../images/Emo15.gifהנה- (../images/Emo18.gif יתכן שכולם כושלים.)
When fiction becoms reality זה באמת הAH הכי מקסים שמצאתי, והוא עוד לא גמור לצערי. באחד הזה בלה סופרת שהכירה את השחקן הגדול אדוארד קאלן בתיכון, הוא היווה את ההשראה לספר שלה. שנים אחרי זה היא פוגשת אותו שוב וחוזרת לקשר איתו, בדיוק כשהוא מקבל הצעה לתפקיד בסרט מסוים. (מישהי התחילה ופרשה ואחרת ממשיכה אותו. מומלץ ++, ולמרות שזה מדורג M עדיין לא היה שום דבר שהצדיק את זה)
Realize נהניתי מהאחד הזה, למרות שיש שם קטעים בדירוג M אבל לא M קשה ומגעיל, יש רק אחד אם אני לא טועה וקל מאוד לדלג עליו. מבחינת עלילה גם ממש נהניתי ממנו. בלה היא העוזרת של השחקן המצליח אדוארד קאלן (כנראה יש לי משהו עם אדוארד כשחקן
) בנוסף, היא גם החברה הכי טובה שלו מאז שהם נולדו. בלה מאוהבת באדוארד מאז ומתמיד. (אפשרי שנשמע צולע, אבל זה באמת באמת באמת נהדר. אני אפילו אהבתי את הג'ייקוב שכאן, וזה דבר שכמעט ולא קורה.) (גמור סופית.)
A world without sound אדוארד הוא נער חירש בן 17. בלה סוואן היה החברה הכי טובה שלו. יש כאן הרבההה יותר מדי קטעי M משלב בו קורה הM הראשון, אבל עד אז זה תמים ומקסים, באמת. אם תדלגי על כל הM-ים כמו שאני עשיתי (יפה שהיא לא תוקעת 3 בפרק >_________>) את ממש תהני מזה. (גמור. יש המשך שאני דילגתי עליו) Ready made family יום אחד העורכת בלה סוואן נתקלת בשני תאומים קטנים עם שיער ברונזה בקניון. הם לא מוכנים לעזוב אותה עד שהיא תעזור להם למצוא את האבא שלהם. תנחשי מה קורה הלאה.. ממש ממש ממש מקסים אבל קצת מרוח ועוד לא גמור. Resident geek אדוארד הוא חנון יפיוף, שבמקרה חבר טוב של נער האחווה מהקולג', אמט. בלה היא בחורה באחווה שלא מוצאת עניין בכל נערי האחווה הדוחים. ואז היא פוגשת את אדוארד. עדיין לא גמור, וממש ממש ממש מתוק. Welcome to Drama Academy די יותר כיף לצחוק על זה/מזה בגלל שזה כ"כ מוגזם. אדוארד הוא "פלייבוי" באקדמיית איסט קואוסט. בלה חדשה שם. האם אדוארד ישנה את דרכיו? גמור. (מוגזם לגמרי, ויש גם לורן זונה בדרך, הידד D: ) Camp wilderness בלה מגיעה כמדריכה למחנה. ניחוש מי מדריך איתה. (אה, והיא אחותו של אמט כאן.) מטומם, מלא M-ים קלים, בעל 20000000 המשכים, אבל מעביר את הזמן.
http://www.fanfiction.net/s/4200115/1/Camp_Wilderness