escape 3

מקס6

New member
עזבתי את המשחק ,לא היה לי ,,,,,

סבלנות ,לא רק למשחק ,להכל יקח זמן עד שאני יחזור "לשיגרע" עם הקלפים מה עשית? ישנו קיר עם חורים מה גילית שם?

mitzy 22

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מקס, מבינה לחלוטין למה אתה מתכוון..
גם אני לא חזרתי לגמרי לשיגרה, לפעמים אני עדיין תופסת את עצמי קצת דרוכה, כאילו מחכה לאזעקה הבאה.. ייקח זמן עד שנוכל באמת לחזור לשיגרה ולשלוות חיינו.. אם בכל זאת בא לך להמשיך לשחק הנה כמה רמזים: עם הקלפים צריך לעשות את ה"יד" הכי גבוהה בפוקר שניתן לעשות ע"י הקלפים שברשותנו. מעל הקלפים, על העמוד יש סימנים כלשהם. תגדיל אותם ותחשוב טוב טוב מה זה מזכיר לך..
אם הרמזים לא עזרו, הפתרונות למטה..
הרצף הגבוה ביותר שניתן לעשות בעזרת הקליפים הוא רבעיית אסים. ברגע שתצור את הרבעייה הזו, תקבל מפתח. הנקודות האלה הן בעצם כתב ברייל. אם תתרגם את הנקודות תקבל: ADLZOU. את הקוד הזה צריך להקיש בכספת שנמצאת ליד ולקבל מפתח נוסף..

tomb boy

New member
אני לא מצליחה להדליק את האור../images/Emo41.gif

אוף... התמונה ששלחה מיצי גדולה מאוד והריבוע שמקיף את המיקום גדול אף הוא ואינני מצליחה להבין היכן המיקום המדוייק. יש מצב לשלוח תמונה של כל העסק עם מיקום יותר ספציפי?

tomb boy

New member
אוקיי בסוף הצלחתי../images/Emo41.gif

אבל המשחק מעצבן ר-צ-ח אין לי סבלנות אליו בכולופן, שבת שלום ושקט לכולם

saras11

New member
גם אני לא מצליחה

להדליק את האור ניסיתי בכל דרך ואיפה החבית שהזכרת מקס?

מקס6

New member
תסתכלי משמאל למסך למטה,,,,,,

יש כתב באנגלית אז היכן שהאות e בסוף המשפט קליק בימין של העכבר תקליקי zoom עכשיו בצד ימין של המסך תעבירי את הסמן של העכבר עד שהיד תעלם ואז שני קליקים והידלק לך גפרור ,מולך תהיה חבית ,הזיזי אותה ימינה או שמאלה לא משנה ,שם תגלי מתג ,,,בהצלחה

saras11

New member
מקס!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

כמה טוב שאתה פה ... במקום להקליק זום אחרי ה-E הקלקתי אחרי הS ולכן לא הצלחתי
תודה רבה לכל העוזרים והעוסקים במלאכה ..

למעלה