רועי...
אני לא יודע מאיפה הוצאת את זה... אבל זה ממש לא נכון... בשביל להיפצע,בין אם יש עליך מגינים,ובין אם אין...צריך לדעת לעשות אחד מהדברים הבאים... 1) לדעת לתקל טוב את נושא הכדור/קווטרבק/חוסם...וכשאני אומר "טוב" אני מתכוון תיקול כתפיים מלא באיבר כלשהו...לא לתפוס יד,חולצה,או כל דבר אחד... זה אולי יוריד את היריב שלך,אבל זה לא תיקול...מעטים נאנשים במשחקים שלנו שיודעים לעשות את זה עם מספיק כוח ודיוק כדי לגרום לפציעה...מגינים לא ישנו את זה לכאן או לכאן... 2)לדעת להוביל כדור בצורה כזאת שכשאתה עם הכדור ומוריד כתף לפני תיקול, אתה מכוון את הכתף לאיבר כלשהו בגוף...או מרים STIFF ARM לפנים...שוב,אלו מהלכים שמעט אנשים אצלנו מבצעים בצורה מדויקת ונכונה...ושוב...מגינים לא ישנו את זה... 3)להיות מלוכלך...וזה אני אומר בביטחה מלאה..אין,לא היה,ולא יהיה אצלנו... אף אחד לא יעשה CHOP BLOCK לאף אחד אחר...מגינים או לא מגינים...זה עוד דבר שממש לא יקרה... מה שאתה אומר לגבי פציעות עם מגינים תופס אולי במשחקים חצי מקצועניים אחרים,ובמקומות שיש בהם אנשים שממש יודעים איך לשחק...אבל ממש לא אצלנו.. מהסיבה הפשוטה שמעט מאוד אנשים יודעים לעשות את הדברים בצורה הנכונה (וזאת לא ירידה עליהם או על דרך המשחק) מספיק בשביל לגרום לפציעה,ודבר שני..מעט מאוד אם בכלל נכנסים במטרה "לקצור" בן אדם אחר...ואני בספק שזה ישתנה,גם אם יהיו לנו SHOULDER PADS... ודבר אחד אחרון... בכל השנים ששיחקתי (שהם אגב הרבה יותר ממך,למרות שבשנתיים האחרונות לא ממש יוצא לי לבוא),אני נכחתי ב 2 פציעות בלבד שניתן לכנותן "רציניות"... ואני לא מבין למה אתה מנסה "להפחיד" בן אדם שבסה"כ רוצה להצטרף למשחק... אני לא יודע מה יוצא לך מזה...הוא רוצה לשחק,וכל מה שאתה אומר לו זה "תזהר"...כולנו נפגענו בשלב זה או אחר...וכולנו חזרנו לשחק... אף אחד לא בא "להרוג" שם אנשים או לפוצץ אותם במכות...אז תעשה לי באופן אישי,ולמקסים גם....ולכל האנשים שכולנו מקווים שיגיעו לכאן בקרוב,טובה... ותתן לכולם לבוא ולהתרשם בעצמם,במקום לנסות ולהפחיד אותם מראש... תודה