Eurobestlive

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
Eurobestlive

שלום לכולם. באתר של Euro Best Live היה אפשר לראות את כל הפרסומות ועכשיו אחרי הטקס הצלחתי למצוא רק את הזוכים. מישהו יודע איפה אפשר לראות עדיין את כל הפרסומות? תודה ושיהיה סופ"ש מהנה!

mc80

Member
שאלות כאלו תמיד עדיף לשאול

את הנהלת האתר. תפנה אליהם. לנו באמת שאין מושג מה עשו עם המלאי הקודם.

naps

New member
אני אשאל גם שם אבל זה לא סותר...

אפשר לשאול וגם. אם מישהו ידע, סבבה. אף אחד לא ידע- לא סוף העולם. אבל לשאול אפשר. ואגב, הלשון רבים קצת מיותרת. זה שאתה לא יודע לא אומר שאף אחד לא יודע. ובכל מקרה, הכי חשוב- תודה על ההצעה לשאול גם הנהלת האתר.

naps

New member
../images/Emo6.gif

טוב שהם לא הגזימו. רוצים 39$ לפרסומת... תודה יוסי

ניתן לראות את הפרסומות באתר התחרות

נכנסתי עכשיו לאתר של Eurobestlive.com והצלחתי לראות את כל הפרסומות הזוכות מבלי שנדרשתי לשלם אפילו פני. תנסה שוב. בקשר לאתר של adforum, הם מבקשים 40 דולר עבור רכישה של כל סרטון באיכות גבוהה ולא על הצפייה בו. המנוי לצפייה נמוך בהרבה. בגכל מקרה הכי טוב לבקש מחבר שעובד במשרד פרסום שייתן לך את הסיסמה של המשרד. ככה זה לא עולה בכלל.

naps

New member
זה בדיוק העניין- זה רק הזוכים.

עד שלשום (לפחות), אם נכנסת לדוגמא לקטגוריה של טלוויזיה/קולנוע היו מעל 160 סרטונים. עכשיו יש רק 55. לא הספקתי לראות הכל... חבר שעובד במשרד פרסום- אין. אם בא לך אתה מוזמן לתת לי סיסמה
(לשלם אני לא אשלם כי אני לא צריך לצורכי לימודים\עבודה או כל דבר הכרחי אחר. סתם להנות מעבודות משובחות) ואני גם אנצל"ש: יש את הפרסומת שזכתה, לטלוויזיה של סוני, עם הכדורים ברחוב. פרסומת מקסימה, לדעתי. בנוסף לזה הייתה עוד פרסומת בדיוק אותו דבר- אותו לוקיישן, אותו שיר, אותם צילומים, אפילו עם הצפרדע שיוצאת מהצינור ניקוז, רק במקום "סתם" כדורים זה היה פירות וזו הייתה פרסומת לאיזה מיץ. בקרדיטים לא היה רשום אפילו אותו שם של משרד פרסום. איך זה יכול להיות? זה נראה לי ממש לא הגיוני. מישהו יכול להאיר את עיני?

זה טייק אוף על הפרסומת של סוני

אני חשבתי לתומי שהסרט של סוני היה בכלל ב-2005 אבל אולי אני סתם סנילי. זה המקום לצאת מהארון ולהגיד שאני לא מבין מה כל כך גאוני בפרסומת הזו. נכון היא נחמדה, עשויה מצוין והכל אבל גרנד פרי???

naps

New member
גאוני?

אני לא איש מקצוע בתחום ככה שדעתי, בהתאם, בטח לא מקצועית אבל אני מראש לא הייתי קורא לפרסומת הזאת גאונית. פשוט הביצוע שלה יפהפה ומהפנט וגם ממש נדבקתי לשיר ברקע. יש שם פרסומות הרבה יותר "מגניבות", הרבה יותר חכמות, הרבה יותר מצחיקות, הרבה יותר מרגשות, הרבה יותר לא יודע מה. אבל הפרסומת הזאת, והרי זו השורה התחתונה בפרסום, הרבה יותר זכירה. אפילו זכרתי מה המוצר אחרי הצפייה הראשונה (גם המותג עצמו, סוני, ולא רק שזה טלוויזיה...), וזו סיבה לא רעה בכלל לקבל את הפרס. ובקשר לפרסומת טייק אוף- זה לא קצת מוגזם בשביל טייק אוף? בהתחשב בזה שזה לא של אותו משרד פרסום.

למעלה