EPO - ארמסטרונג

ונגיד שהוא לקח EPO בשנים לפני המחלה

מה רצית? שהוא יודה בשימוש ויהי איזה חכם שיציע לקחת ממנו את תואר אלוף העולם ב-92 או 93 (כבר לא זוכר). בסופו של דבר, חלק גדול מהפלוטון השתמש אז בחומר החדש וזאת לא כזאת הפתעה שרוכב אמריקאי צעיר ופוחז השתמש בחומרים האלו. הטענה המרכזית של ארמסטרונג אף פעם לא התייחסה לשנים שלפני מחלת הסרטן, אלא לשנים שאחריה. מעניין שאת בדיקות הדם של אינדוראין, ריס ואולריך אף אחד לא מחפש ומעניין גם שפרשת פוארטו בספרד הסתיימה בכך שזרקו את ה-ש.ג., קומונידד ולנסייה, מהטור ושאר הרוכבים והקבוצות חופשיים להמשיך. בקיצור, מי שמחפש מספיק טוב ימצא אצל רוב כוכבי הדבוקה כתמים שחורים בעברם (ז'אלאבר כבר אמרנו?) ומי שלא מחפשים אצלו כל כך טוב, כנראה שגם לא ימצאו.

ido mazor

New member
נשבע שאני אוהב את ארמסטרונג אבל...

אם יוכח שהוא השתמש בחומרים אסורים, ואפילו בעבר הרחוק, הוא יצטרך להפסיק עם הפוזה הצדקנית והמטיפנית שלו. בעיניי זה לא יוריד מערכו כרוכב אלוף, הגדול בדורנו, נכון שעוד הרבה רוכבים גדולים נחשדו בשימוש (מוזיאו, ז'אז'א, שלא לדבר על מרקס בגדול מכולם), ושמועות ברמות שונות היו גם לגבי ביג מיג, ריס ואולריך בין השאר, אבל בתור סמל למיליוני אנשים (חולי סרטן אבל לא רק) ללאנס יש מעמד אחר. בשבילי זה יעשה אותו יותר אנושי.

skcazy

New member
הצרפתים לא ירפו

כבר מזמן מגעיל אותי מה הצרפתים מוכנים לעשות על מנת להכפיש את הטקסאני שהיכה אותם במגרשם .. אבל לחפש אחורה בשנים שאין בהם כל עניין זה אובססבי - אני הייתי מנסה גישה אחרת: העלמת מס , רצח קנדי דו"ח חנייה בסוף הם ישלפו משהו . רק פודיום בטור ירגיע אותם.

itaiash

New member
מה אתה רוצה?

טוב מה זה משנה. שכל אחד יאמין למה שהוא רוצה.

RONAL111

New member
שיהיה בעיתון אמריקאי נאמין!

עד אז חובת ההוכחה על ה"לה מונד"!!!

חלושעס

New member
ארמסטרונג נרקומן

ומי שלא מתאים לו שיילך לשתות מהמים של עזה

paris2

New member
שכחת את

שכם, ג'נין, ראמללה..ואין אבל אין על המים של חברון!

DRIM4

New member
הוא באמת נרקומן

גם אם יסתבר שארמסטרונג "שותה חשיש" רחמנא ליצלן.. לא יעשה את האיש הזה לגרם אחד פחות מדהים. מה אפשר לצפות מעם "שאוכל את הלב" ולבבות צפרדעים כל יום מחדש. כאשר הם יודעים שהפסידו את כל התארים ביושר. כאשר "קופידיס" הפרה וגזלה הסכם עם "שותה החשיש". ברגעים הקשים שלו. אז שימשיכו לאכול ובגדול מגיע להם לאנס היה ויהיה הרוכב הספורטאי מספר אחד של כל הזמנים. ולא פחות חשוב.. אדם לפני הכל ואיזה אדם .."ענק שבענקים" ויוה ללאנס אהוב ליבי. תמיד

למעלה