er
Pass

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifAh= All human

ז'תומרת בלי הקטע של הערפדים M= דירוג של גיל 15 ומעלה, מה שאומר שיכולים להיות שם קטעי סקס מפורטים, שפה בוטה, אלימות וכל דבר שאת יכולה לחשוב עליו

orale12345

New member
M זה שווה ערך לNC17?

ותודה כשאני אחזור מהחמשוש או מחר בין לבין אני אתחיל לקרוא
לקחתי לאבא את הלפטופ אז אני סוגרת שבת עם מחשב חחח

Midnight Show

New member
פאנפיקשיון.נט משתמש בדירוג האוסטרלי

בניגוד לשאר העולם שהולך על הדירוג האמריקאי אאל"ט. M שווה ערך לR, כעקרון, אבל הוא הדירוג הכי גבוה שיכול להיות באתר הזה אז לרוב מחשיבים אותו בתור NC17, למרות שהדירוג הכי גבוה בשיטה הזו הוא X בכלל. ואני לא יודעת למה.ס:

orw93

New member
realize ממש חמוד חח../images/Emo205.gif

לא הבנתי את כל ההגדרות. זה משגע אותי שבאמצע היא פתאום כותבת חשבתי על דברים NC17

UnReAcHaBle 12

New member
כן, אני חושבת שריאלייז ה2 הכי טוב

אבל לפחות הוא גמור ואהבתי שם את ג'ייקוב. (זה מעצבן אותי שיש פאנפיקים שהופכים אותו לאיזה אקס מתעלל של בלה או משהו o0 )

sweet shir

New member
כן, תמיד. אבל AU לא תמיד AH חחחח

מפריע לך דירוג גבוה? אני קוראת רק M חח

UnReAcHaBle 12

New member
זה לא מפריע לי

אבל מעצבן אותי כשיש יותר מדי נגיד 1 בכל פרק שני זה עוד סביר, אבל בחייאת, 3 בפרק? זה כבר אוכל את העלילה.

Midnight Show

New member
אני יודעת ../images/Emo3.gif

ואממ, כעקרון גם אני קוראת בדירוגים גבוהים, כי בדרך כלל זה מסנן את כל הדברים הלא טובים (צריך קצת יותר מידע בסיסי בשפה כדי לכתוב דירוגים גבוהים
).

Midnight Show

New member
יא, תודהD:

אני אקרא את זה מחר, בכל אופן, אני תכף צריכה ללכת לישון ואני מעדיפה לנסות להתקדם קצת בBD לפני השינה.

shaharory

New member
../images/Emo221.gif אני קראתי פעם אחד ממש מצחיק

שאמט חוגג את היום שמדברים בו כמו פיראט (יש כזה דבר מסתבר) אבל אני לא יודעת איפה מצאתי את זה :(

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מי צריך פיקים כשיש את הרלן קובן? ../images/Emo99.gif

בהצלחה במציאה :] הפעם היחידה שקראתי פיק של T היה על סקס מטריד והזוי בין אדוארד ובלה.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

הרלן קובן מדהים!

למעלה