וואלה? אורן עובד בגל"צ? ואתה קורא לעצמך שפוי? יכולת לפגוש את פיל...
M MIRUSH8 New member 19/11/05 #22 וואלה? אורן עובד בגל"צ? ואתה קורא לעצמך שפוי? יכולת לפגוש את פיל...
B Bavmorda New member 19/11/05 #23 לא.... לפחות איך שאני יודעת, אבל הוא הנהג.......... שלי . איזה נששששמה האורן הזה.... BAV.
B buffy27 New member 19/11/05 #21 יו....../images/Emo2.gif לא ידעתי שיש כ"כ הרבה גרסאות לקלאסיקה הזו... הביצוע של סקאלה פשוט יפהפה, מ-UB40 בכלל נפלתי וגם את בטי רייט וקיי'ס צ'ויס אהבתי מאוד..בהחלט נתנו כבוד למקור!
יו....../images/Emo2.gif לא ידעתי שיש כ"כ הרבה גרסאות לקלאסיקה הזו... הביצוע של סקאלה פשוט יפהפה, מ-UB40 בכלל נפלתי וגם את בטי רייט וקיי'ס צ'ויס אהבתי מאוד..בהחלט נתנו כבוד למקור!
A alpha80 New member 20/11/05 #31 את הביצוע של UB40 יש לך בפסקול של 50 FIRST DATESאז ממה נפלת בדיוק... אין לך את זה בדיסק?..
B buffy27 New member 20/11/05 #32 נראה לי שאתה מתבלבל.. אין לי את הדיסק הזה..אני מכירה משם רק את הביצוע (המקסים) של 311 ל-Love Sng של הקיור..
נראה לי שאתה מתבלבל.. אין לי את הדיסק הזה..אני מכירה משם רק את הביצוע (המקסים) של 311 ל-Love Sng של הקיור..
A alpha80 New member 20/11/05 #36 ../images/Emo68.gif סיפרתי לך שהתפנתה מישרה בקאמל קומדי קלאב? מחפשים סטנדאפיסטיות צעירות ומוכשרות.
B buffy27 New member 20/11/05 #37 אני לא מוכשרת וגם כבר לא כ"כ צעירה (הכל יחסי כמובן..), אבל עם כישרון כמו שלך, למה שלא תנסה את מזלך בעצמך אולי אפילו יוותרו לך על הגיל..
אני לא מוכשרת וגם כבר לא כ"כ צעירה (הכל יחסי כמובן..), אבל עם כישרון כמו שלך, למה שלא תנסה את מזלך בעצמך אולי אפילו יוותרו לך על הגיל..
A alpha80 New member 20/11/05 #38 אז תגידי לא כל כך יפה ולא בת 16! הם מחפשים בחורות, אז ככה שאין לי סיכוי. ויסכימו להתפשר גם על כאלה שעברו את הגיל היחסי, וגם על כישרון יסכימו להתפשר. אז לכי על זה.
אז תגידי לא כל כך יפה ולא בת 16! הם מחפשים בחורות, אז ככה שאין לי סיכוי. ויסכימו להתפשר גם על כאלה שעברו את הגיל היחסי, וגם על כישרון יסכימו להתפשר. אז לכי על זה.
B buffy27 New member 20/11/05 #39 על כל זה הם מוכנים להתפשר../images/Emo35.gif.. אז אולי באמת כדאי לך לנסות, אפילו שאתה לא בחורה..זה לא עושה אותך אוטומטית גבר..
על כל זה הם מוכנים להתפשר../images/Emo35.gif.. אז אולי באמת כדאי לך לנסות, אפילו שאתה לא בחורה..זה לא עושה אותך אוטומטית גבר..