ESPN משיקים : ה TRADE MACHINE החדשה

• פותח הנושא SHNIK
  • פורסם בתאריך

ThEgReEnKiNg

New member
לארי יוז ודרו גודן

זה בנייה מחדש? זה לקבור את הקבוצה עוד יותר.

Puskas

New member
עוד איזה טרייד קטן

דאלאס,דנבר,קליבלנד,אטלנטה דאלאס מקבלת את: קניון מרטין,JR סמית',אילגאוסקאס ואנתוני קארטר. דנבר מקבלת את: דירק נוביצקי וג'ו ג'ונסון. אטלנטה מקבלת את: ננה הילריו,לארי יוז ודווין בראון. קליבלנד מקבלת את: ג'וש סמית',אנתוני ג'ונסון,ג'רי סטקהאוס ואריק דמפיר.

Carmelo Anthony

New member
אחלה לדנבר!

זה יכול להיות מפחיד: PG אייברסון SG ג'ונסון SF מלו PF דירק C קמבי אימאל'ה, הם ירוצו לאליפות קלילה.

Or Amit

New member
איזה אינטרס יש לאטלנטה בטרייד?

מילא לתת את אנתוני ג'ונסון, אבל לתת את ג'וש סמית' וג'ו ג'ונסון עבור ננה, דווין בראון ולארי יוז-לס?

Puskas

New member
ג'ו ג'ו

גם ככה אף פעם לא הוכיח שהוא חומר של ללכת רחוק..קולע הרבה אבל לא משפר מקצועית ת'קבוצה.. שווה להמר על לארי יוז שאולי יעשה יותר בעמדת הSG... ננה נכנס לנעליים של סמית' ודווין בראון נותן מספרים יפים העונה למרות מיעוט דקות רציני..אני מאמין שאם יותר דקות הוא יוסף עומק לאטלנטה... מעבר לזה אפשר לתת גם בחירת דראפט או שניים לאטלנטה וזה יהיה שווה יותר...

Or Amit

New member
אני אשאל את זה בצורה הכי ברורה שאני יכול

אתה הכנסת את ג'וש לחמישיית העונה בליגה. אתה רואה את עצמך מכניס את ננה לאיזשהי חמישיית עונה? וזה כבר בלי להכנס לעובדה (המצערת מאד, אגב) שהבחור עבר ניתוח להסרת גידול סרטני מהאשכים ולא ברור אם, ומתי, הוא יחזור מהפציעה. ג'ו ג'ו (למעט התקופה של פיניקס) לא היה יכול ללכת רחוק עם קבוצה. שים שם את מייקל רד\ריי אלן ואתה לא מקבל מאזן טוב יותר בשנתיים האחרונות. מדובר על אולסטאר פעם שניה ברצף, ועם כל זה שאני חושב שהשנה היה צריך להכניס את ג'וש במקומו - הוא השחקן המוביל של אטלנטה. לארי יוז הוא הצל של עצמו, אי אפשר לבנות סביבו קבוצה (ואם אתה מכניס אותו לאותה חמישיה עם לאו, מרווין וויליאמס, ננה ואל הורפורד זו הופכת להיות הקבוצה שלו וגם, אגב, הקבוצה הכי חלשה בליגה מאז ונקובר בימיה הראשונים) דווין בראון הוא שום-כלום. אפילו רוג'ר מייסון מירושלים נותן יותר העונה.

Puskas

New member
לטעמי

יוז עדיף על ג'ו ג'ו וננה לא ברמה של ג'וש אבל בשביל זה הם מקבלים שחקן שלישי שאם תסתכל באתר של הNBA אז תיראה שיש לו מס' יפים ביחס לדקות שלו..

Puskas

New member
הנה..

עדיין יש ספק שיוז עדיף על ג'ו ג'ו? אחרי 2 המשחקים האחרונים שהוא מפציץ? אין אפס..ג'ו ג'ו סקורר אבל לא מסוגל לשדרג קבוצה..יוז אני מאמין שווקא כן..יותר אחראי ורציני מג'ו ג'ו..

למעלה