Escape game [ RGB בריחה
3 3 שרונית New member 20/6/07 #3 אילנה את פה??? מצאתי בקבוק, עיגול אדום ורובוט, ושלוש מילים עם סדר של צבעים...אפשר רמז?????
I ilanama1 New member 20/6/07 #4 את צריכה למצוא רמזים בחדר התמונה מצד ימין היא רמז למקומות שיש בהם רמזים כמו בצד ימין של הספה בפינה קליק ויש סכין יפנית עם הסכין למטה בספה יש בליטה עם הסכין ועוד עיגול עם וכל הרמזים הם כדי לפתוח את הקופסא על הספה
את צריכה למצוא רמזים בחדר התמונה מצד ימין היא רמז למקומות שיש בהם רמזים כמו בצד ימין של הספה בפינה קליק ויש סכין יפנית עם הסכין למטה בספה יש בליטה עם הסכין ועוד עיגול עם וכל הרמזים הם כדי לפתוח את הקופסא על הספה
3 3 שרונית New member 20/6/07 #5 יש לי חמשה משפטים 3 גולות, רובוט שעדיין ל מצאתי לא מקום, אבל אפשר להפוך אותו...ואין לי מושג מה לעשות עם העציץ בצד שמאל של הספה, ....
יש לי חמשה משפטים 3 גולות, רובוט שעדיין ל מצאתי לא מקום, אבל אפשר להפוך אותו...ואין לי מושג מה לעשות עם העציץ בצד שמאל של הספה, ....
I ilanama1 New member 20/6/07 #6 את הקוף את שמה על השולחן החום צד שמאל כבי את האור והסתכלי על הקיר מעל הספה רמז לפתיחת הקופסא
I ilanama1 New member 20/6/07 #8 ../images/Emo58.gif אם את מתקשה לפתוח את הקופסא רבוע כחול משולש צהוב עיגול ירוק וקליק על הידית לקחת פתח רמז לסדר הכפתורים להכניס למכונה ופותחן לפתוח את הבקבוק ולהשקות את העציץ צד שמאל של הספה
../images/Emo58.gif אם את מתקשה לפתוח את הקופסא רבוע כחול משולש צהוב עיגול ירוק וקליק על הידית לקחת פתח רמז לסדר הכפתורים להכניס למכונה ופותחן לפתוח את הבקבוק ולהשקות את העציץ צד שמאל של הספה
3 3 שרונית New member 20/6/07 #9 הצלחתי , אבל עכשיו אני תקועה עם המברג אני לא מוצאת שום בורג.....ועדיין חסר לי עיגול אחד כתום
I ilanama1 New member 20/6/07 #11 לאחר שיש לך את כל 4 הכפתורים ואת מכניסה אותם לפי סדר הצבעים לתוך המכונה את מחברת את המברג לידית ומורידה אותה כמו בקזינו
לאחר שיש לך את כל 4 הכפתורים ואת מכניסה אותם לפי סדר הצבעים לתוך המכונה את מחברת את המברג לידית ומורידה אותה כמו בקזינו
I ilanama1 New member 20/6/07 #12 כשאת מסתכלת על התמונה ומסמנת אותה יש כאילו מפתח קטן בצד ימין קליק על העיגול ואז את מגדילה את התמונה שיש לך במקרה זה הבקבוק
כשאת מסתכלת על התמונה ומסמנת אותה יש כאילו מפתח קטן בצד ימין קליק על העיגול ואז את מגדילה את התמונה שיש לך במקרה זה הבקבוק
פ פורפורית 1 New member 20/6/07 #13 תודה ../images/Emo24.gif למה אני לא מוצאת את הסכין בפינה הימנית של הספה? תוכלי לצלם ?