Escape (by Astaroth) שוב הלינק משחק בריחה חדש
3 3 שרונית New member 26/5/07 #2 היי אילנה, התחלתי עכשיו שברתי כד, יש כפתורים , אני מנסה ללחוץ עליהם וזהו אין לי מושג מה רוצים היפנים הפעם )
היי אילנה, התחלתי עכשיו שברתי כד, יש כפתורים , אני מנסה ללחוץ עליהם וזהו אין לי מושג מה רוצים היפנים הפעם )
R rinatt1 New member 26/5/07 #7 ../images/Emo58.gif. מאחורי הכוננית.. יש מקל איתו את לוחצת על הכפתורים ואז יוצאת לך בובה.. ופה אני תקועה.
../images/Emo58.gif. מאחורי הכוננית.. יש מקל איתו את לוחצת על הכפתורים ואז יוצאת לך בובה.. ופה אני תקועה.
R rinatt1 New member 26/5/07 #4 משחקת?? אני נתקעתי אחרי שהוצאתי את הבובה.. היא שוכבת בצד.. מה עושים מכאן..???
I ilanama1 New member 26/5/07 #14 ועכשיו יש עפרון ליד הרגל של הבובה שמגדילים את הרגל אבל אי אפשר לקחת אותו
R rinatt1 New member 26/5/07 #17 יש עוד משהו../images/Emo58.gif קליק עם העפרון מעל הכתוב על הקיר ויוצאת בובה...
R rinatt1 New member 26/5/07 #19 יוצא איזה איש שנלחם בו.. יש וואזה לוקחים אותה ושמים בקיר עם הדם.. אח"כ מוצאים עוד מפתח למגירה השניה, ויוצא פרח.. ואז באים תרנגולות והארנב חוזר ולוקחים אותו.. ואני תקועה פה.. איזה משחק מוזר...
יוצא איזה איש שנלחם בו.. יש וואזה לוקחים אותה ושמים בקיר עם הדם.. אח"כ מוצאים עוד מפתח למגירה השניה, ויוצא פרח.. ואז באים תרנגולות והארנב חוזר ולוקחים אותו.. ואני תקועה פה.. איזה משחק מוזר...