ER 5 - ספר אוברול ל

natla

New member
ER 5 - ספר אוברול ל

שלום, ביום שישי האחרון קניתי ER 5 חדש! אבל לצערי אין מטרו יכולה לספק לי ספר אוברול. היש מישהו היודע היכן כן אפשר להשיג ספר זה ? בתודה רבה!

במחיר ששילמת

... אפשר לדאוג שבמשלוח החלפים הבא מקווסאקי יגיע גם ספר הרכב. תתעקש ואל תוותר. בהצלחה.

Gessi

New member
מחלות של GS

כרוכב GS (שנת 92 יד 10), כמעט ואין בעיות בכלי הזה, כל עוד אתה מקפיד על טיפולים בזמן ובדיקות שמן (הוא אוכל לא מעט - אבל הרבה תלוי בצורת הרכיבה) לפני ואחרי נסיעות ארוכות. צריך לבדוק את השימסים (השסתומים) - יש להם נטייה לשנות את גודלם (טיפול גדול פותר את הבעייה). ומזל טוב על הצטרפותך לרוכבים.

Gessi

New member
מחלות של GS

כרוכב GS (שנת 92 יד 10), כמעט ואין בעיות בכלי הזה, כל עוד אתה מקפיד על טיפולים בזמן ובדיקות שמן (הוא אוכל לא מעט - אבל הרבה תלוי בצורת הרכיבה) לפני ואחרי נסיעות ארוכות. צריך לבדוק את השימסים (השסתומים) - יש להם נטייה לשנות את גודלם (טיפול גדול פותר את הבעייה). ומזל טוב על הצטרפותך לרוכבים.

2fast4u

New member
הרבה שמן?

שמעתי את זה על GSE שהוא אוכל הרבה שמן אבל למען האמת עוד לא נוכחתי לדעת כי השמועה הזו נכונה. אצלי אין המדובר על זלילת שמן ואפילו מספר פעמים אני מתפלא למה ואיך זה שאני לא צריכה למלא! ודרך אגב הכינוי של האופנוע הזקן שלי הינו Gessi.

Gessi

New member
GS

באופן מפתיע גם השם של האופנוע שלי הוא Gessi, ולגבי השמן, אני ממלא בערך 100-50 מיל´ כל 300 ק"מ בערך. וזאת בהנחה שאני לא משתולל ומושך טורים.

2fast4u

New member
לאור האמור

אני שוקלת לשנות את שמו ל"גמל" שכן אצלי אין כאלה שתיות - אם אתה מבין למה אני מתכוון?

JonnyBoy

New member
גם הילד שלי אוכל שמן כמו גדול...

ואני? אני מאכיל אותו, שיהיה לו בתאבון, העיקר שיגדל ויגדל עד שיהיה CBR! JonnyBoy - אב גאה

ezra shemuly

New member
יש שתי חברות שמדפיסות

ספרי טיפולים לאופנוע. ראה לינקים מצורפים

ezra shemuly

New member
הקליימר עדיפים

אמנם עולים כמה עשרות אחוזים יותר, אבל יש להם כארבע מאות (!) דפים, לעומת מאה - מאה חמישים בהיינס

boldjos

New member
קודם כל אני כועס שלא קנית את

ה ER שלי ! שנת 2001 יותר חדש מזה לא יכול להיות. חוצמזה למה לך ספר טיפולים ? אם רק תעיז לבצע טיפול בעצמך תשלל ממך האחריות לשנתיים שבאה עם כלי חדש... לא חבל?

ezra shemuly

New member
אתה רציני? אפילו על טיפול

פשוט כמו החלפת שמנים, פילטרים ופלאגים יורידו לך את האחריות??

boldjos

New member
אוי באמת יש משהו בחינם בעולם?

איך הם ירוויחו אם כל אחד שיבוא עם בעיה באיזשהו חלק במסגרת האחריות והם יאלצו להחליף לו בחדש? ללא הביטחון שאת כל הטיפולים חייבים לעשות אצלם? ככה העסק עובד ! זה נקרא הבטחת הכנסה...
חוצמזה ואם תעשה משהוא לא נכון באחד ה"טיפולים" וכתוצאה מזה יהרס משהו? הם לא מוכנים לתת לדבר כזה אחריות... או שה.. משה...

למעלה