ESF

mr redimmer

New member
ESF

מישהו יודע צ'יט איך להפוך לסופר סייאן עם וג'יטה ב-ESF . אני מדבר על הגרסה המשופרת כי נמאס לי להילחם איתו 3 שעות ואז מחליפים את המפה....

AciDBreeZe

New member
Beta 1.1 Cheats?

אין חיה כזאת, שמעתי על סקריפטים מסויימים אבל עוד לא שמעתי על דבר כזה.. ואם אתה רוצה להפוך לסופר סיין מהר למה שלא פשוט תבחר דמות כמו טראנקס או גוהן, שניהם הופכים לסופר סיינס מהר (בערך פי 2 יותר מהר ממה שיקח לך להפוך לסופר סיין עם גוקו או וג'יטה שלא לדבר על בו או סל) אפשר גם את פריזה אבל בנינו הוא סתם הומו, הופך במהירות כמו טראנקס לצורה השניה שלו רק שלטראנקס יש החרב שלו - שניהם שחקנים של יותר מכות ופחות קרניים כי אין להם כמעט שום קרן קטלנית חוץ מברגע שהם הופכים לצורה השניה שלהם ( הכדור האדום המסריח הענק הזה של פריזה ופינישינג באסטר של טראנקס) ברמות הרגילות שלהם אין להם מכות חזקות ככה שעדיף לקחת את טראנקס ...החרב היא אחלה של דבר ... מורידה 20% יותר ממכה רגילה וגם תחצה אנשים לאיברים מעופפים משהו שהוא אפקט הרבה יותר משעשע מסתם לראות אותם נעלמים או מתנגשים בקיר ונופלים ( למרות שגם זה אפקט חביב למדי). אגב יצא לך לראות מה קורה בגירסא החדשה? מדברים על מכות מיוחדות לכל דמות...עם אחיזות כאלה ( כמו שגוקו ופייקון עשו בקרב שלהם בעולם המתים שהם תפסו אחד לשני את היידים ודחפו אחד את השני) וגם נראה שיש גוהן חדש וגם מודל של ssj2 majin vegeta מה שאומר שאפשר לצפות למודלים של ssj 2 בגירסא הבאה :) i cant wait :O הנה האתר לכל המחבלים מבינכם שאין להם מושג על מה אני מדבר (תחפשו באתר בפורום ובכל היומנים של היוצרים תמצאו כלמיני דברים על המוד...תחפשו גם בארגיון) www.esforces.com :)

mr redimmer

New member
דבר איתי על זה באי סי קיו

174183778 זה המספר שלי ושם אני אספר על כל מה שיצא בגירסה החדשה.

למעלה