eventscheduler

dorkatz

New member
eventscheduler

אני בתהליך המרת קוד מ-C# ל-VB.NET הקוד ב-C# מדמה Schedule ונלקח מתוך http://www.codeproject.com/csharp/eventscheduler.asp (אני מתכנתת מתחילה בלי ידע ב-C# או VB.NET , אני לומדת תוך כדי) עכשיו פתחתי 2 פרויקטים 1. Class Library בו יש את ספריית הקוד עבור ה-Schedule 2. Windows Application התחלתי להמיר קוד בעזרת תוכנת המרה נכון לעכשיו הקבצים ב-Class Library מתקמפלים בלי בעיה. כעט אני רוצה לכתוב תוכנית שתממש לי את אוביקט ה-Scheduler הוספתי לפרויקט השני reference לפרויקט הראשון לפי ההסבר של יאיר. אז למה הוא לא מזהה לי את ה-Imports EventScheduler איך אני ממשיכה??? הפרויקט מצורף (שיניתי ל-txt אבל בעיקרון זה קובץ rar). נ.ב. למה שאני מוסיפה תגובה הוא לא מקפיץ את ההודעה לדף הראשון

yairov

New member
תגובה

כנראה שינית את השמות לפרוייקטים וה-solution קצת התבלגן. סידרתי לך אותו ועכשיו נראה שזה בסדר... (תשני ל-rar).

dorkatz

New member
Dim s As Schedule = New IntervalSc

Dim s As Schedule = New IntervalSchedule("Test_Interval", DateTime.Now.AddMinutes(1), 45, TimeSpan.Zero, New TimeSpan(TimeSpan.TicksPerDay))​
למה הוא לא מזהה את ה-Type מסוג Schedule

yairov

New member
תגובה

Imports ES = EventScheduler.EventScheduler Dim s As New ES.IntervalSchedule("Test_Interval", DateTime.Now.AddMinutes(1), 45, TimeSpan.Zero, New TimeSpan(TimeSpan.TicksPerDay))​

dorkatz

New member
כל נושא ה-event ב-schedule

יאיר המון תודה האמת שאני לא ממש מבינה מה אתה עושה עכשיו אני אמורה להוסיף event לאובייקט שיצרתי אבל למרות שמוגדר לו ה-OnTrigger אני לא רואה אותו כש אני עושה s. איך אני מוסיפה לא את ה-event
s.OnTrigger += new EventScheduler.Invoke(ScheduleCallBack);​

yairov

New member
תגובה

את צריכה פשוט לתרגם ל-VB.
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load Dim s As New ES.IntervalSchedule("Test_Interval", DateTime.Now.AddMinutes(1), 45, TimeSpan.Zero, New TimeSpan(TimeSpan.TicksPerDay)) AddHandler s.OnTrigger, New ES.Invoke(AddressOf IntervalSchedule_OnTrigger) End Sub Private Sub IntervalSchedule_OnTrigger(ByVal strScheduleName As String) End Sub​

dorkatz

New member
למה הוא לא מכיר ב-main

טוב הוספתי ושיניתי לפי איך שאני מבינה (כנראה לא יותר מידי) אני רוצה להריץ אבל הוא לא מזהה את ה-main

dorkatz

New member
הצלחתי

טוב הצלחתי הוא מכיר ב-main אז לטובת הלומדים החדשים כמוני פשווט היה צריך לקבוע ב-start up object את פונקצית ה-main

dorkatz

New member
בעיה נוספת (Scheduler.AddSchedule(s

הקוד עובד ב-c# למה אי אפשר לכתוב אותו דבר ב-vb.net הרי בסך בכח השתמתנו פה בפונקציה addschedule השייכת למחלקה scheduler

למעלה