everwwod-מומלץ!

everwwod-מומלץ!

לא יודע אם מישהו פה אוהב את הסידרה אוורווד. אולי בגלל שאף אחד לא הזכיר אותה פה בפורום. אני בכל מקרה ממש אוהב אותה, בעיקר בגלל אמלי ואן קאמפ- איימי. היא אחת המדהימות לא כל ספק. בכל מקרה מה שרציתי לשאול זה אם למישהו ידוע אם הערוץ מתכוון מתישהו לרכוש את העונות הראשונות של הסידרה. הן שודרו בטלעד בעבר ביום ראשון בבוקר ובאמת אף לא יראה סדרות ביום ראשון בבוקר גם אם הם מאוד טובות. אם הערוץ לא מתכוון לרכוש אותן אז לפי דעתי ממש חבל, זה מטלעד שגם ככה לא קיימים יותר אז כמה כסף זה כבר יכול לעלות לערוץ??! וגם רציתי לדעת אם מישהו יודע אם הערוץ מתכוון להמשיך לשדר גם את העונה הרביעית שמשודרת בארה"ב. אני אשמח אם מישהו יודע, ואם לא אני אשמח לכתוב מייל למערכת הערוץ אולי אותם אני יצליח לשכנע. בכל מקרה מי שלא יצא לו עדיין לשים עין על הסדרה ממש אחלה סדרה אני ממליץ. יש שידורים חוזרים כל יום בערב של העונה השלישית.

everwwod-מומלץ!

לא יודע אם מישהו פה אוהב את הסידרה אוורווד. אולי בגלל שאף אחד לא הזכיר אותה פה בפורום. אני בכל מקרה ממש אוהב אותה, בעיקר בגלל אמלי ואן קאמפ- איימי. היא אחת המדהימות לא כל ספק. בכל מקרה מה שרציתי לשאול זה אם למישהו ידוע אם הערוץ מתכוון מתישהו לרכוש את העונות הראשונות של הסידרה. הן שודרו בטלעד בעבר ביום ראשון בבוקר ובאמת אף לא יראה סדרות ביום ראשון בבוקר גם אם הם מאוד טובות. אם הערוץ לא מתכוון לרכוש אותן אז לפי דעתי ממש חבל, זה מטלעד שגם ככה לא קיימים יותר אז כמה כסף זה כבר יכול לעלות לערוץ??! וגם רציתי לדעת אם מישהו יודע אם הערוץ מתכוון להמשיך לשדר גם את העונה הרביעית שמשודרת בארה"ב. אני אשמח אם מישהו יודע, ואם לא אני אשמח לכתוב מייל למערכת הערוץ אולי אותם אני יצליח לשכנע. בכל מקרה מי שלא יצא לו עדיין לשים עין על הסדרה ממש אחלה סדרה אני ממליץ. יש שידורים חוזרים כל יום בערב של העונה השלישית.

snier1991

New member
זה שטלעד נגמרה בערוץ 22

לא אומר שהזכויות לא שייכות לחברת טלעד שדרך אגב מפעילה את ערוצי mgm ביוגרפיה E! וערץ ההיסטויה והכשיו התחילה אפילו להפיק הפקות מקור כך שטלעד עדיין קיימת ויקי(מנהל הערוץ) הזכיר בעבר שזכויותיה מאד יקרות

Aviad1987

New member
לא.

אבל התעדכנתי ואומרים שהעונות הראשונות טובות יותר מהשלישית אז אני סומך על יס שיתנו לנו להשלים אותם כמו שצריך מתישהו ...

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

משמ מקווה! צריכים לכתוב להם או שזה שעבוד שם וגולש בפורום מתעדכן?

Angelus

New member
אותי היא דווקא דיי שיעממה

כל פעם היה לי חשק לישון שראיתי אותה (בדיוק כמו שהייתי לומד למגנים בהיסטוריה
). אבל יפה לך

Aviad1987

New member
נצל"ש פרומואים

עלו פרומואים ל"אבי הלהקה" ולהופעה של קיילי מינוג

Ulong

New member
ראיתי את הפרומו ל'אבי הלהקה'

הוא היה בינוני.. לא הבנתי למה קוראים לסידרה ככה בכלל. ועוד משהו- למה דוחפים פתאום הופעה של קיילי מינוג?

LuLiLoPiLaTo1

New member
סדרה מעולההההה

התמכרתי אליה !! הבעיה שאני רואה רק את העונה השלישית(שמאוד יפה ד"א!) ולא ראיתי את העונות הקודמות

העונות הראשונות- יש איך לראות!

לכל האוהבים של הסדרה.... מי שדאג שהוא לא ראה את העונות הראשונה והשנייה מצאתי קישור להורדה של כל הפרקים, גם של העונה השלישית ובקרוב גם של הרבעית שמשודרת בארה"ב אם יס יחליטו לאכזב אותנו. הקישור הוא לאימיול ואני לא יודע אם מותר באתר לפרסם דבר כזה כי אני בטוח שהם לא תומכים בשטויות האלה. בקיצור תגיבו.... אם כן אני הוסיף..

למעלה