escape magenta room תהנו
3 3 שרונית New member 28/6/07 #2 בוקר טוב, מישהו משחק?? ניתקעתי קצת...אין לי גפרור להדליק את האח, ואין לי מפתח לקופסא....
3 3 שרונית New member 28/6/07 #5 אילנה חזרתי למשחקעכשיו הכנסתי את המזלג ללוח הקליעה, כלום לא קרה... מה אני עושה עם המיספרים שיש לי בפתקים? הם לא עוזרים לי בכספת....
אילנה חזרתי למשחקעכשיו הכנסתי את המזלג ללוח הקליעה, כלום לא קרה... מה אני עושה עם המיספרים שיש לי בפתקים? הם לא עוזרים לי בכספת....
3 3 שרונית New member 28/6/07 #9 גם אני תקועה אבל יש לך מזלג?? תתקעי אותו בלוח מטרה, ותיקחי את החיצים מהתמונה של הזקנה ותקלעי אותם בלוח מטרה ואז יש עוד כספת..
גם אני תקועה אבל יש לך מזלג?? תתקעי אותו בלוח מטרה, ותיקחי את החיצים מהתמונה של הזקנה ותקלעי אותם בלוח מטרה ואז יש עוד כספת..
S Sweet Fantasy New member 29/6/07 #17 ../images/Emo124.gif אנשים איפה אתם? מישהו מצא עם הנייר שכתוב עליו הסברים על המספרים? 00010101111 וכל אלו? אני חושבת ששם יש הסבר לפענוח הקודים אבל אני לא מבינה את זה ובכלל מתקשה קצת לקרוא תכתב הקטן והמחובר באנגלית.. ד'א יש במחבת שבמדף עוד נייר קטן עם אותם מספרים.
../images/Emo124.gif אנשים איפה אתם? מישהו מצא עם הנייר שכתוב עליו הסברים על המספרים? 00010101111 וכל אלו? אני חושבת ששם יש הסבר לפענוח הקודים אבל אני לא מבינה את זה ובכלל מתקשה קצת לקרוא תכתב הקטן והמחובר באנגלית.. ד'א יש במחבת שבמדף עוד נייר קטן עם אותם מספרים.
3 3 שרונית New member 30/6/07 #18 איפה מצאת דף עם הסברים?? ובמחבת לא מצאתי נייר , מצאתי בקומקום, יש לי בסה"כ שלושה פתקים
S Sweet Fantasy New member 30/6/07 #19 חיפשתי בקומקום לא מצאתי כלום ../images/Emo12.gif אין מצב שזה מתשנה ממשחק למשחק נכון? (כאילו כל כניסה חדשה) אני לא זוכרת איפה מצאתי את הדף אני אתחיל עכשיו מחדש כי סגרתי את המשחק מייאוש XD
חיפשתי בקומקום לא מצאתי כלום ../images/Emo12.gif אין מצב שזה מתשנה ממשחק למשחק נכון? (כאילו כל כניסה חדשה) אני לא זוכרת איפה מצאתי את הדף אני אתחיל עכשיו מחדש כי סגרתי את המשחק מייאוש XD