equipment what does it good for ?

royassis

New member
equipment what does it good for ?

אני לא מבין את זה .... אנחנו קונים ציוד בשביל מה ..... ? אומרים שיש יותר פציעות שיש ציוד אז בשביל מה אנחנו קונים ציוד ? שיכאב לנו פחות ? אני רציני, יכאב לנו פחות ?

מי אמר לך את השטויות האלה?

בו נראה...: מה אתה מעדיף שיכנסו בך בכל הכח...בבטן ולא יהי עליך שום מגן...את תעוף במהירות אדירה על הריצפה תקבל מכה חזקה בראש...ואולי תשאר אם פציות קלות בצלעות...? או שאתה מעדיך לקבל את המכות האלה במגנים (שאת רוב ה% של הכח המגנים סופגים)..ליפול על הרצפה אם הראש אבל הקסדה תגן עליך... אני הייתי הולך על ההגנה של המגנים.... במשפט שלי "ללא מגנים" נראה לי שגם לא יהיה נעים ל"תוקף להיכנס בך כי גם לו יהיה כואב....

royassis

New member
מקסים אם היית משחק היית יודע

מקבלים יותר פציעות שיש מגנים וזה ידוע ....

Reshefgarcia

New member
רועי...

אני לא יודע מאיפה הוצאת את זה... אבל זה ממש לא נכון... בשביל להיפצע,בין אם יש עליך מגינים,ובין אם אין...צריך לדעת לעשות אחד מהדברים הבאים... 1) לדעת לתקל טוב את נושא הכדור/קווטרבק/חוסם...וכשאני אומר "טוב" אני מתכוון תיקול כתפיים מלא באיבר כלשהו...לא לתפוס יד,חולצה,או כל דבר אחד... זה אולי יוריד את היריב שלך,אבל זה לא תיקול...מעטים נאנשים במשחקים שלנו שיודעים לעשות את זה עם מספיק כוח ודיוק כדי לגרום לפציעה...מגינים לא ישנו את זה לכאן או לכאן... 2)לדעת להוביל כדור בצורה כזאת שכשאתה עם הכדור ומוריד כתף לפני תיקול, אתה מכוון את הכתף לאיבר כלשהו בגוף...או מרים STIFF ARM לפנים...שוב,אלו מהלכים שמעט אנשים אצלנו מבצעים בצורה מדויקת ונכונה...ושוב...מגינים לא ישנו את זה... 3)להיות מלוכלך...וזה אני אומר בביטחה מלאה..אין,לא היה,ולא יהיה אצלנו... אף אחד לא יעשה CHOP BLOCK לאף אחד אחר...מגינים או לא מגינים...זה עוד דבר שממש לא יקרה... מה שאתה אומר לגבי פציעות עם מגינים תופס אולי במשחקים חצי מקצועניים אחרים,ובמקומות שיש בהם אנשים שממש יודעים איך לשחק...אבל ממש לא אצלנו.. מהסיבה הפשוטה שמעט מאוד אנשים יודעים לעשות את הדברים בצורה הנכונה (וזאת לא ירידה עליהם או על דרך המשחק) מספיק בשביל לגרום לפציעה,ודבר שני..מעט מאוד אם בכלל נכנסים במטרה "לקצור" בן אדם אחר...ואני בספק שזה ישתנה,גם אם יהיו לנו SHOULDER PADS... ודבר אחד אחרון... בכל השנים ששיחקתי (שהם אגב הרבה יותר ממך,למרות שבשנתיים האחרונות לא ממש יוצא לי לבוא),אני נכחתי ב 2 פציעות בלבד שניתן לכנותן "רציניות"... ואני לא מבין למה אתה מנסה "להפחיד" בן אדם שבסה"כ רוצה להצטרף למשחק... אני לא יודע מה יוצא לך מזה...הוא רוצה לשחק,וכל מה שאתה אומר לו זה "תזהר"...כולנו נפגענו בשלב זה או אחר...וכולנו חזרנו לשחק... אף אחד לא בא "להרוג" שם אנשים או לפוצץ אותם במכות...אז תעשה לי באופן אישי,ולמקסים גם....ולכל האנשים שכולנו מקווים שיגיעו לכאן בקרוב,טובה... ותתן לכולם לבוא ולהתרשם בעצמם,במקום לנסות ולהפחיד אותם מראש... תודה

lambdeus

New member
רועי, אתה מתחיל לעלות לי על העצבים!

יכול להיות שיורם ימחוק לי את ההודעה אבל אני מקווה שתקרא אותה. אתה פשוט אידיוט. אתה רוצה לקלקל לנו את כל מה שאנחנו מתאמצים לבנות עם עובדות חסרות שחר ונבואות שחורות? אתה לא רוצה לשחק עם מגינים, מדים וקסדות, אתה בהחלט מוזמן לקחת את הרגליים שלך ולא לחזור יותר. אבל אל תהרוס לנו משהו שאנחנו עובדים קשה מאוד להשיג. אין ספק שצריך לדעת לעבוד נכון עם ציוד כמו שצריך לדעת לעבוד נכון עם פטיש, מקדחה אוכל כלי עבודה אחר. גם מכסחת דשא יכולה להיות קטלנית אם לא יודעים להשתמש בה. בשביל זה יש לנו אנשים כמו קליי או דון שיעבירו לנו שיעורים בטכניקה נכונה. וכמו שרשף אומר, אנחנו לא מספיק מקצוענים ובטח שלא מספיק חזקים, כבדים, משוגעים וחדורי רצון לנצח בשביל לפגוע במישהו בכל הכח ולפצוע אותו. ושוב, לא מוצא חן בעינייך הכיוון שאליו הפוטבול בישראל מתקדם, אתה יכול מצידי לחזור לשחק כדורגל.

ofribecker

New member
ציוד למשחק פוטבול - דעתי

סוף סוף מתהווה כאן משהו רציני. כבר שנים שאנחנו, כל אוהבי הפוטבול בישראל מנסים לקדם את החלום הזה לאן שהו, אז זה חייב עכשיו להתקדם, ובצורה נכונה. כבר לפני 6 שנים לאחר שהקמתי את כל העניין בספורטק, דיברתי עם אנשים בערוץ הספורט לגבי סיוע בקידום הפוטבול, והתשובה העיקרית שקיבלתי אז היתה שהדבר הטוב ביותר לעשות הוא שני דברים: 1. להקים ליגה (ואתם בדרך), כי כשיש תחרות אז יש גם עניין ואפשר לסקר את הענף ולקדם אותו הלאה עם עוד תחרויות, גביעים וכו'. 2. ללבוש מדים וציוד של פוטבול כי זה הרבה יותר רציני ודומה למשחק האמיתי וזה גם טלוויזיוני (מצטלם טוב = עובר מסך). אז יש סיבה טובה מאוד למה צריך את הציוד, ועכשיו. יותר פציעות? פחות פציעות? ההבדל לא כזה גדול, זה לא השיקול העיקרי כאן לדעתי. בשני המקרים יש פציעות, אולי מסוגים שונים, אבל אף נישה (עם או בלי ציוד) לא מפחיתה את הפציעות באופן כזה שניתן ממש להשוות כאן בפורום, בפרט עם מעט הנתונים שיש לנו. כל אלו שעוסקים בקידום הפוטבול ע"י נסיון להקים ליגה ולהביא לישראל ציוד - יבורכו ידיכם!!! תמשיכו ככה הלאה.

למעלה