esf צריך עזרה מי יודע איך הופכים לסופר סייה בבקשה תעזרו לי
S sapir tech1 New member 24/3/05 #2 קודם אתה צריך להיות סאייני או חצי סאייני! אח"כ תחכה שיהרגו מישהו קרוב אליך, תתרגז ותהפוך לס"ס.
ר ראובן המלאך 19 New member 24/3/05 #3 זה היה מצחיק בפעם הראשונה שזה נאמר כאן..אם אני זוכר נכון ,זה היה מתן 18.?
K Kenbetah New member 24/3/05 #7 אני שמתי לב לטעות אחרי שרשמתי את ההודעה אבל לא היה צריך לתקן כי אתם מבינים למה אני מתכוון (אלה אם כן אתם אוטיסטים)
אני שמתי לב לטעות אחרי שרשמתי את ההודעה אבל לא היה צריך לתקן כי אתם מבינים למה אני מתכוון (אלה אם כן אתם אוטיסטים)
F falon New member 25/3/05 #8 מה אתה אומר?! esf.... זה דיי פשוט, לכל דמות יש רמת ki מינימלית שבה היא יכולה לשנות צורה. כשהמד של הcf מתמלא עד למקסימום, פשוט תלחץ על "z" והרי לך סופר דמות. ד"א, באיזה גרסה אתה משחק? והאם אתה משחק ברשת?
מה אתה אומר?! esf.... זה דיי פשוט, לכל דמות יש רמת ki מינימלית שבה היא יכולה לשנות צורה. כשהמד של הcf מתמלא עד למקסימום, פשוט תלחץ על "z" והרי לך סופר דמות. ד"א, באיזה גרסה אתה משחק? והאם אתה משחק ברשת?
T Teen Gohan SSJ2 New member 25/3/05 #10 וואי ESF זה משחק חזזזזק היה לי את 1.1 ו 1.2 אבל פירמטתי ואני לא מוצא התקנות... למישהו יש קישור אולי בישבילי.??
וואי ESF זה משחק חזזזזק היה לי את 1.1 ו 1.2 אבל פירמטתי ואני לא מוצא התקנות... למישהו יש קישור אולי בישבילי.??