Escape of Dora מזמן לא היה משחק אז תהנו נראה מעניין שבת שלום
3 3 שרונית New member 15/2/08 #5 אני בחדר השני יש לי 3 אבנים מהחדר הראשון, מפתח( השתמשתי) 4 אבנים (השתמשתי בצהובה בדרקון) בחדר השני מצאתי בינתיים עץ על הקיר ושני אבנים ...
אני בחדר השני יש לי 3 אבנים מהחדר הראשון, מפתח( השתמשתי) 4 אבנים (השתמשתי בצהובה בדרקון) בחדר השני מצאתי בינתיים עץ על הקיר ושני אבנים ...
מ מקס6 New member 15/2/08 #10 אין תמונה ,אבל עם המפתח שיש לך את פותחת, בקיר כספת ולוקחת 4 כדורים וכמו שכתבה שרונית להשתמש רק בכדור הצהוב ולהניח אותה בדרקון ,אבל לפני שאת נכנסת לחדר השני תאספי אבנים [צורה של פאזל ]
אין תמונה ,אבל עם המפתח שיש לך את פותחת, בקיר כספת ולוקחת 4 כדורים וכמו שכתבה שרונית להשתמש רק בכדור הצהוב ולהניח אותה בדרקון ,אבל לפני שאת נכנסת לחדר השני תאספי אבנים [צורה של פאזל ]
D DOR2092 New member 15/2/08 #18 אממ הגעתי לחדר השלישי ו.. שמתי את כל החלקים שיש לי , נשארו לי 2 , שמתי את הכדור השחור במקום ואת הגביש הורוד במקום , נדלקו 2 ידיים , יש 3 דלתות , 2 פתוחות וכשאני לוחץ עליהן זה שואל אותי משהו ואם אני מחליט לעלות זה מעלים את המבצר והוא נעלם . מה לעשות?
אממ הגעתי לחדר השלישי ו.. שמתי את כל החלקים שיש לי , נשארו לי 2 , שמתי את הכדור השחור במקום ואת הגביש הורוד במקום , נדלקו 2 ידיים , יש 3 דלתות , 2 פתוחות וכשאני לוחץ עליהן זה שואל אותי משהו ואם אני מחליט לעלות זה מעלים את המבצר והוא נעלם . מה לעשות?