Eurotrip ו- IPHONE, האם כדאי?

vivariola

New member
Eurotrip ו- IPHONE, האם כדאי?

היי, האמת היא שהכותרת לא ממש ברורה. הסיפור הוא כזה: אני טס עוד כחודש לטיול אחרי צבא (אבל ממש אחרי צבא, ליתר דיוק כמעט 4 שנים אחרי) באירופה, במדינות אנגליה, אירלנד, סקוטלנד וצרפת. יש סיכוי קטן שאעבור גם בגרמניה. השאלה היא כזאת, האם ניתן לרכוש באחת מהמדינות האלה IPhone ללא התחייבות (לתוכנית של ספק התקשורת, כמו בארה"ב) וכזה שאוכל להשתמש בו עם SIM ישראלי? אודה לתשובתכם. תודה מראש!

amit ker

New member
כאן

http://support.apple.com/kb/HT1937 תוכל לראות אילו מדינות בעמודה של ה Locked to carrier איפה שזה מסומן בוי זה נעול איפה שלא זה סים פרי אבל יש לך עוד עמודה אחרי זה שבהן תוכל לראות אילו מדינות יכולות לפתוח לך את המכשיר סיםפרי בתוספת תשלום

vivariola

New member
תודה, ועוד שאלה או שתיים

אני רואה שהאפשרות היחידה שלי היא צרפת. השאלה היא כמה פתיחה כזאת עשוייה לעלות? בכמה כסף בממוצע היא מייקרת את עלות המכשיר? כמו כן, במידה ואני רוכש מכשיר בחו"ל, האם יש לי אחריות לגביו גם בארץ? תודה מראש

amit ker

New member
אז ככה..

בקשר לעלות אני לא סגור על זה פעם שמעתי שזה בסביבות ה-100 יורו אבל אני ממש לא סגור... בקשר לאחריות אין לך אחריות פה בארץ אלא רק במקום שממנו קנית את המכשיר . קח בחשבון

vivariola

New member
תודה, נראה ש...

לא כזה כדאי לקנות בחו"ל. 100 יורו זה לא מעט כסף, ועניין האחריות גם מכביד, במיוחד כשמדובר במכשיר עם פוטנציאל לתקלות בארצנו החמה. נשאר רק לחכות ולראות מה התנאים שיציעו בארץ. אם יהיה מדובר ב- 200 ש"ח לחודש (תשלום קבוע), זה יהיה יותר מדי בשבילי.

AYELET1

New member
אם אתה קונה בצרפת, ניתן לקנות SIM FREE

כל עוד לא תפרוץ, יש לך אחריות גם כאן בארץץ דרך IDIGITAL. אם תפרוץ כדי להתקין תוכנות שאפל לא אישרה (עם JB) לא תהיה אחריות אך בד"כ ניתן לשחזר לקו7שחה בלתי פרוצה ואז להפעיל אחריות

AYELET1

New member
תיקון קל- אם יש לשלם פתיחה בצרפת

עדיין יתכן שזה כדאי מחירי המכשירים החדשים בארץ לפחות כיום הם פשוט בשמים. לגבי אחריות - ברר כי בעקרון כאמור האחריות היא בינלאומית

Under the GUN

New member
למה סתם להטעות אנשים?

אין אחריות בארץ על אייפון, נקודה לא קשור לאיפה הוא קנה ומה הוא עשה איתו

CPUBOOM2

New member
אני חושב שבאף אחת מהמדינות הללו אין אייפון

שהוא סיםפרי . אם תגיע לשוויץ ואיטליה,תוכל לרכוש אחד שהוא סים פרי

RoyBO

New member
שוויץ זה נעול וצריך לשלם לפתיחה

יוצא מאוד יקר ולא משתלם.