er
Pass

וואי את רצינית?

את חייבת פשוט ח-י-י-ב-ת להמשיך! תאמיני לי שאת לא תתאכזבי. או שאולי כן בגלל שנגמר הספר
אבל תמשיכי!@#@#%$%#%#$

hadas cullen

New member
אני ממשיכה ../images/Emo58.gif NM

שיכנעתם אותי... מה לעשות- פורום תומך! היה לי את אותו דבר גם ב- NM אחרי פרק 20 פשוט הפסקתי לקרוא שבוע ואז המשכתי... ובשתי הפעמים שעצרתי חברה שלי דיברה איתי על זה- ורק בפעמים האלה דיברו על הסדרה... (עכשיו אני מפחדת לדבר יותר על הסדרה עד שאני אגמור את BD)

adi dion

New member
../images/Emo58.gif

אני משכתי את הסוף רק כי לא רציתי שזה ייגמר עד שלא יכולתי להתאפק יותר חחחח אבל את הפסקת כי זה משעמם? לא לא! אל תחשבי על זה! נכון שזה ממש חופר לקראת הסוף אבל את חייבת להמשיך! את באמת לא תתאכזבי

hadas cullen

New member
חחח

אני הבטחתי לעצמי אני אסיים את זה עד החופש.. נראה לי אני פשוט אקרא את זה בסוף שבוע... בטוח שזה לא משעמם?

../images/Emo220.gifגם אני השתעממתי!!1../images/Emo58.gif

הגעתי לקטע שצארלי מגיע לבקר את הקאלנים ואז כבר לא יכלתי להמשיך לקרוא

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif באמת הקלה. XD

זה טוב שהיא פרשה בשיא, אחרת הספר ה-5 היה יוצא לה לא משהו. היו קטעים בכל הסאגה שפשוט התפוצצתי מצחוק, במיוחד בקטעים עם ג'ייקוב.
מזל שקראתי את כל הסאגה בבת אחת בלי להפסיק, הייתה לי מוזה.
כן אני אחת שאם יש לה מוזה היא קוראת, ועכשיו אין לי ואני לא יכולה לקרוא את רודף העפיפונים!!1

Midnight Show

New member
אוקיי, אז, אני צריכה עזרה. ../images/Emo122.gif

מאוד מאוד משעמם לי בימים האחרונים, אבל בגלל אילוצים מסוימים |אהמעבודותחקראהמ| אני צריכה לשבת מול המחשב במקום להמשיך לקרא את BD, אבל גם ככה חצי מהזמן שאני מעמידה פנים שאני עובדת בו אני לא עושה הרבה. הלכתי (ווהו, גלשתי
) לפאנפיקשיון.נט והתחלתי לחפש פאנפיקים על טווילייט, אבל ראיתי שיש שם המון ספוילרים לספר האחרון ואני... לא רוצה ספויילרים. ;-; אז חשבתי לשאול אם מישהי כאן קראה פאנפיקים טובים בפאנדום, בלי ספויילרים יותר מידיי כבדים (נגיד... הגעתי לפרק *הולכת לבדוק* 15, אז משהו שעובר את זה יהיה ספויילרי), למרות שאני כבר די יודעת את העלילה הכללית של כל הספר >< נעשה את זה יפה, רגע.D: מישהי כאן קראה פאנפיקים טובים על טווילייט בלי ספויילרים לBD ושיפים נורמאליים (אני מתכוונת, לא צ'ארלי/בלה או משהו חולני בסגנון) והיא חמודה מספיק כדי להמליץ לי? ^__^

kay12

New member
וואו, קראתי הרבה יפים

דיי התמכרתי אליהם מאז שסיימתי את BD, אני אנסה לחפש לך משהו מתאים. את מחפשת כאלה שיהיו מאוד נאמנים לספר או אפשר קצת לסטות ממנו?

Midnight Show

New member
הממ, כל עוד הדמויות עדיין אמינות אז אין לי

בעיה. אני קוראת הכל.
ותודה רבה!

adi dion

New member
יאא גם אני עכשיו רוצה להתחיל לחפש לקרוא..

יש לי כמה ששמרתי במועדפים אבל עוד לא התחלתי לקרוא... אם אני אתחיל ויהיה משהו טוב אני אגיד לך גם :D אבל לא עדיף לך לחכות עד שתסיימי את הספר ולא לפחד מספוילרים? (אני גיליתי ספוילר מתקציר של פאנפיק חחח אבל לא ידעתי אם זה מתבסס על הספר או לא אז לא הייתי בטוחה ב100 אחוז עד שהגעתי לקטע הזה.. באסה כי הייתי ממש קרובה לגלות את זה כבר ><)

sweet shir

New member
איכככככ הזכרת לי שבפיק ממש גרוע שפעם קראתי

צ'ארלי התאהב בבלה חחחחחחחחחחחחח ואז אשפזו אותו בבית משוגעים. בע פיק נוראי. XD רוב הפיקים שאני קוראת הם AU או AH (אול היומן) בגלל שכשזה לא ככה זה פשוט הורס לי את הסאגה המקורית חחחח אבל לא נראה לי שאת רוצה כאלו. בכל מקרה, אין בהם ספויילרים חח

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifאמג יש לי הרגשה ממש ממש חזקה

שקראתי את האחד הזה, כי קראתי פעם אחד מטריד שבו צ'רלי מתאהב בבלה
(אני מהאנשים האלה שאיכשהו מגיעים לכל ה'סמטאות האפלות' של פאנפיקשן בחופשות ב3 בבוקר
)

sweet shir

New member
לגמרי גם אני ככה! חחחחחחח שמתחילים פיק מ-מ-ש

גרוע זה כמו תאונת רכבת, אי אפשר להפסיק לקרוא חחחחח לפיק קראו סייבר משהו חחחחחחחחחחח בלה ואדוארד התכתבו באינטרנט.

orale12345

New member
חחח נשמע הזוי

הכי מצחיק שאני וחברה שלי(שלא ראיתי אותה שבועים) התחלכנו בתל אביב , דברנו על מריחואנה ואיך שהו התחלנו "לכתוב" פיק על זה שבלה רוצה לנסות מריחאונה ואיך שהיא והוא מעשנים יחס ג'וינט. והחלתנו שזה יהיה פיק ממש ממש ממש מצחיק וגדול ,יש כזה פיק? אם לא חובה לכתוב אחד כזה

Midnight Show

New member
AH זה בדרך כלל AU, לא? ס:

וווי, ואפשר כמה? מהאחד וחצי שקראתי ממש חיבבתי את זה. ^^"

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifהנה- (../images/Emo18.gif יתכן שכולם כושלים.)

When fiction becoms reality זה באמת הAH הכי מקסים שמצאתי, והוא עוד לא גמור לצערי. באחד הזה בלה סופרת שהכירה את השחקן הגדול אדוארד קאלן בתיכון, הוא היווה את ההשראה לספר שלה. שנים אחרי זה היא פוגשת אותו שוב וחוזרת לקשר איתו, בדיוק כשהוא מקבל הצעה לתפקיד בסרט מסוים. (מישהי התחילה ופרשה ואחרת ממשיכה אותו. מומלץ ++, ולמרות שזה מדורג M עדיין לא היה שום דבר שהצדיק את זה) Realize נהניתי מהאחד הזה, למרות שיש שם קטעים בדירוג M אבל לא M קשה ומגעיל, יש רק אחד אם אני לא טועה וקל מאוד לדלג עליו. מבחינת עלילה גם ממש נהניתי ממנו. בלה היא העוזרת של השחקן המצליח אדוארד קאלן (כנראה יש לי משהו עם אדוארד כשחקן
) בנוסף, היא גם החברה הכי טובה שלו מאז שהם נולדו. בלה מאוהבת באדוארד מאז ומתמיד. (אפשרי שנשמע צולע, אבל זה באמת באמת באמת נהדר. אני אפילו אהבתי את הג'ייקוב שכאן, וזה דבר שכמעט ולא קורה.) (גמור סופית.) A world without sound אדוארד הוא נער חירש בן 17. בלה סוואן היה החברה הכי טובה שלו. יש כאן הרבההה יותר מדי קטעי M משלב בו קורה הM הראשון, אבל עד אז זה תמים ומקסים, באמת. אם תדלגי על כל הM-ים כמו שאני עשיתי (יפה שהיא לא תוקעת 3 בפרק >_________>) את ממש תהני מזה. (גמור. יש המשך שאני דילגתי עליו) Ready made family יום אחד העורכת בלה סוואן נתקלת בשני תאומים קטנים עם שיער ברונזה בקניון. הם לא מוכנים לעזוב אותה עד שהיא תעזור להם למצוא את האבא שלהם. תנחשי מה קורה הלאה.. ממש ממש ממש מקסים אבל קצת מרוח ועוד לא גמור. Resident geek אדוארד הוא חנון יפיוף, שבמקרה חבר טוב של נער האחווה מהקולג', אמט. בלה היא בחורה באחווה שלא מוצאת עניין בכל נערי האחווה הדוחים. ואז היא פוגשת את אדוארד. עדיין לא גמור, וממש ממש ממש מתוק. Welcome to Drama Academy די יותר כיף לצחוק על זה/מזה בגלל שזה כ"כ מוגזם. אדוארד הוא "פלייבוי" באקדמיית איסט קואוסט. בלה חדשה שם. האם אדוארד ישנה את דרכיו? גמור. (מוגזם לגמרי, ויש גם לורן זונה בדרך, הידד D: ) Camp wilderness בלה מגיעה כמדריכה למחנה. ניחוש מי מדריך איתה. (אה, והיא אחותו של אמט כאן.) מטומם, מלא M-ים קלים, בעל 20000000 המשכים, אבל מעביר את הזמן. http://www.fanfiction.net/s/4200115/1/Camp_Wilderness

למעלה