Every year

Trinity 8 P

New member
Every year../images/Emo110.gif

a little before school starts I say I'll do my homework, and study for tests and have a neat notebook... It never lasts more than two weeks. This year I don't even tempt to to make those pointless promises. I decided that this year I'll have other resolutions. What are your New Year's resolution?

justnoa

New member
וואי... שירשור מדליק ביותר!!!

למרות שאין לי לא תחילת שנה חדשה ולא תחילת שנה לימודית חדשה ולא כלום אני אגיד את ההחלטות שהיו לי במומולדת (שהייתה לפני חודש ומשהו) החלטתי שאני אקח את עצמי יותר בידיים החלטתי שאני אהנה יותר מהחיים שאם אני רוצה משהו אני אנסה להשיג אותו גם אם זה קשה הגעתי למסקנה שבשביל דברים שאני רוצה אני צריכה לעבוד קשה ואז אני יכולה הכי להנות מהם וככה אני צריכה לחשוב שכאב זה משהו שחולף ואפשר לחיות איתו לאותו הרגע שהכל קורה על הצד הכי חיובי שיכול להיות לאותו עניין שכל דבר קורה עם סיבה שאם לא מתייאשים הכל מסתדר שאם לא אנחנו ניקח את הגורל שלנו בידיים שלנו אף אחד אחר לא יעשה את זה ודברים לא קורים מעצמם והכי... אבל הכי הכי הכיייייייייייי הכי הכי... הכי הכי חשוב... למדתי להעריך חברים, לא שלא הערכתי קודם אבל עכשיו למדתי שכשאתה אוהב מישהו, תנסה לנצל את הזמן ביחד, אל תיקח שום דבר כמובן מאליו כי דברים יכולים להיעלם לך בלי בכלל ששמת לב לזה ואז זה הכי כואב טוב, קצת נסחפתי לא? אבל בד"כ לשנה הלימודית החדשה ההחלטות שלי הן מחברת מסודרת, ללמוד תמיד כשיש זמן וכל הדברים הרגילים... בד"כ (חוץ מהמחברת כמובן) אני עומדת בזה טוב... אני לא לומדת יותר מדי...

EROTOMANIA

New member
.....

לא להרדם בשיעורים (כבר יש לי כוס גדולה במיוחד בשביל קפה) לא לדחות שיעורי בית ובמיוחד לרשום דברים חשובים, כי השנה החברות שלי לא יהיו איתי בקורסים.. אני לבד לגמרי. שום דבר מיוחד.. (ללמוד למבחנים זה לא כל כך נחשב כי אם אפשר אז אני מעתיקה) כמובן שברגע שאני אכנס לשיעור הראשון אני אשכח מהכל וארצה לחזור לשגרת החופש הגדול.

CosmikDebris

New member
neat notebooks suck

not even my ahnwriting looks like shit! butwithout drawing around (and where) im supposed to be taking notes, is just plain boring, ill need to shoot myself to get through class. my ne year resolution is, dont get caught sleeping? i dont know, just to enjoy myself, i guess.

kit k@t

New member
well

since the classes i took dont really allow me to think... lol. i guess i should decied that ill try to do my best in english class, cuz my english sucks, and maybe miss less school days cuz i always miss too many.... kat

ronli inbar

New member
אממ...

תמיד אני אומרת שאני לא אכנע ליצר העצלנות שלי ואני לא אדחה שיעורים לרגע האחרון ושאני בכלל אעשה את כל השיעורים ולא "רק מה שנראה חשוב"... שאני אקבל הכל A's ושאני אנסה לא לדבר הרבה בשיעורים (קצת בלתי אפשרי אבל תמיד אפשר לנסות:)). אממ, שאני אהיה פתוחה להכל ולא אהיה ביישנית כי זה לא אני! שאני אזום דברים ואכיר הרבה אנשים חדשים! אני בספק עם חצי מזה יקרה אבל תמיד אפשר לקוות:) רונלי.

נעמה125

New member
חחחחחח איזה מגניב...

אני החלטתי השנה לפ]תוח את הראש ולנסות להיות אובר חברותית לכולם כדי שלא יהיה מה שהיה שנה שעברה כשרק הגעתי...... וכמובן שיעורי בית, מבנים, להשקיע וכל הבלה בלה בלה הזה.......

נעמה125

New member
ושכחתי

להיות בין 5 הראשונים בכתה...... למרות שזה הולך להיות קשה בבי"ס הרציני הזה...... עוד 10 דקות צריך לצאת לבי"ס....... i hate school יום טוב לכולם

kpln

New member
מגניב

טוב, אין לי בי"ס כבר המון זמן (זה לפחות נראה ככה) ואני גם כבר לא בש"ש, ואפילו שוחררתי זמנית מהצבא כבר לפני יותר מחצי שנה, אבל כל כמה זמן אני צריך לתפוס את עצמי בידיים בגלל כל מיני דברים וכדי להתקדם קצת אני בד"כ מחליט כל מיני דברים בסגנון הזה של תחילת שנה/בי"ס החלטתי שאני אדבר עם האנשים שאני צריך לדבר איתם, והפעם באמת לתפוס אותם לשיחה ולדבר החלטתי שאני אבקר חברים שמזמן לא ראיתי אותם החלטתי שאני אפסיק לבזבז זמן בעבודה ואתחיל לנסות לסיים את הפרוייקט המחורבן שאני עובד עליו החלטתי לקנות כל מיני דברים שאני צריך כמו מחשב ומערכת משלי החלטתי לנסות להחליט החלטות בקשר לחיים שלי בגרעין ועם חברה שלי (שנתיים ו7 חודשים ו3 ימים) כל כך הרבה דברים - ואת רובם אני צריך להחליט כמה פעמים בחודש כדי לחיות בשלום עם עצמי.... *חיוך ציני*
אורן

למעלה