנשים שמסביבכם הרגישו בשינוי הזה?
או שלהפך, עברתם שינוי משמעותי והאנשים שמסביבכם לא שמו לב וחשבתם לעצמיכם "פאק! איזה שינוי עצום עברתי, איך העולם ממשיך להסתובב ואיך אף אחד לא שם לב"?!
האם עברתם שינוי והייתם בטוחים שהמצב לא יחזור לקדמותו?
האם אתם לומדים מהטעויות שלכם באמת או שאתם חוזרים על אותן טעויות פעמיים או יותר? "Hit the gas, take the wheel I've just made myself a deal There ain't nothing gonna get in my way Everyday"
האם גם אתם לא תתנו לשום דבר להפריע לכם להגשים את החלומות שלכם? אנע גיטרה
.

milkshakit

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo189.gif

I used to be the kind of guy Who'd never let you look inside I'd smile when I was crying I had nothing but a life to loose Thought I had a lot to proof In my life, there's no denying" האם גם אתם אנשים שמתנהגים כאילו הכל בסדר גם כשההפך הוא הנכון? ממש ככה! גם אתם מרגישים שאתם צריכים להוכיח הרבה? לפעמים
"Goodbye to all my yesterdays Goodbye, so long, I'm on my way" האם גם אתם סגרתם תקופה בחיים שלכם והתחלתם דף חדש? ממ כמה פעמים. האם עברתם בחיים שלכם שינוי משמעותי באופי שלכם (למשל מבן אדם סגור לבן אדם שמשתף אנשים במה שעובר עליו)? קצת, אבל אני עדיין נחשבת בן אדם סגור. "I've had enough of cryin' Bleedin', sweatin', dyin' Hear me when I say Gonna live my life everyday I'm gonna touch the sky And I spread these wings and fly I ain't here to play I'm gonna live my life everyday" האם גם אתם אמרתם מתישהו "די! מספיק! נמאס לי מזה וזה הולך להשתנות!" והתמלאתם שאיפות ותקוות ובאמת משהו השתנה לטובה? תרגישו חופשי לפרט. זה לא מצליח לי אף פעם
יש לכם שאיפות גדולות "לגעת בשמיים" או שאתם מסתפקים לגעת רק בעננים? יש לי שאיפות אבל אני יודעת שזה לא יתגשם.. האם אתם רק אומרים ש"תגעו בשמיים" או שאתם באמת עושים משהו בשביל זה? רק אומרת. "Change, everybody's feeling strange Never gonna be the same Makes you wonder how the world keeps turning Life, learning how to live my life Learning how to pick my fights Take my shots while I'm still burning" האם עברתם שינוי והאנשים שמסביבכם הרגישו בשינוי הזה? ממ לא. או שלהפך, עברתם שינוי משמעותי והאנשים שמסביבכם לא שמו לב וחשבתם לעצמיכם "פאק! איזה שינוי עצום עברתי, איך העולם ממשיך להסתובב ואיך אף אחד לא שם לב"?! נראה לי, אני רק לא ממש זוכרת. האם עברתם שינוי והייתם בטוחים שהמצב לא יחזור לקדמותו? כן, הרבה פעמים. האם אתם לומדים מהטעויות שלכם באמת או שאתם חוזרים על אותן טעויות פעמיים או יותר? לפעמים כן לפעמים לא. "Hit the gas, take the wheel I've just made myself a deal There ain't nothing gonna get in my way Everyday" האם גם אתם לא תתנו לשום דבר להפריע לכם להגשים את החלומות שלכם? ממ תלוי אילו חלומות. תודה

Eti No Name

New member
אמ אוקיי ../images/Emo14.gif

"I used to be the kind of guy Who'd never let you look inside I'd smile when I was crying I had nothing but a life to loose Thought I had a lot to proof In my life, there's no denying"
האם גם אתם אנשים שמתנהגים כאילו הכל בסדר גם כשההפך הוא הנכון? לגמרי
.
גם אתם מרגישים שאתם צריכים להוכיח הרבה? כן "Goodbye to all my yesterdays Goodbye, so long, I'm on my way"
האם גם אתם סגרתם תקופה בחיים שלכם והתחלתם דף חדש? לא, אבל הייתי רוצה.
האם עברתם בחיים שלכם שינוי משמעותי באופי שלכם (למשל מבן אדם סגור לבן אדם שמשתף אנשים במה שעובר עליו)? כן
"I've had enough of cryin' Bleedin', sweatin', dyin' Hear me when I say Gonna live my life everyday I'm gonna touch the sky And I spread these wings and fly I ain't here to play I'm gonna live my life everyday"
האם גם אתם אמרתם מתישהו "די! מספיק! נמאס לי מזה וזה הולך להשתנות!" והתמלאתם שאיפות ותקוות ובאמת משהו השתנה לטובה? תרגישו חופשי לפרט. ממ, כן. אבל זה לא בדיוק עזר לי..מסתבר.
יש לכם שאיפות גדולות "לגעת בשמיים" או שאתם מסתפקים לגעת רק בעננים? עד השמיים
.
האם אתם רק אומרים ש"תגעו בשמיים" או שאתם באמת עושים משהו בשביל זה? אעמ. :$ "Change, everybody's feeling strange Never gonna be the same Makes you wonder how the world keeps turning Life, learning how to live my life Learning how to pick my fights Take my shots while I'm still burning"
האם עברתם שינוי והאנשים שמסביבכם הרגישו בשינוי הזה? או שלהפך, עברתם שינוי משמעותי והאנשים שמסביבכם לא שמו לב וחשבתם לעצמיכם "פאק! איזה שינוי עצום עברתי, איך העולם ממשיך להסתובב ואיך אף אחד לא שם לב"?! חחח, אפאחד לא שם לב כנראה
האם עברתם שינוי והייתם בטוחים שהמצב לא יחזור לקדמותו? לא..
האם אתם לומדים מהטעויות שלכם באמת או שאתם חוזרים על אותן טעויות פעמיים או יותר? כ"כ לומדת
. "Hit the gas, take the wheel I've just made myself a deal There ain't nothing gonna get in my way Everyday"
האם גם אתם לא תתנו לשום דבר להפריע לכם להגשים את החלומות שלכם?

Lovable Stray

New member
../images/Emo203.gif

האם גם אתם אנשים שמתנהגים כאילו הכל בסדר גם כשההפך הוא הנכון? בדרך כלל רואים עלי כשמשהו לא בסדר, לא טובה בלהעמיד פנים למרות שהייתי רוצה.
גם אתם מרגישים שאתם צריכים להוכיח הרבה? דווקא לא.
האם גם אתם סגרתם תקופה בחיים שלכם והתחלתם דף חדש? מי לא?
האם עברתם בחיים שלכם שינוי משמעותי באופי שלכם (למשל מבן אדם סגור לבן אדם שמשתף אנשים במה שעובר עליו)? לא חושבת.
האם גם אתם אמרתם מתישהו "די! מספיק! נמאס לי מזה וזה הולך להשתנות!" והתמלאתם שאיפות ותקוות ובאמת משהו השתנה לטובה?- כן, לא בהכרח יצא לפועל :-\
יש לכם שאיפות גדולות "לגעת בשמיים" או שאתם מסתפקים לגעת רק בעננים? לגעת באנשים.
האם אתם רק אומרים ש"תגעו בשמיים" או שאתם באמת עושים משהו בשביל זה? מנסה עד קצה היכולת.
האם עברתם שינוי והאנשים שמסביבכם הרגישו בשינוי הזה? לא חושבת. או שלהפך, עברתם שינוי משמעותי והאנשים שמסביבכם לא שמו לב וחשבתם לעצמיכם "פאק! איזה שינוי עצום עברתי, איך העולם ממשיך להסתובב ואיך אף אחד לא שם לב"?! גם לא.
האם עברתם שינוי והייתם בטוחים שהמצב לא יחזור לקדמותו? לא...
האם אתם לומדים מהטעויות שלכם באמת או שאתם חוזרים על אותן טעויות פעמיים או יותר? חוזרת על הטעויות
האם גם אתם לא תתנו לשום דבר להפריע לכם להגשים את החלומות שלכם? המציאות הרבה פעמים מפריעה להגשים חלומות אבל צריך לדעת למצוא את האמצע.

corala

New member
אוקיי :}../images/Emo103.gif

האם גם אתם אנשים שמתנהגים כאילו הכל בסדר גם כשההפך הוא הנכון? לפעמים, כשאני לא רוצה שיציקו לי בשאלות "מה קרה".
גם אתם מרגישים שאתם צריכים להוכיח הרבה? המון. אני חושבת שהחיים סובבים סביב הרצון להוכיח את עצמך, להראות לאנשים מעבר לדעה קדומה ולהבליט בך את היתרונות על מנת להשיג בונוסים.
האם גם אתם סגרתם תקופה בחיים שלכם והתחלתם דף חדש?לא. אין טעם להתעלם ולהשכיח את העבר, ולחשוב שהנה, חיים חדשים מתחילים, הטעויות שמאחורי לא קרו לעולם.. מצד אחד זה מגבה, מצד שני זה מעיק. כי אתה יודע שזה שם, ואתה לא יכול להפטר מזה, אבל אתה יכול ללמוד מזה, וזה שווה את הטעות.
האם עברתם בחיים שלכם שינוי משמעותי באופי שלכם (למשל מבן אדם סגור לבן אדם שמשתף אנשים במה שעובר עליו)? המפף. בהחלט. האגו שלי הספיק להתנפח קצת בשנתיים שעברו עליי
האם גם אתם אמרתם מתישהו "די! מספיק! נמאס לי מזה וזה הולך להשתנות!" והתמלאתם שאיפות ותקוות ובאמת משהו השתנה לטובה? תרגישו חופשי לפרט. נכון לגביי בהרבה מאוד מובנים, שבהחלט התממשו
.
יש לכם שאיפות גדולות "לגעת בשמיים" או שאתם מסתפקים לגעת רק בעננים? בשמיים? בכוכבים~. אני רוצה להתעלות על עצמי כל פעם מחדש, ואני רוצה להציב לעצמי מטרות ברורות, ועם הרבה כוח רצון להגיע אליהן.
האם אתם רק אומרים ש"תגעו בשמיים" או שאתם באמת עושים משהו בשביל זה? משתדלים הכי שאפשר, לפעמים אי אפשר להמנע מחיפופים פה ושם
.
האם עברתם שינוי והאנשים שמסביבכם הרגישו בשינוי הזה? או שלהפך, עברתם שינוי משמעותי והאנשים שמסביבכם לא שמו לב וחשבתם לעצמיכם "פאק! איזה שינוי עצום עברתי, איך העולם ממשיך להסתובב ואיך אף אחד לא שם לב"?! עברתי שינוי דיי משמעותי, וכן, שמו לב אליו :}
האם עברתם שינוי והייתם בטוחים שהמצב לא יחזור לקדמותו? האם אתם לומדים מהטעויות שלכם באמת או שאתם חוזרים על אותן טעויות פעמיים או יותר? יש טעויות ששוכחים, אז חוזרים עליהן שוב ^.^ ו..לא, המצב בהחלט לא יחזור לקדמותו.
האם גם אתם לא תתנו לשום דבר להפריע לכם להגשים את החלומות שלכם? ברור~^.^ כל הקטע זה להלחם בגורמים המפריעים, שלא יהיו מעט, כי עצם המלחמה שלכם בדרך אל החלום, זה מה שיהפוך את החלום ליותר מתוק

Fairy Of Music

New member
קשה...

"I used to be the kind of guy Who'd never let you look inside I'd smile when I was crying I had nothing but a life to loose Thought I had a lot to proof In my life, there's no denying" האם גם אתם אנשים שמתנהגים כאילו הכל בסדר גם כשההפך הוא הנכון? כן. גם אתם מרגישים שאתם צריכים להוכיח הרבה? המון. "Goodbye to all my yesterdays Goodbye, so long, I'm on my way" האם גם אתם סגרתם תקופה בחיים שלכם והתחלתם דף חדש? לא, הלוואי. האם עברתם בחיים שלכם שינוי משמעותי באופי שלכם (למשל מבן אדם סגור לבן אדם שמשתף אנשים במה שעובר עליו)? לא "I've had enough of cryin' Bleedin', sweatin', dyin' Hear me when I say Gonna live my life everyday I'm gonna touch the sky And I spread these wings and fly I ain't here to play I'm gonna live my life everyday" האם גם אתם אמרתם מתישהו "די! מספיק! נמאס לי מזה וזה הולך להשתנות!" והתמלאתם שאיפות ותקוות ובאמת משהו השתנה לטובה? תרגישו חופשי לפרט. -כן, אבל שומדבר לא השתנה. יש לכם שאיפות גדולות "לגעת בשמיים" או שאתם מסתפקים לגעת רק בעננים? לא יודעת X: האם אתם רק אומרים ש"תגעו בשמיים" או שאתם באמת עושים משהו בשביל זה? רק אומרת "Change, everybody's feeling strange Never gonna be the same Makes you wonder how the world keeps turning Life, learning how to live my life Learning how to pick my fights Take my shots while I'm still burning" האם עברתם שינוי והאנשים שמסביבכם הרגישו בשינוי הזה? לא שזכור לי או שלהפך, עברתם שינוי משמעותי והאנשים שמסביבכם לא שמו לב וחשבתם לעצמיכם "פאק! איזה שינוי עצום עברתי, איך העולם ממשיך להסתובב ואיך אף אחד לא שם לב"?! ^ האם עברתם שינוי והייתם בטוחים שהמצב לא יחזור לקדמותו? כן האם אתם לומדים מהטעויות שלכם באמת או שאתם חוזרים על אותן טעויות פעמיים או יותר? תלוי איזו טעות "Hit the gas, take the wheel I've just made myself a deal There ain't nothing gonna get in my way Everyday" האם גם אתם לא תתנו לשום דבר להפריע לכם להגשים את החלומות שלכם? לא יודעת

וואו...

"I used to be the kind of guy Who'd never let you look inside I'd smile when I was crying I had nothing but a life to loose Thought I had a lot to proof In my life, there's no denying" האם גם אתם אנשים שמתנהגים כאילו הכל בסדר גם כשההפך הוא הנכון? לצערי כן.. גם אתם מרגישים שאתם צריכים להוכיח הרבה? לפעמים, אני חושבת שכל אחד מרגיש ככה בנקודה מסויימת בחיים שללו. "Goodbye to all my yesterdays Goodbye, so long, I'm on my way" האם גם אתם סגרתם תקופה בחיים שלכם והתחלתם דף חדש? מ.. היו תקופות שנפתחו באופן טבעי מחדש.. האם עברתם בחיים שלכם שינוי משמעותי באופי שלכם (למשל מבן אדם סגור לבן אדם שמשתף אנשים במה שעובר עליו)? לא חושבת.. "I've had enough of cryin' Bleedin', sweatin', dyin' Hear me when I say Gonna live my life everyday I'm gonna touch the sky And I spread these wings and fly I ain't here to play I'm gonna live my life everyday" האם גם אתם אמרתם מתישהו "די! מספיק! נמאס לי מזה וזה הולך להשתנות!" והתמלאתם שאיפות ותקוות ובאמת משהו השתנה לטובה? תרגישו חופשי לפרט. חחח כן קרה, "אני אתחיל ללמוד שנה הבאה, כןכן אני אתחיל" חבל שפה זה מסתיים
יש לכם שאיפות גדולות "לגעת בשמיים" או שאתם מסתפקים לגעת רק בעננים? בינתיים העננים בסדר, אבל לא לדאוג! גם לשמיים נגיע :) האם אתם רק אומרים ש"תגעו בשמיים" או שאתם באמת עושים משהו בשביל זה? אני בעננים בינתיים
"Change, everybody's feeling strange Never gonna be the same Makes you wonder how the world keeps turning Life, learning how to live my life Learning how to pick my fights Take my shots while I'm still burning" האם עברתם שינוי והאנשים שמסביבכם הרגישו בשינוי הזה? או שלהפך, עברתם שינוי משמעותי והאנשים שמסביבכם לא שמו לב וחשבתם לעצמיכם "פאק! איזה שינוי עצום עברתי, איך העולם ממשיך להסתובב ואיך אף אחד לא שם לב"?! האם עברתם שינוי והייתם בטוחים שהמצב לא יחזור לקדמותו? האם אתם לומדים מהטעויות שלכם באמת או שאתם חוזרים על אותן טעויות פעמיים או יותר? חלק חוזרים, חלק לומדים.. "Hit the gas, take the wheel I've just made myself a deal There ain't nothing gonna get in my way Everyday" האם גם אתם לא תתנו לשום דבר להפריע לכם להגשים את החלומות שלכם? אני מאוד מאוד מאוד מקווה שלא.

inbal287

New member
../images/Emo47.gif

האם גם אתם אנשים שמתנהגים כאילו הכל בסדר גם כשההפך הוא הנכון? כ"כ כן. אני לא אוהבת שיודעים שמשהו לא בסדר אצלי, אני שונאת שכל העולם עושה כאילו אכפת לו ורץ לעשות לי "אוי מה קרהההה???" "הכל בסדר??" "אולי תספרי לי??"... סתם צביעות בכל מקרה :$ גם אתם מרגישים שאתם צריכים להוכיח הרבה? לא. לא לאנשים אחרים, אבל כן לעצמי [פרפקציוניסטית
]. האם גם אתם סגרתם תקופה בחיים שלכם והתחלתם דף חדש? כן... לפחות חשבתי שזה מה שעשיתי, אבל מסתבר שלא התמודדתי עם זה מספיק טוב וזה עדיין משפיע לי על החיים. האם עברתם בחיים שלכם שינוי משמעותי באופי שלכם (למשל מבן אדם סגור לבן אדם שמשתף אנשים במה שעובר עליו)? אממ באיזשהו אופן, כן. היו שני אנשים שהצליחו לגרום לי לספר על עצמי כמעט הכל. הראשון הוא האקס שלי, שהוא כרגע הידיד הכי טוב שלי. השני הוא איזה אחד שפשוט נתן לי להיקשר אליו כ"כ ואז עשה לי את הקטע הכי מגעיל בעולם, החלק העצוב הוא שהוא היה אחד מהאנשים הכי קרובים אליי
. האם גם אתם אמרתם מתישהו "די! מספיק! נמאס לי מזה וזה הולך להשתנות!" והתמלאתם שאיפות ותקוות ובאמת משהו השתנה לטובה? תרגישו חופשי לפרט. אממ בתחומים מסויימים. אבל רק בגלל החלטות שלי, בלי שום לחץ חברתי או משו כזה. יש לכם שאיפות גדולות "לגעת בשמיים" או שאתם מסתפקים לגעת רק בעננים? בהחלט יש לי
האם אתם רק אומרים ש"תגעו בשמיים" או שאתם באמת עושים משהו בשביל זה? עושה המון. אני רוצה להיות זמרת. אני שרה מגיל צעיר, הופעתי במלא מקומות, השתתפתי בהמון קבוצות שהופיעו במלא מקומות, אני לומדת כבר שנתיים וחצי פיתוח קול ויש לי להקה. אני כותבת ומלחינה, וכבר יצא לי להקליט כמה פעמים באולפן וכאלה. האם עברתם שינוי והאנשים שמסביבכם הרגישו בשינוי הזה? יאפ. כשעזבתי את הבית של אבא [סיפור ארוך וכואב, תרתי משמע
] ועברתי לאמא. זה היה שינוי קיצוני כי בקושי היה לי קשר לאמא וכאלה... והרגישו את זה עליי. ועברו רק שנתיים... אני עדיין מתמודדת ומסתגלת לזה. האם עברתם שינוי והייתם בטוחים שהמצב לא יחזור לקדמותו? כן, אבל הוא חזר. האם אתם לומדים מהטעויות שלכם באמת או שאתם חוזרים על אותן טעויות פעמיים או יותר? אני כמעט תמיד לומדת מהטעויות שלי. מעטות הפעמים שחזרתי על אותה טעות פעמיים... אבל כשחזרתי זה היה קריטי. האם גם אתם לא תתנו לשום דבר להפריע לכם להגשים את החלומות שלכם? בדיוק
. תודה

למעלה