Er......

A Radcliffe

New member
Er......

די כבר! אני משייטת כבר איזה שעה במיליון פורומים ומתה משעמום! אז בשביל להעביר לעצמי את הזמן..... שם: גיל: צבע עיניים: צבע שיער: צבע אוזניים: על איזה צד קמת (או תקום) בבוקר? זמר אהוב: זמת אהובה (הא!): שיר אהוב: שיר אהוב של הילארי: סרט אהוב: סרט אהוב של/עם הילארי? ספר אהוב: סופר אהוב: מה אתה שומע? איזה פרסומת יש לך בצד של המסך? צבע אהוב: אם היה לך ג'יני כחול ויפה כמו של אלדין, איזה שלוש משאלות היית מבקש? מה יש בטלוויזיה? אם היית יכול לבחור סלב אחד שתוכל להיות איתו בקשר, את מי היית בוחר? אם היית יכול לבחור דמות מסרט שתהיה אמיתית, מי היית בוחר? אם היית יכול לבחור דמות מספר שהיית יכול להחיות, את מי היית בוחר? חטיפים למבריזים או לשון בלון? +השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים
|תרנגול|
=

A Radcliffe

New member
עונה לעצמי....

שם: עמית גיל: 12 צבע עיניים: חום וחבל שלא ירוק צבע שיער: חום וזהוב כתום בקצוות, חבל שלא ג'ינג'ית! צבע אוזניים: בפעם האחרונה שבדקתי הן היו ורודות על איזה צד קמת (או תקום) בבוקר? שמאל כרגיל זמר אהוב: מריו, אמינם זמת אהובה (הא!): הילארי!!!!!!!!!! ועוד ועוד! שיר אהוב: המון! שיר אהוב של הילארי: המון! סרט אהוב: הארי פוטר סרט אהוב של/עם הילארי? ליזי מקגוויר ממריאה לרומא! ספר אהוב: הארי פוטר!!!!!!!!!!! סופר אהוב: ג'יקי רולינג מה אתה שומע? שיר מפגר באמטיוי.... איזה פרסומת יש לך בצד של המסך? של העיר האדומה צבע אהוב: הכל! אם היה לך ג'יני כחול ויפה כמו של אלדין, איזה שלוש משאלות היית מבקש? 1.לפגוש את דנדוש!!!!! 2.שלושה/ארבעה כרטיסי טיסה ללונדון! 3.את גיא! מה יש בטלוויזיה? שיר של סנופ דוג אם היית יכול לבחור סלב אחד שתוכל להיות איתו בקשר, את מי היית בוחר? עם כל הכבוד להילארי... אני לא מוותרת על Dan!!!!!!!!!! אם היית יכול לבחור דמות מסרט שתהיה אמיתית, מי היית בוחר? מיה מיומני הנסיכה או הארי...... אם היית יכול לבחור דמות מספר שהיית יכול להחיות, את מי היית בוחר? אחד מהוויזלים... אולי רון וככה יהיו לי גם רון וגם הארי.... חטיפים למבריזים או לשון בלון? חטיפים למבריזים ליום יום ולאחים שלי לשון בלון!
|תרנגול|
=

תשובות שלי../images/Emo70.gif

שם: לינור גיל:15 צבע עניים:חום שחור צבע שיער:שחור צבע אוזניים:נראה לי שבצבע העור שלי חחח על איזה צד קמת בבוקר:ימין למזלי... זמר אהוב:הראל סקעת זמרת אהובה:הילארי דאף שיר אהוב: מכל האהבות של עידן רייכל שיר אהוב של הילארי: המון שירים!!! סרט אהוב:בקול גדול סרט אהוב עם הילארי: סיפור סינדרלה ספר אהוב:לא אוהבת לקרוא ספרים. סופר אהוב:
מה אתה שומע: מכל האהבות איזה פירסומת יש לך בצד של המסך: של נרשמים ללימודים צבע אהוב:אדום ולבן אם היה לך ג'יני כחול ויפה כמו של אלאדין איזה שלוש משאלות היית מבקש: 1.לפגוש את הילארי 2. להכיר את כל העולם 3. את יתיר מי אמור!!! מה יש בטלוויזיה: אודטה חחח אם היית יכול לבחור סלב אחד שתוכל להיות איתו בקשר את מי היית בוחר:את הילארי כמובן
אם היית יכול לבחור דמות מסרט שתיהיה אמיתי את מי היית בוחר:
אם היית יכול לבחור דמות מספר שהיית יכול להחיות את מי היית בוחר:

חח טוב משעמם לי מאוד אני יענה...../images/Emo6.gif

שם:נועה גיל: 15 וחצי צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום צבע אוזניים: הא?? חח לא הבנתי את זה...אבל לבן חח מזתומרת? על איזה צד אני קמה בבוקר: אף צד, על הבטן. זמר אהוב: רן דנקר. זמרת אהובה: הילארי דאף ונינט טייב. שיר אהוב: Welcome To My Life של סימפל פלאן. שיר אהוב של הילארי: Someones watching over me , Break my heart סרט אהוב: אמריקן ביוטי. סרט אהוב של הילארי: סיפור סינדרלה. ספר אהוב: טום סוויר, התפסן בשדה השיפון. סופר אהוב: אין לי מושג. מה אתה שומע: בד"כ פופ-פאנק ועכשיו Sum 41. פרסומת בצד של המסך: פרסומת של סלקום. צבע אהוב: כחול אם היה לי ג'יני הייתי מבקשת: 1) מלא כסף 2) בית בלוס אנג'לס 3)שאני יהיה מאושרת. מה יש בטלוויזיה: בת דודה שלי שמה די וי די של ה-OC. סלב שהייתי רוצה להיות איתו בקשר: הילארי או נינט או רן דמות מסרט שהייתי רוצה שתהיה אמיתית: מיקי מהשיר שלנו. דמות מספר: לא יודעת. חטיפים למבריזים או לשון בלון: אההם לא הבנתי מזה.

olsen cool

New member
עכשיו אני

שם:אפרת גיל:15 צבע עיניים:ירוק/אפור צבע שיער:חום צבע אוזניים:רגיל? על איזה צד קמת (או תקום) בבוקר?ימין זמר אהוב:אממ לא יודעת זמרת אהובה (הא!):הילארי ולינדזי שיר אהוב:יש הרבה שיר אהוב של הילארי:קשה להחליט סרט אהוב:גם יש הרבה סרט אהוב של/עם הילארי?סיפור סינדרלה בהחלט ספר אהוב:הארי פוטר סופר אהוב:אממ לא יודעת מה אתה שומע?שיר של לידזי לוהאן Symptoms Of You איזה פרסומת יש לך בצד של המסך?סלקום ווליום צבע אהוב:כחול/כתום אם היה לך ג'יני כחול ויפה כמו של אלדין, איזה שלוש משאלות היית מבקש?באמת שיש יותר מידי מה יש בטלוויזיה?ניקלודיאון אבל אני לא יודעת איזה תוכנית אם היית יכול לבחור סלב אחד שתוכל להיות איתו בקשר, את מי היית בוחר?גם פה יש יותר מידי בעיקרון אז הייתי צריכה לבחור בין-הילארי,לינדזי,מרי קייט,אשלי,צ'אד,אמנדה ביינס ויש בטח עוד כמה. אם היית יכול לבחור דמות מסרט שתהיה אמיתית, מי היית בוחר?אויש מה זה השאלות הקשות האלה? אם היית יכול לבחור דמות מספר שהיית יכול להחיות, את מי היית בוחר?הארי פוטר?! חטיפים למבריזים או לשון בלון?חטיפים למבריזים

עונה../images/Emo140.gif

שם:שירן גיל:עוד מעט בת 15 צבע עיניים:ירוק-כחול צבע שיער:חום צבע אוזניים:חח צבע גוף על איזה צד קמת (או תקום) בבוקר? לא זוכרת זמר אהוב::אשר,ג'סטין טימברלייק,אמינם זמרת אהובה (הא!):ג'ניפר לופז, הילארי דאף שיר אהוב:יש מליון! שיר אהוב של הילארי:השיר שהיא שרה עם אחותה סרט אהוב:מלא... סרט אהוב של/עם הילארי?סיפור סינדרלה ספר אהוב:ראש1 סתם לא יודעת... סופר אהוב:.... מה אתה שומע?חח מכונת כביסה איזה פרסומת יש לך בצד של המסך?כלום צבע אהוב:תכלת,ורוד,לבן אם היה לך ג'יני כחול ויפה כמו של אלדין, איזה שלוש משאלות היית מבקש?הממ להיות מאושרת, בריאה ומיליארד דולר מה יש בטלוויזיה?קליפ של מיס אליוט אם היית יכול לבחור סלב אחד שתוכל להיות איתו בקשר, את מי היית בוחר?ג'ניפר לופז אם היית יכול לבחור דמות מסרט שתהיה אמיתית, מי היית בוחר?אין לי מושג אם היית יכול לבחור דמות מספר שהיית יכול להחיות, את מי היית בוחר?מיקי מאוס! חטיפים למבריזים או לשון בלון?לא הבנתי....

../images/Emo13.gifעונה

שם:לירז גיל:15 צבע עיניים:חום ירוק צבע שיער:חום צבע אוזניים:שנייה אני יבדוק על איזה צד קמת (או תקום) בבוקר?ימין זמר אהוב:שי גבסו זמרת אהובה (הא!):הילארי, לינדזי ואבריל ועוד כמה שיר אהוב:קשה... שיר אהוב של הילארי:לא יודעת סרט אהוב:יש מלא סרט אהוב של/עם הילארי?בקול גדול וסיפור סינדרלה... {קשה לבחור} ספר אהוב:הארי פוטר
סופר אהוב:ג'י קיי רולינג מה אתה שומע?כלום איזה פרסומת יש לך בצד של המסך?קבלו את 20 הגדולים צבע אהוב:כחול אדום אם היה לך ג'יני כחול ויפה כמו של אלדין, איזה שלוש משאלות היית מבקש?אין לי שמץ מה יש בטלוויזיה? המומינים אם היית יכול לבחור סלב אחד שתוכל להיות איתו בקשר, את מי היית בוחר?אבריל אם היית יכול לבחור דמות מסרט שתהיה אמיתית, מי היית בוחר?אממ אם היית יכול לבחור דמות מספר שהיית יכול להחיות, את מי היית בוחר?רון ויזלי חטיפים למבריזים או לשון בלון?חטיפים למבריזים

CrazyAngel1

New member
../images/Emo27.gifתשובות../images/Emo37.gif

שם: רותם
צבע עיניים: ירוק
צבע שיער: שחור
צבע אוזניים:XDDDD
על איזה צד קמת (או תקום) בבוקר
מאיפה אני יודעת
זמר אהוב: הראל סקעת
זמת אהובה (הא!): נינט טייב
שיר אהוב: She Will Be Loved/Maroon5
שיר אהוב של הילארי: אני אוהבת את השיר בסרט-ליזי מקגוויר ממריאה
לרומא-What Dreamd Are Made Of
סרט אהוב: אמממ פיטר פן, ג'רמיייייי
סרט אהוב של/עם הילארי
ליזי מקגוויר ממריאה לרומא וסיפור סינדרלה
ספר אהוב: רק לא בחגורה/גלילה רון פדר
סופר אהוב: גלילה רון פדר, יש לה אחלה ספרים
מה אתה שומע
כרגע אני לא שומעת
איזה פרסומת יש לך בצד של המסך
כרגע אין לי
צבע אהוב: כתום, ורוד ותכלת
אם היה לך ג'יני כחול ויפה כמו של אלדין, איזה שלוש משאלות היית מבקש
שאני יהייה עשירה, שאני יהייה הילדה הכי יפה בעולם, שיהייה לי אושר ובריאות
מה יש בטלוויזיה
היא כרגע לא ליידי
אם היית יכול לבחור סלב אחד שתוכל להיות איתו בקשר, את מי היית בוחר
נינט טייב
אם היית יכול לבחור דמות מסרט שתהיה אמיתית, מי היית בוחר
אין לי מושגג
אם היית יכול לבחור דמות מספר שהיית יכול להחיות, את מי היית בוחר
פיטר פןןן שיבוא אליי בלילה וייקח אותי לארץ לעולם לא
חטיפים למבריזים או לשון בלון
הא

../images/Emo34.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo34.gif

שם:דנה גיל:15 עוד 5 ימים
צבע עיניים:חום כהה צבע שיער:חום כהה צבע אוזניים:אמ...בצבע עור
על איזה צד קמת (או תקום) בבוקר?שמאל זמר אהוב:אמ..כעיקרון אין כ"כ הרבה זמרים שאני אוהבת אולי..שי גבסו
זמרת אהובה (הא!):הילארי אופקורס
,אבריל,לינדזי ועוד כמה שלא זוכרת שיר אהוב:my happy ending-אבריל לאבין שיר אהוב של הילארי:seomeone whtching over me סרט אהוב:אני חולה על הסרטים של ג'ים קארי חח ואח"כ אולי טיטאניק
סרט אהוב של/עם הילארי?ליזי מקגוויר-ממריאה לרומא ספר אהוב:הארי פוטר(כל הסדרות) סופר אהוב:ג'יי קי רולינג מה אתה שומע?את אח שלי מצווח חח איזה פרסומת יש לך בצד של המסך?אין צבע אהוב:ורוד וכחול אם היה לך ג'יני כחול ויפה כמו של אלדין, איזה שלוש משאלות היית מבקש?לפגוש את הילארי,שהכל יהיה טוב בעולם,ושאני אהיה עשירה חחח מה יש בטלוויזיה?כלום,אני לא רואה
אם היית יכול לבחור סלב אחד שתוכל להיות איתו בקשר, את מי היית בוחר?חוץ מהילארי אז לינדזי אהה והתאומות אולסן אם היית יכול לבחור דמות מסרט שתהיה אמיתית, מי היית בוחר?אנאקין סקייוקר ארררר
אם היית יכול לבחור דמות מספר שהיית יכול להחיות, את מי היית בוחר?הארי פוטר חטיפים למבריזים או לשון בלון?לשון בלון

עונההההה(מרוב שעמום)

שם:טלי גיל:11 צבע עיניים:חום דבש צבע שיער:חום נוטה לשחור צבע אוזניים:בצבע של העור=\ על איזה צד קמת (או תקום) בבוקר? שמאל כמו תמיד
זמר אהוב:דרייק
זמרת אהובה (הא!):אבריל לאבין!!!!!! שיר אהוב:COMPLICATED של אבריל שיר אהוב של הילארי:נממ אני לא מכירה כל כך את השירים שלה אני יותר מתעניינת בתחום המשחק שלה סרט אהוב:סיפור סינדרלה סרט אהוב של/עם הילארי?"
ספר אהוב:נממ אני אוהבת הרבה ספריםP: סופר אהוב:אין סופר אהוב מה אתה שומע?מוזיקה=\ איזה פרסומת יש לך בצד של המסך?אין פרסומות בדף כתיבת ההודעות
צבע אהוב:שחור ואדום אם היה לך ג'יני כחול ויפה כמו של אלדין, איזה שלוש משאלות היית מבקש? 1.לפגוש את אבריל 2.ללכת להופעה של אבריל 3.שיהיה לי גיטרה קלאסית וגיטרה חשמלית
מה יש בטלוויזיה?עכשיו זה כמעט ארבע בבוקר לא נראה לי שיש תוכניות רלונטיות כרגע
אם היית יכול לבחור סלב אחד שתוכל להיות איתו בקשר, את מי היית בוחר?אברייייייייייייייייייל אם היית יכול לבחור דמות מסרט שתהיה אמיתית, מי היית בוחר?את ליזי מקוגייר אם היית יכול לבחור דמות מספר שהיית יכול להחיות, את מי היית בוחר?נממ לא יודעת=\ חטיפים למבריזים או לשון בלון?הע?=\

Sim§ MaN

New member
עונה../images/Emo181.gif

שם:ישי גיל:14 צבע עיניים:טורקיז צבע שיער:שטני צבע אוזניים:
על איזה צד קמת בבוקר? על הבטן. זמר אהוב:אין זמרת אהובה:הילארי דאף,קלי קלרקסון,אבריל. שיר אהוב:השירים של הזמרות שכתבתי. שיר אהוב של הילארי:וייאק אפ סרט אהוב:הצלצול סרט אהוב של/עם הילארי? ליזי מקגוויר ממריאה לרומא ספר אהוב:הארי פוטר סופר אהוב:ג'יי קיי. מה אתה שומע? סוליקו איזה פרסומת יש לך בצד של המסך? אין צבע אהוב:כחול אם היה לך ג'יני כחול ויפה כמו של אלדין, איזה שלוש משאלות היית מבקש? 1.שלום בעולם 2.בריאות למשפחתי 3.לפגוש את הילארי! מה יש בטלוויזיה? פרסומות אם היית יכול לבחור סלב אחד שתוכל להיות איתו בקשר, את מי היית בוחר? הילאריייי אם היית יכול לבחור דמות מסרט שתהיה אמיתית, מי היית בוחר? סאמרההה אם היית יכול לבחור דמות מספר שהיית יכול להחיות, את מי היית בוחר? לע יודע חטיפים למבריזים או לשון בלון?

zozoS

New member
שלי!

שם:זואי גיל:עוד מעט 12 צבע עיניים:חום צבע שיער:חום בהיר צבע אוזניים:מה?חח.. על איזה צד קמת (או תקום) בבוקר?ימין זמר אהוב:אין לי זמת אהובה (הא!):הילארי דאף שיר אהוב:טיטניק.. שיר אהוב של הילארי:זה החומר שממנו עשויים החלומות(משהו כזהה..) סרט אהוב:ליזי מקגוויר ממריאה לרומא סרט אהוב של/עם הילארי?כנ"ל ספר אהוב:קיץ אחד ביחד סופר אהוב:
מה אתה שומע?כלום איזה פרסומת יש לך בצד של המסך?אין צבע אהוב:ורוד אם היה לך ג'יני כחול ויפה כמו של אלדין, איזה שלוש משאלות היית מבקש? 1.שה-8.9 יגיע 2. שלא יהיו מלחמות 3.שהשנה תתחיל. מה יש בטלוויזיה?כלום,היא סגורה. אם היית יכול לבחור סלב אחד שתוכל להיות איתו בקשר, את מי היית בוחר? הילארי!!! אם היית יכול לבחור דמות מסרט שתהיה אמיתית, מי היית בוחר? לא יודעת.. אם היית יכול לבחור דמות מספר שהיית יכול להחיות, את מי היית בוחר? את אחת הדמויות מקיץ אחד ביחד. חטיפים למבריזים או לשון בלון? הא?

rona92

New member
טוב נו........

שם: רונה גיל: 13 צבע עיניים: חום דבש צבע שיער: חום צבע אוזניים: חחחח מה השאלה הזאת? על איזה צד קמת (או תקום) בבוקר? ימין שמאל באמצע מאיפה לי? זמר אהוב: שירי מימון, ביונסה, אשנטי, אשר, קיילי מינוג, סייארה, הילארי דאף, לינדזי לוהאן ועוד המון.............. זמרת אהובה (הא!): נמ.....^^^^^^^^^^^^^^^^^ שיר אהוב: אהבה קטנה-שירי מימון שיר אהוב של הילארי: השיר שהיה בסרט סיפור סינדרלה סרט אהוב: שקרן בריבוע, יום ביו יורק, סיפור סינדרלה, 12 במחיר אחד(אתמול ראיתי) סרט אהוב של/עם הילארי? 12 במחיר אחד ספר אהוב: לא קוראת ספרים סופר אהוב: מה???? מה אתה שומע? מוסיקה שחורה וישראלית איזה פרסומת יש לך בצד של המסך? מכללה משו צבע אהוב: כחול/תכלת אם היה לך ג'יני כחול ויפה כמו של אלדין, איזה שלוש משאלות היית מבקשת? להיות עשירה לפגוש כל יום מפורסמים אהובים עליי ולהיות מאושרת מה יש בטלוויזיה? תלוי איזה ערוץ? אם היית יכול לבחור סלב אחד שתוכל להיות איתו בקשר, את מי היית בוחר? ואייי קשה.... אוףףףףף אוקיי בחרתי ביונסה אם היית יכול לבחור דמות מסרט שתהיה אמיתית, מי היית בוחר? ליזי מקוויר אם היית יכול לבחור דמות מספר שהיית יכול להחיות, את מי היית בוחר? מה?? חטיפים למבריזים או לשון בלון? חטיפים למבריזים(מה זה קשור?)

למעלה