Escape Turquoise Room פה
D DOR2092 New member 20/11/07 #3 לא הבנתי כלכך מה לעשות ... יש הרבה חפצים ונגמר המקום וצריך להתחיל להחזיר למקום , וסתם שברתי כל מיני דברים.
לא הבנתי כלכך מה לעשות ... יש הרבה חפצים ונגמר המקום וצריך להתחיל להחזיר למקום , וסתם שברתי כל מיני דברים.
3 3 שרונית New member 20/11/07 #4 תחזיר מה שאתה לא צריך, ותקח כל פעם מה שצריך לאותו זמן, המטרה של המשחקים האלה היא לפתוח כספת ולצאת מהדלת.....
תחזיר מה שאתה לא צריך, ותקח כל פעם מה שצריך לאותו זמן, המטרה של המשחקים האלה היא לפתוח כספת ולצאת מהדלת.....
3 3 שרונית New member 21/11/07 #9 כן הבנתי את זה, יש לי את ה"נורה האולטרה סגולה" שעשיתי מהצינור ומהחומר הסגול, שני סוללות, ואני מחפשת לאן לחבר את זה..
כן הבנתי את זה, יש לי את ה"נורה האולטרה סגולה" שעשיתי מהצינור ומהחומר הסגול, שני סוללות, ואני מחפשת לאן לחבר את זה..
3 3 שרונית New member 21/11/07 #11 סוללה אחת תמצאי אחרי שתקליקי על הידיתהקטנה במכשיר ליד המיטה... תני תפוח לעכבר... השניה, בטרנזיסטור שבארון, תשברי אותו בתוך הארון אם משהו שנמצא בדלת ליד......
סוללה אחת תמצאי אחרי שתקליקי על הידיתהקטנה במכשיר ליד המיטה... תני תפוח לעכבר... השניה, בטרנזיסטור שבארון, תשברי אותו בתוך הארון אם משהו שנמצא בדלת ליד......
פ פורפורית 1 New member 21/11/07 #22 ואולי תוכלי להסביר לי בנתיים איך שוברים ת'טרנזיסטור. לא הבנתי מה יש על יד הארון
L Lady in red2 New member 21/11/07 #25 שוברים אותו עם ../images/Emo58.gif המפתח ברגים (wrench) שנמצא מתחת לאוברול שבארון. איתו גם שוברים את הטייפ.
שוברים אותו עם ../images/Emo58.gif המפתח ברגים (wrench) שנמצא מתחת לאוברול שבארון. איתו גם שוברים את הטייפ.