Escape Da House Part 3 המשך המשחק
3 3 שרונית New member 18/5/07 #4 יצאתי במעלית פתחתי את הארוניות,לקחתי מפתחות עשיתי הכל.. ועדיין אני תקועה ...........
2 2ננה חiשקת 2תפiז New member 18/5/07 #10 טוב אז יש לי.. מפתח זהב, מסמר, 4 מפתחות, סכין , כרטיס כזה, בטריות+פנס... ואני תקועה מול שתי דלתות נעולות... מה עושים עכשיו??????????????????????? : (
טוב אז יש לי.. מפתח זהב, מסמר, 4 מפתחות, סכין , כרטיס כזה, בטריות+פנס... ואני תקועה מול שתי דלתות נעולות... מה עושים עכשיו??????????????????????? : (
I ilanama1 New member 18/5/07 #12 עם הבורג תפתחי את הארונית מתחת לכיור ושם יש לך מפתח לארונית ליד החלון חפשי בשירותים סגרי את מכסה האסלה יש /שם מפתח מצד ימין
עם הבורג תפתחי את הארונית מתחת לכיור ושם יש לך מפתח לארונית ליד החלון חפשי בשירותים סגרי את מכסה האסלה יש /שם מפתח מצד ימין
R rinatt1 New member 19/5/07 #13 משיהו סיים את המשחק?? אני תקועה יש לי הכל והמעלית לא נפתחת.. מה עושים??
R rinatt1 New member 19/5/07 #19 לא.. איפה הוא נמצא? מסתבר שאין לי הכל.. פשוט לא שמתי לב שיש עוד עמוד בפריטים..
פ פורפורית 1 New member 19/5/07 #20 אי אפשר לתפוס אותו חייב להיות פטנט מסויים ,כשאת פותחת את הדלת של הכספת הוא צץ לשניה