esVee-Tribute - חלק 1

esvee

New member
esVee-Tribute - חלק 1

בקצרצרונת, זה מה שקורה כשגיטריסט ממש, ממש אוהב היפ הופ (ופאנק). דחפתי לפה ריף אחד מקורי, כל שאר הדברים לקוחים (לא לפי הסדר) - 2 קלאסיקאות אולד-סקול, שיר מיינסטרים ידוע, שיר נושא מסדרת טלוויזיה, ושיר מאוד מפורסם של זמר שהלך לעולמו. הכול מעורבב בכאוס של ברייקביט, גיטרות רוק ופאנק וכו' וכו'. אם אתם מזהים את השירים, שרשרו :) ואם אהבתם את הרעיון תגידו, נעשה חלק 2 והלאה.. ממש נהיניתי לעשות את זה. להוריד כאן

Trap1

New member
טוב תקשיב אתה מטורף

זה אחד הדברים המטריפים ששמעתי לא עניין אותי בכלל לזהות את מה שהולך לשם אחרי שהתחלתי להקשיב פשוט נספחתי בתוך כל זה..אתה מטורף תעשה עוד הרבה כאלה.. מה שכן זיהיתי ישר ואני מקדיש את זה לכל הנשים שנוהגות MOVE BITCH

Psycho BuZZ

New member
מטורף!

רק חלאס עם השרתים המפגרים האלה. תשתמש ב: rapidshare.com sendspace.com zshare.net mediafire.com

volatile

New member
אתה מוזמן להשתמש בשרתי 101

יש לנו מלא מקום פנוי ובכיף נארח איכות אצלנו, שלח לי לפני שאתה רוצה לפרסם משהו במסר עם לינק ואני אדאג להעלות אותו לשרת בלי חוכמות ובלי לחכות, הגבלות ושאר ירוקת.

Da Judge

New member
חזק ביותר!

כן ירבו. קבל ח"ח עצבני. על איזו תוכנה אתה עובד אגב?

Trap1

New member
זיהיתי כמעט הכל

יש פה ללא ספק את move bitch של לודה יש את regulate של וורן ג'י ניגון הסדרה של סאות' פארק get on up של ג'יימס בראון אני חושב ולא יודע מה עוד.. פאק איט זה נשמע טוב..כל הכלים האלה ביחד עשית שם בלאגן שלם שנשמע טוב איכשהו.. והגיטרות שלך בנאדם..מה אתה עושה בארץ ?!?! הרמה שלך לא לכאן בכלל בקיצר ליקקתי פה מספיק ..תמשיך ככה מטורף

kombinaizer

New member
וואי זה ממש ממש טוב!

יש כמה דברים שנשמעים מוכרים אבל לא יודע איך קוראים להם! *מחכה לחלק 2*

New member
יא ערס~!

Jungle is Massive

הראשון

זה "אל תזיע את הטכניקה" של עריק בי ורעקים. ואת השאר כבר זיהו נראה לי... גדול אחי, גדול!

GDI aka OBP

New member
חסיד - שאלה מיותרת...

אתה יודע שלא לקח לו יותר מחצי שעה כולל הפסקת סיגריה במרפסת ולהוריד את בובי לטיול...

למעלה