Escape Green Room

tomb boy

New member
סליחה 18 קוביות...../images/Emo41.gif

17. בתוך כדור הבדולח (מפוצצים עם הפטיש.) 18. ליד השולחן עם הכסא המסתובב.

tomb boy

New member
זה לא קשה../images/Emo41.gif

כי אי אפשר לטעות בזה. תסתכלי בספר, כל מספר נכתב בצורה ייחודית: ZERO - NUL ONE - UNU TWO - DU THREE - TRI FOUR - KVAR FIVE - KVIN SIX - SES SEVEN - SEP EIGHT - OK NINE - NAU TEN - DEK בקוביות תתחילי מהקוביה העליונה והשמאלית ביותר, תסובבי לאות הראשונה שהכי מתאימה למילה מהספר, כי שאר האותיות בקובייה אינן שייכות למילים של המספרים כך שאי אפשר לטעות. כמה שתסובבי, תמיד זאת תהיה מילה אחת. תרשמי לך את המילים שכתבתי, ותתחילי מהקובייה עליונה השמאלית, תסובבי עד שתראי שהאות מתחילה למילה מהמילים הללו, ותמשיכי ליצור מילה, אח"כ עוד אחת סה"כ יהיו לך 6 מילים. תרשמי את הפרוש שלהן למספרים, כי זה ישמש אותך לכספת שבחדר החשמל.

rinatt1

New member
../images/Emo10.gif חסרות לי 3 קוביות....אפשר עזרה

אני לא מבינה איזה כובע יש במדף הרביעי? ואיפה הדבק? וכדור בדולח?? ואיזה ניירות של פקס? פליזזזזזזזזזזז עזרה

tomb boy

New member
../images/Emo58.gifלמי שעדין מתקשה עם האורות הירוקים../images/Emo41.gif

מצ"ב תמונה. לפי ההסבר הקודם... סמנו אצלכם את הנורות הכבויות, כמו בתמונה A ליחצו עליהן לפי הסדר כמו בתמונה, אפילו אם הן נדלקות שוב. לאחר מכן עשו זאת שוב. וכל הנורות ידלקו. לאחר מכן הורידו את הידית שבמדף, ע"מ שהארון יזוז.

Sweet Fantasy

New member
ויצאתי,

שוב תודה לטוםבוי
את מגיעה לפתרונות לגמרי לבדך או נעזרת?

eti911

New member
מישהו יודע איפה יש מפתח

לארון חשמל? צריך עוד מפתח?

tomb boy

New member
המפתח לתיבת הנגינה ולתקרה../images/Emo41.gif

זה אותו מפתח שמשמש גם לכספת שמאחורי התמונה. והוא נמצא מתחת לשטיח. המפתח לחדר החשמל נמצא בתוך הקופסא של הפטיפון. שאותו פותחים עם המפתח האפור שמתחת לשטיח.

eti911

New member
תודה! עכשיו אני

לא מצליחה לפתוח את הפתח בתקרה, ולהדליק אתהאור בארון חשמל...

למעלה