eurosport חוזר

luckies

New member
../images/Emo32.gif סובארו טנדר

לאחר תאונה שארעה לי לא מזמן הבנתי שיקח לי הרבה זמן עד שאחזור לרכב. בכל אופן אני חושב לכיוון השטח אבל זה יקח הרבה זמן בעקבות הפציעה בינתיים אני מחפש סובארו טנדר ואחרי ההחלמה כנראה אני יקנה אופנוע שטח (שבהמשך יחליף עורו לסופר). הבנתי שלחלקכם יש את הרכב או היה לכן אני שואל פה: 1.איך האמינות של הרכב מבחינת אמינות\חלקים\שמן\דלק וכו'? 2.האם יש הבדל בין השנתונים 86-89 ל- 90-93 (עד איזה שנים הם הגיעו)? 3.האם יש מצב למצוא 4x4 ואם לא אז איך ה-2x4 בשטח? תודה

luckies

New member
פורום קטנועים??????

אם כבר בפורום אופנועי שטח שם גם שלחתי הודעה. אבל מה קשור קטנועים?

luckies

New member
בגלל זה כתבתי...

ציטוט "הבנתי שלחלקכם יש את הרכב או היה לכן אני שואל פה"

R750-Girl

New member
Some answers for u

1 - This pickup is the reson for the old famous lingo "drives like a subaru" - no problems with it, drives no matter what, cheap parts and maintenance. 2 - The last model is 1994. It is usually cheap to buy, so get the latest model u can afford. I am not sure about problems in older models. 3 - 4X4 are ridiculously over priced, if u will find one. I say - stick with the 2X4. I don't use it off road, not more than any other private that is. If u have any other questions - send me a message.

R750-Girl

New member
איך זה הגיע 3 עמודים אחורה../images/Emo35.gif

רק לוודא שקראת את זה...

מישהו רוצה להסביר? (שגיאת תוכנה)

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14' Line 1: Incorrect syntax near 'getUserAdLinks'. /error.asp, line 26

צבינגי

New member
תלוי בסוג מערכת ההפעלה שלך...

ומה מותקן במחשב. אם יש לך WIN 2000\XP\98 אתה יכול לנסות ולהתקין מחדש את ה- SERVICE PACK המתאים למערכת ההפעלה שלך. בדר"כ זה יפתור את השגיאה. בכל מיקרה, מכיוון שאין פרטים נוספים,אתה מסתכן בפעולות שעלולות ל"חרבש" לך את מערכת ההפעלה, אם לא יעשו נכון. מקווה שנתתי לך כיוון.

למעלה