Escape Office חדש
3 3 שרונית New member 20/3/07 #3 אילנה , מצאתי מלא אבל עכשיו אני לא זוכרת מה היה כתוב בדפים , איך מגדילים כדי לראות??
I ilanama1 New member 20/3/07 #4 אי אפשר להגדיל צריך מיד לרשום מה כתוב אני התחלתי מההתחלה אני לא יודעת אם אצל כולם זה זהה
I ilanama1 New member 20/3/07 #12 משהו הצליח להכניס את הקוד למחשב madpw הקוד לדלת מצאתי בלי לדעת יפנית אי אפשר למצא אני לא מצליחה להכניס את הקוד למחשב
משהו הצליח להכניס את הקוד למחשב madpw הקוד לדלת מצאתי בלי לדעת יפנית אי אפשר למצא אני לא מצליחה להכניס את הקוד למחשב
I ilanama1 New member 20/3/07 #14 זה הקוד לדלת אבל עם אתה כותב את הקוד לדלת בלי להכניס את הקוד למחשב את לא יוצא מהחדר ואני לא מצליחה להכניס את הקוד למחשב
זה הקוד לדלת אבל עם אתה כותב את הקוד לדלת בלי להכניס את הקוד למחשב את לא יוצא מהחדר ואני לא מצליחה להכניס את הקוד למחשב
I ilanama1 New member 20/3/07 #15 זהו עכשיו הבנתי הקוד למחשב זאת לא המילה צריך להפוך אותה לספרות ואז יוצא 62379 והתרגום למטה הוא קטן =גדול ז"א הספרות הקטנות קודם ואחר כך הגדולות
זהו עכשיו הבנתי הקוד למחשב זאת לא המילה צריך להפוך אותה לספרות ואז יוצא 62379 והתרגום למטה הוא קטן =גדול ז"א הספרות הקטנות קודם ואחר כך הגדולות
מ מקס6 New member 20/3/07 #16 היי אני כן יצאתי בלי להזין את ,,,, המחשב בסיסמא , אולי הכיתוב במחשב שלך היה בעברית בגלל זה לא הצלחת ,כי ברגע שהפכתי את הכיתוב לאנגלית אז זה הצליח ,אצלי בכולפן זה עבד או שהיה אצלי באג
היי אני כן יצאתי בלי להזין את ,,,, המחשב בסיסמא , אולי הכיתוב במחשב שלך היה בעברית בגלל זה לא הצלחת ,כי ברגע שהפכתי את הכיתוב לאנגלית אז זה הצליח ,אצלי בכולפן זה עבד או שהיה אצלי באג
I ilanama1 New member 20/3/07 #17 לא בדקתי כמה פעמים אני המשכתי לכתוב את המילה במקום להפוך אותם לספרות ובלי המחשב לא יכולתי לחשב את הקוד לדלת
לא בדקתי כמה פעמים אני המשכתי לכתוב את המילה במקום להפוך אותם לספרות ובלי המחשב לא יכולתי לחשב את הקוד לדלת