Eric Clapton in 6 days!!

Aeroguy

New member
Eric Clapton in 6 days!!

...and I got a FRONT ROW ticket!! Man, I just can't wait...

Anuerysm

New member
יש לך שורה ראשונה?!

כמה שילמת על הכרטיס? לי נשארו עוד 48 ימים תהנה

Aeroguy

New member
I payed the regular price

I got an unbeliavble lucky break and I bought one from the box office at the Rod Laver Arena, it was just cleared and I was lucky enought to grab it. in US$, it was about 270. Expensive, but a once in a lifetime opportunity. 15,000 people, and I'll be on the front row...

Anuerysm

New member
כן, ככה אני הייתי

אצל רוג'ר ווטרס, לחשוב ש50,000 אנשים נמצאים מאחורי, זה היה מדהים גם בבוב דילן הייתי שורה ראשונה, אבל זה היה כ2000 אנשים בשני המקרים זה בגלל שהתמדתי והגעתי מוקדם למקום לעומת זאת בקלפטון יש לי כרטיס במקום די מחורבן, אני הולך עם שני חברים ודי קשה לשכנע אותם לשלם יותר מ70 דולר על כרטיס, אז אני בסקשן הכי רחוק מהבמה.. אבל גם ככה אני חושב שאני אהיה מסומם על כל הראש בשביל להבחין בהבדל זה נורא מגעיל לדעתי כל הקטע שצריך לשלם הרבה בשביל שיהיה לך מקום יותר טוב!

Barmelai

New member
כן כך היינו

תגיד זה מה שנראה לך מגעיל? שצריך לשלם יותר בשביל מקום טוב? וזה שהאריק היחיד ברדיוס 2000 ק"מ שאני יכול ללכת לראות הוא סיני, וזה שעם כל הודעה שלכם הדם שלי רק הולך ומשחיר זה נראה לך תקין?
בתור עונש שניכם מקבלים לכתוב חיבור של לפחות 200 מילה על ההופעה, ונא להתמקד בעיקר על הבחור בגובה 2 מטר עם הצוואר האדום ברוחב המתניים שלכם עם הקעקוע צלב קרס עליו שהתעקש לעמוד בדיוק לפניכם עם הבירה שלו ולצרוח כל ההופעה. זה כדי שגם אנחנו נהנה
כל טוב לכם.

Anuerysm

New member
אני יכול להשבע שאחד כזה

היה מאחורי בדה הו הוא כזה "yeah!!!!!!!!!!! keith moon!!!!"

Aeroguy

New member
I'll write, I promise

And if they'll let me I'll bring my camera in I'll include here some killer close-ups...

wawadhani

New member
Fun Fun Fun!!!

לשלם הרבה או לא, זה לא ממש משנה - זה קלפטון! לפני כמה ימים הייתי אצל דודה שלי, דיברנו על הא ועל דא (ביטלס, קלפטון ומה שבניהם) פתאום היא מספרת לי שבתחילת שנות השמונים קלפטון הופיע בישראל והיא, חיילת תמימה ומאוהבת (בקלפטון, כמובן...) הלכה להופעה! בהיתי בה אכולת קנאה, בערך כמו שאני בוהה במה שאתם כתבתם כאן... טוב, לא יודעת למה כתבתי את זה, אולי בגלל שלאחרונה נראה לי שכולם היו/יהיו בהופעות של קלפטון ורק אני לא
אז תעשו חיים והרבה (והכל בצחוק, באמת שמחה בשבילכם!) ומחכה לשמוע איך היה!

Aeroguy

New member
I also preffer GA

When I saw the Black Crowes with Tomer in London, 3 shows, we arrived early and we were front row for each show...

למעלה